Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk

Opret din nye virksomhed nemt og enkelt som kunde i Spar Nord

Det skal være enkelt at starte sin egen virksomhed. Som kunde i Spar Nord kan du hos Legal Desk hurtigt og nemt få de juridiske rammer for din virksomhed på plads. Og så giver vi oven i købet 20% rabat på de nødvendige selskabsdokumenter.

Hos LegalDesk

Pris: 1.628 kr.

Hos Legal Desk

Tidsforbrug

10 - 15 min.

I reelt tidsforbrug

Traditionel advokat

Spar 4.000 kr.

Ift. traditionel advokat

Hos LegalDesk

1.628 kr.

Start nu
Hos LegalDesk

Pris: 1.628 kr.

Hos Legal Desk

Tidsforbrug

10 - 15 min.

I reelt tidsforbrug

Traditionel advokat

Spar 4.000 kr.

Ift. traditionel advokat

Start din virksomhed i dag

Hos Legal Desk får du hjælp til at udfylde og bestille de juridiske dokumenter, du skal bruge, når du starter din egen virksomhed. Samtidig sørger vi for at registrere din virksomhed, bestille dit CVR-nummer og bekræfte selskabskapitalen (hvis det er nødvendigt).

Her kan du se, hvad vores pris inkluderer:

Sparnord Priser

 

Valg af virksomhedsform

For at skabe en god forretning, er det vigtigt med de rette rammer. Rammerne har bl.a. betydning for i hvilken retning, du kan udvikle din forretning. Rammerne sættes først og fremmest af den virksomhedsform, som du vælger.

Nedenfor kan du se kravene til virksomhedsformerne og deres muligheder.

Selskabsformer LegalDesk

 

Enkel bestilling

Når du har bestemt dig for, hvilken form der passer bedst til din virksomhed, er processen ganske enkel. Det eneste du skal gøre er at udfylde en formular online, hvor vi stiller nogle spørgsmål. Spørgsmålene er typisk de samme, som en advokat vil stille. Fordelen er her, at du kan besvare spørgsmålene, hvor og når det passer dig - til en brøkdel af prisen for en advokat.

Du kan gå frem og tilbage mellem svarene undervejs, og du kommer først til betaling, når du er tilfreds med dine svar og trykker dig videre i forløbet.

Hurtig levering

Så snart du har gennemført betalingen, modtager du dine selskabsdokumenter. Det drejer sig om stiftelsesdokument (dokumentet der officielt opretter din virksomhed), vedtægter, ejerbog og eventuel egenerklæring - klar til underskrift med dit NemID.

Når du har underskrevet dokumenterne, skal du blot vente på at få dit CVR-nummer, som du modtager fra os typisk i løbet af 1-2 dage.

Dine dokumenter bliver opbevaret i dit personlige arkiv på Legal Desks hjemmeside, og du har derfor altid adgang til dem, når du har brug for det.

Med de juridiske dokumenter og CVR-nummeret på din virksomhed er du klar til at oprette en erhvervskonto i Spar Nord.

Husk din rabat

Som kunde i Spar Nord får du 20 % rabat på Legal Desks selskabspakke. Du får din rabatkode af din rådgiver i Spar Nord og indtaster koden, når du betaler for dine dokumenter i indkøbskurven.

Opret din virksomhed her

Vil du vide mere, ring på
+45 9387 7889 eller fang os på
kontakt@legaldesk.dk

Business
Borsen
Ekstra Bladet
Politiken
Leder

Dokumenter Privat

Dokumenter Erhverv