Legal Desk
93 87 78 89 Alle hverdage 9 - 17

Opret CVR

For at du kan drive en virksomhed, skal du bruge et CVR-nummer. Du kan her læse om, hvordan du får et CVR-nummer, og hvordan du med Legal Desk nemt og hurtigt kan stifte en virksomhed.

LEGAL DESK
699 KR.
+
OPRET PÅ
10 - 15 MIN.

I STEDET FOR DEN TRADITIONELLE MÅDE

ADVOKAT
4.000 KR.
Start Nu

Hvad er et CVR-nummer?

Et CVR-nummer er et nummer, som alle virksomheder i Danmark skal have, for at kunne blive identificeret. Det bruges blandt andet til at oprette en bankkonto til erhverv og til at oprette forsikring til din virksomhed. Dit CVR-nummer kan også anvendes som momsnummer, hvis din virksomhed er momsregistreret. Hvis du er momsregistreret, kan du få dine udgifter til moms ved køb refunderet, men du skal samtidig tillægge moms, når du sælger noget. Du kan læse mere om dette i vores artikel om moms.

Sådan oprettes CVR-nummer

Hvis du ønsker et CVR-nummer, skal du etablere en virksomhed, som skal registreres hos Erhvervsstyrelsen på Virk.dk.

Før du registrerer din virksomhed hos Erhvervsstyrelsen, skal du finde ud af, hvilken virksomhedsform du ønsker at etablere. Du kan vælge mellem enkeltmandsvirksomhed eller et kapitalselskab. Kapitalselskaber omfatter selskabsformerne iværksætterselskaber (IVS), anpartsselskaber (ApS) og aktieselskaber (A/S). Uanset, hvilken virksomhedsform du vil stifte, kan du gøre det nemt og hurtigt med Legal Desk. Du kan læse mere om virksomhedsformer og selskabstyper her.

OBS! Lovforslag om afskaffelse af IVS’er er blevet fremsat og vil med stor sandsynlighed blive vedtaget d. 4. april 2019. Læs mere om, hvad det i praksis betyder her.

Hvor langt tid tager CVR-registrering?

Hvor lang tid, det tager at gennemføre CVR-registreringen, kommer an på, hvilken virksomhedstype der registreres. Hvis det er en enkeltmandsvirksomhed kan CVR-registreringen tage op til en til to uger før den er færdigbehandlet hos Erhvervsstyrelsen. Hvis det er et selskab, vil du som hovedregel modtage dit CVR-nummer inden for 24 timer efter registreringen er indsendt. Disse sagsbehandlingstider kræver at registreringen er korrekt og dermed ikke bliver afvist. Legal Desk kan foretage alle registreringerne for dig, så du ikke behøver at bekymre dig om noget.

Sådan starter du en virksomhed med Legal Desk

Med Legal Desk kan du nemt stifte din virksomhed online. Du skal blot udfylde webformularen for den virksomhedstype, du ønsker, og derefter vil du modtage de relevante dokumenter, som vil være klar til underskrift og dato. Stifter du en enkeltmandsvirksomhed med Legal Desk, klarer vi det hele, også registreringen af virksomheden hos Erhvervsstyrelsen. Det betyder, at vi registrerer din virksomhed inden for 24 timer, og registrerer den for moms, import, eksport mv., hvis du har valgt dette. Når Erhvervsstyrelsen har behandlet din sag, vil du normalt modtage dit CVR-nummer inden for 7 dage, efter vi har sendt registreringen.

Hvis du stifter kapitalselskaber (iværksætterselskab (IVS), anpartsselskab (ApS) eller aktieselskab (A/S)) kræver det lidt flere dokumenter. Det drejer sig om stiftelsesdokument, vedtægter og egen-erklæring (egen-erklæringen er ift. iværksætterselskab). Du kan lave alle dokumenterne med Legal Desk. Når du har modtaget og underskrevet dokumenterne, skal dit selskab registreres hos Erhvervsstyrelsen, for at du kan modtage et CVR-nummer, og dit selskab kan blive gyldigt. Du kan enten selv registrere det med vores udførlige guide, som du finder hereller du kan lade os stå for det hele i form af registrering og bekræftelse af selskabskapital med Legal Desk Registreringsservice. Ønsker du at overlade registreringen til os, kan du tilkøbe Legal Desk Registreringsservice, når du udfylder formularen til selskabsdokumenterne for 399 kr. (IVS) eller 499 kr. (ApS eller A/S). Bemærk, at Erhvervsstyrelsen derudover altid tager et registreringsgebyr på 670 kr., hvad enten du selv registrerer det eller lader os ordne det for dig.

Stift din enkeltmandsvirksomhed her.

Stift selskab her.

Start Nu

Dokumenter Privat

Arv

Samliv & Børn

Fuldmagter

Lån & Gaver

Bolig

Dokumenter Erhverv

Stiftelse af Selskab

Administration af Selskab

Medarbejdere

Diverse aftaler