Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk

CleanManager

Som bruger hos CleanManager kan du få rabat på alle de juridiske produkter og services, som tilbydes hos Legal Desk. Du kan læse mere om dette nedenfor.

Legal Desk

Spar 20%

Som bruger hos CleanManager

I reelt tidsforbrug

10 - 20 min.

I reelt tidsforbrug

Ift. traditionel advokat

Spar 2.000 - 5.000 kr.

Ift. traditionel advokat

Legal Desk

Spar 20%

Som bruger hos CleanManager

I reelt tidsforbrug

10 - 20 min.

I reelt tidsforbrug

Ift. traditionel advokat

Spar 2.000 - 5.000 kr.

Ift. traditionel advokat

Cm LogoLegaldesk Firkant Logo 1

Legal Desk og CleanManager har indgået en samarbejdsaftale. Det betyder, at du som bruger hos CleanManager får 20 % rabat på alle Legal Desks produkter. De 20 % vil blive fratrukket prisen i forbindelse med købets gennemførsel. 

Legal Desk er en online service, som gør det nemt og hurtigt at få styr på de juridiske aftaler og dokumenter, som du skal bruge til at drive din rengøringsvirksomhed.

Sådan virker Legal Desk

video

Her gælder rabatten

Som bruger hos CleanManager får du rabat på alle Legal Desks produkter. Du finder samtlige dokumenter under menuen under hhv. "Dokumenter Erhverv" og "Dokumenter Privat".

En række erhvervsprodukter, der kunne have relevans for dig og din virksomhed, er:

Gratis Tilbudsdokument

Når du skal skaffe kunder, kræver kunden typisk et dokument på dit tilbud. Med Legal Desk kan du gratis lave tilbudsdokumenter, der passer til netop dit rengøringstilbud.

Læs mere om tilbudsdokumenter her

Rengøringskontrakter

Rengøringskontrakten er alfa og omega i dit virke som ejer af et rengøringsfirma. Legal Desk tilbyder detaljerede og uddybende rengøringskontrakter, der kan tilpasses specifikt til den enkelte rengøringsaftale. Med en rengøringskontrakt fra Legal Desk skabes der klare rammer for den enkelte aftale og der skabes sikkerhed omkring arbejdsvilkårene.

Læs mere om rengøringskontrakter her

Ansættelseskontrakter

Vi tilbyder også gratis ansættelseskontrakter for både fastlønnede funktionærer såvel som timelønnede. Med Legal Desks ansættelseskontrakter sikres både arbejdsgiver og medarbejder, da vores ansættelseskontrakter medtager alle de vigtige forhold, der bør medtages for at skabe klare retningslinjer for ansættelsesforholdet.

Læs mere om ansættelseskontrakt for fastlønnet eller ansættelseskontrakt for timelønnet

Selskabsadministration

Med Legal Desk kan du udarbejde forskellige dokumenter inden for selskabsadministration, der kan være relevante for dig som led i dit virke. Vi tilbyder blandt andet beslutningsreferater til ændring af selskabets navn, ændring af selskabets formål og ændring af revisor.

Hvordan benytter jeg rabatten?

Denne rabataftale kan benyttes af alle, der er brugere hos CleanManager og har et gyldigt brugernummer. Hvis du er bruger, kan du benytte den rabatkode, som du modtager, når du logger ind på din konto hos CleanManager.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores juridiske løsninger eller hvis der er noget du mangler, så er du altid velkommen til at kontakte os enten på e-mail (info@legaldesk.dk), på chatten eller på telefon 93 87 78 89.

Cleanmanager

Er du ikke bruger hos CleanManager? 

Så kan du prøve det helt gratis i 14 dage. CleanManager er rengøringsbranchens foretrukne administrationsværktøj. CleanManager samler alle dine oplysninger ét sted, og spare dig for mange timers arbejde hver måned uden at gå på kompromis med rengøringskvaliteten. CleanManager er altid lige ved hånden – du kan tilgå systemet via CleanManager.dk eller bruge rengøringsappen, når du er på farten. Planlæg dine rengøringsopgaver i CleanManager og få en automatisk beregning af løn- og faktureringsgrundlag. Du får overblik over dine aftaler og effektiv kommunikation med dine medarbejdere og kunder, og det kan spare dig for både tid og penge hver måned.

Prøv CleanManager gratis

Lav gratis rengøringsplaner 

Med CleanPlan kan du lave personlige rengøringsplaner helt gratis og uforpligtende. Med en rengøringsplan kan du samle alle opgaver i et simpelt skema, som nemt kan printes eller medbringes på mobilen. Rengøringsplanerne er enkle og kan let forstås af en medarbejder, da alle rengøringsopgaver er beskrevet med ord og ikoner, som illustrerer, hvor og hvordan opgaven skal udføres. Med en gratis rengøringsplan fra CleanPlan kan du sikre en høj rengøringskvalitet i din rengøringsvirksomhed. 

Udfyld formular

1. Udfyld formular

Modtag straks

2. Modtag straks

Underskriv digitalt

3. Underskriv digitalt

Business
Borsen
Ekstra Bladet
Politiken
Leder

Dokumenter privat

Dokumenter erhverv