cart

Danske Blomsterhandlere

Som medlem af Danske Blomsterhandlere kan du få rabat på en række af de juridiske produkter og services, som tilbydes hos Legal Desk. Du kan læse mere om medlemsfordelene nedenfor.

Legal Desk

Spar 20%

Som medlem af Danske Blomsterhandlere

I reelt tidsforbrug

10 - 20 min.

I reelt tidsforbrug

Ift. traditionel advokat

Spar 2.000 - 5.000 kr.

Ift. traditionel advokat

Legal Desk

Spar 20%

Som medlem af Danske Blomsterhandlere

I reelt tidsforbrug

10 - 20 min.

I reelt tidsforbrug

Ift. traditionel advokat

Spar 2.000 - 5.000 kr.

Ift. traditionel advokat

Danske Blomsterhandlere & Legal Desk

Legal Desk og Danske Blomsterhandlere har indgået en samarbejdsaftale. Det betyder, at du som medlem af Danske Blomsterhandlere får 20 % rabat på alle Legal Desks produkter, både til erhverv og privat brug. De 20 % vil blive fratrukket prisen i forbindelse med købets gennemførsel.

Legal Desk er en online platform, hvor du nemt og hurtigt opretter juridiske dokumenter og aftaler - herunder en række dokumenter til drift af virksomhed. 

Sådan virker Legal Desk

video

Her gælder rabatten

Som medlem af Danske Blomsterhandlere får du rabat på alle Legal Desks dokumenter. Du finder dokumenterne i menuen ovenfor, hhv. under punkter "Dokumenter Erhverv" og "Dokumenter Privat". De juridiske dokumenter, der kan være særligt relevante for dig som medlem af Danske Blomsterhandlere, vedrører administration af din virksomhed og drejer sig blandt andet om følgende områder:

Ansættelser

Vi tilbyder gratis ansættelseskontrakter for både månedslønnede funktionærer såvel som timelønnede. Med Legal Desks ansættelseskontrakter sikres både arbejdsgiver og medarbejder, da vores ansættelseskontrakter medtager alle de vigtige forhold, der bør medtages for at skabe klare retningslinjer for det enkelte ansættelsesforhold.

Læs mere om:
Ansættelseskontrakter (funktionær) 
Ansættelseskontrakter (timelønnet)

Ændring af selskabsnavn

Der kan være flere årsager til, at man som virksomhedsejer ønsker at ændre sin virksomheds navn. Hvis dette er tilfældet, skal der udarbejdes et beslutningsreferat, hvor det nye navn blandt andet angives samt eventuelle binavne. Du kan nemt ændre din virksomheds navn med et beslutningsreferat fra Legal Desk.

Læs mere om ændring af selskabsnavn

Den årlige generalforsamling

Alle selskaber (IVS, ApS, A/S) skal hvert år afholde en årlig generalforsamling, og i den forbindelse er det et lovkrav at der udarbejdes et generalforsamlingsreferat af de beslutninger, der bliver vedtaget. Med Legal Desk kan du nemt lave et generalforsamlingsreferat af den årlige generalforsamling.

Læs mere om generalforsamlingsreferat

Hvordan benytter jeg mig af rabatten?

Denne rabataftale kan benyttes af alle, der er medlem af Danske Blomsterhandlere, og har et gyldigt medlemsnummer. Hvis du er medlem af Danske Blomsterhandlere, kan du benytte den kode som du modtager, når du logger ind på din medlemskonto hos Danske Blomsterhandlere.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores juridiske løsninger, eller hvis der er noget du mangler, så er du altid meget velkommen til at kontakte Legal Desk enten på e-mail (info@legaldesk.dk), på chatten eller på telefon 93 87 78 89. 

Udfyld formular

1. Udfyld formular

Modtag straks

2. Modtag straks

Underskriv digitalt

3. Underskriv digitalt

Business
Borsen
Ekstra Bladet
Politiken
Leder

Dokumenter privat

Dokumenter erhverv