Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk

Mød teamet

Vores team er sammensat af personer med vidt forskellige fagligheder og baggrunde. Vi deler dog alle den samme nørdede passion, for at automatisere den juridiske proces gennem vores platform – og så nyder vi at tage en kold øl sammen, når fredagen rammer.

Anders Lyager Kaae
Co-founder, jurist

Anders er uddannet jurist fra Københavns Universitet og har adskillige års erfaring som advokat.

Professionelt interesserer han sig for, hvordan den danske advokatbranche kan udvikle sig til fordel for den almindelige borger og gøres mere brugercentreret. Anders mener, at brancher bedst ændres nedefra og op, hvilket blandt andet er derfor, at han tidligere har fungeret som juridisk rådgiver for iværksættere på Innovation Hub KU. Derudover har Anders stor erfaring inden for IT og er lidt af en teknik-nørd, der formår at løse enhver teknisk udfordring. Det mest imponerende er dog hans tålmodige væsen, der især kommer til udtryk, når han skal forklare problemstillingerne for dem med mindre teknisk snilde (primært kollegaer).

Simon Eklund
Co-founder, jurist

Simon er uddannet jurist fra Københavns Universitet og har arbejdet en årrække som advokat hos Kromann Reumert, der er Danmarks største advokatfirma.

Simon har derudover en Master in Business Administration (MBA) fra ESADE Business School og University of California, Berkeley og kan dermed prale af at være firmaets mest belæste mand. Det betyder også, at Simon er et omvandrende juridisk opslagsværk, hvilket ikke blot gavner kunderne, men også de øvrige kolleger, der dog må lægge øre til en del jokes med omdrejningspunkt i den danske lovgivning. Simon er forretningsmand med sans for eksekvering, til både glæde og irritation for dem omkring ham, der, som så mange andre, måtte have tendens til at udskyde de mindre sjove opgaver.

Vladica Ivanovski
Senior Software Engineer

BA i Computer Science fra Saints Cyril and Methodius University i Skopje, Nordmakedonien.

Vladica er ansvarlig for den overordnede it-arkitektur og løsning på Legal Desk, herunder cloud-tjenester og apps. Vladica er derfor involveret i alle dele af website-udviklingen, database migration, deployments og integration af tredjepartssystemer såsom digitale signaturer, betalingsudbyder osv. Kort sagt, så sørger Vladica for, at vores platform fungerer upåklageligt.

Pwint Phyu Kyaw
Senior Full-stack Engineer

Master’s degree i IT fra Assumption University i Bangkok, Thailand og BA i Computer Science fra University of Computer Studies i Yangon, Myanmar.

Pwint har arbejdet i både den private og offentlige sektor som Full-stack Developer de seneste 10 år – først i Thailand og nu Danmark. Pwint udvikler hele tiden nye funktioner, komponenter og løsninger til Legal Desk vha. Umbraco CMS, der gør, at vi konstant kan videreudvikle vores platform.

Thiago De Oliveira Dieguez
Full-stack Developer

Bachelor’s degree i Information Systems fra Faculdades Integradas Espirito-Santenses (FAESA) i Vitoria, Brasilien.

Thiago har arbejdet med softwareudvikling siden 2012 i forskellige virksomheder i både Brasilien og Danmark. Herfra har han en masse erfaring med bl.a. softwareudviklingsmønstre, -teknologier og -værktøjer såsom SOLID principles, repository pattern, unit of work pattern, .Net Core, Entity Framework, MS SQL Server database, Git og Automated Testing. Disse erfaringer gør han flittigt brug af i sit daglige arbejde som del af udviklingsholdet hos Legal Desk.

Tudor Cășeru
Front-end Developer

Bachelor’s degree i Software Development fra Københavns Erhvervsakademi.

Tudor kom til Danmark fra Rumænien for fire år siden for at læse Software Development på KEA. Undervejs har han fået erfaring fra to praktikophold hos henholdsvis HiveMind og C-LOG og en 2-årig stilling hos Gorm Agency, hvor han i tæt samarbejde med UX-designerne designede hjemmesider for forskellige kunder med fokus på at skabe den bedst tænkelige brugeroplevelse. Det gør han stadig, nu bare hos Legal Desk, hvor han omdanner designidéer til konkrete løsninger og dagligt forbedrer vores kode.

Visti Røgild Madsen
UX Designer 

Uddannet grafisk designer i 2013 fra UCN, Aalborg og PBa i Digital Concept Development i 2018 fra KEA med fokus på interaktionsdesign og brugercentreret design / UX.

Visti har i mange år arbejdet med UX og grafisk design for bureauer og som freelancer. Til dagligt er Visti ansvarlig for at optimere brugerrejsen og det visuelle udtryk på tværs af platforme, så brugerne får den bedst mulige oplevelse. Du kan ofte se ham kæmpe med at visualisere lovgivning og jura til nogenlunde forståelig infografik. Visti har en silkeblød nordjysk dialekt, der selv skinner igennem på engelsk.

Louise Høy
Content Marketing Manager

Cand.mag. i Kommunikation fra Aalborg Universitet og BA i Medievidenskab fra Syddansk Universitet. 

Louise håndterer til dagligt den digitale markedsføring, hvor mange års erfaring med interesseområder og painpoints hos potentielle og eksisterende kunder tages i brug. Med fingerspidsfornemmelse og en god portion data trækker hun trådene mellem indhold, kanal og målgruppe. 

Christian Rising Matthiasen
Kommunikationsmedarbejder

Cand.mag. i Film- og medievidenskab og BA i Kommunikation & IT fra Københavns Universitet.

Christian har en baggrund som kommunikationsmedarbejder og freelanceskribent og fungerer til dagligt som indholdsredaktør med ansvar for, at det juridiske indhold i vores artikler og produkter også kan forstås af ikke-jurister. Derudover er Christian også med til at udvikle nye produkter og ansvarlig for SEO.

Maria Dochedahl
Kundemedarbejder 

Cand.mag. med sidefag i erhvervsøkonomi og kommunikation fra Aarhus Universitet.

Maria har tidligere arbejdet i startup-miljøet i Aarhus i spændingsfeltet mellem kreativ udvikling, koordinering og kommunikation. Maria sidder til dagligt med ansvaret for sagsbehandling og varetagelse af kundehenvendelser. Maria kan også bryste sig af at være den eneste på kontoret, der har fået en personlig anmeldelse på Trustpilot.

Frederik Jacobsen
Studentermedarbejder

Erhvervsjurastuderende ved Copenhagen Business School med skatteret, erstatning og markedsføring som fokusområder.

Frederik skriver til dagligt juridiske artikler til hjemmesiden om alt inden for den juridiske verden.  Ved siden af sit studie og arbejde spiller Frederik golf på eliteplan og interesserer sig generelt meget for sport.

Business
Borsen
Ekstra Bladet
Politiken
Leder

Dokumenter privat

Dokumenter erhverv