cart

Ework Group

Som registreret konsulent hos Ework Group kan du få rabat på de juridiske produkter og services, som tilbydes hos Legal Desk.

Legal Desk

Spar 20%

Som konsulent hos Ework Group

I reelt tidsforbrug

10 - 20 min.

I reelt tidsforbrug

Ift. traditionel advokat

Spar 2.000 - 5.000 kr.

Ift. traditionel advokat

Legal Desk

Spar 20%

Som konsulent hos Ework Group

I reelt tidsforbrug

10 - 20 min.

I reelt tidsforbrug

Ift. traditionel advokat

Spar 2.000 - 5.000 kr.

Ift. traditionel advokat

Hvad er Legal Desk?

Legal Desk er en online service, som gør det nemt og hurtigt at få styr på de juridiske aftaler og dokumenter, som du skal bruge i dit virke som konsulent.

Vi har indgået en samarbejdsaftale med Ework Group. Det betyder, at du som registreret konsulent hos Ework Group får en rabat på 20 % på alle Legal Desks produkter, erhverv såvel som privat. De 20 % vil blive fratrukket prisen i forbindelse med købets gennemførsel.

Sådan virker Legal Desk

video

Hvilke dokumenter er omfattet?

Som registreret konsulent hos Ework Group får du rabat på alle Legal Desks produkter. Du kan finde de erhvervsrelaterede produkter i menuen ovenfor, under punktet "Dokumenter Erhverv", der blandt andet omfatter følgende:

Start af virksomhed

Med Legal Desk kan du nemt og billigt starte din egen konsulentvirksomhed. Hvad enten du ønsker at starte en enkeltmandsvirksomhed, et iværksætterselskab (IVS) eller et anpartsselskab (ApS), er du kun et par klik fra at gøre dette til en realitet. Derudover tilbyder vi også at registrere selskabsdokumenterne for dig, hvis du ikke selv ønsker at stå for dette.

Læs mere om IVS, ApS eller enkeltmandsvirksomhed

Vejledning til virksomhedsform

Det første skridt mod at starte selv er at afgøre, hvilken virksomhedsform der passer bedst til netop dig. Læs mere om hvad der karakteriserer de forskellige virksomhedsformer hver især og find den rette virksomhedsform her.

Styr på ejerforhold

Hvis I er flere ejere af en virksomhed, er det vigtigt, at der er klarhed om, hvordan ejerskabet fungerer. Derfor er det hensigtsmæssigt, at lave en ejeraftale, der beskriver, hvordan ejerforholdet er fordelt og hvordan mulige uenigheder skal håndteres, på den måde kan I undgå konflikter og misforståelser, der ellers kan resulterer i alvorlige konsekvenser.

Læs mere om en ejeraftale her

Direktørkontrakt

Med en direktørkontrakt kommer der styr på ansættelsesforholdet mellem et selskab og selskabets direktør. En direktørkontrakt sikrer trygge og faste rammer for både selskabet og direktøren, særligt hvis I er flere om at eje en konsulentvirksomhed. En direktørkontrakt kan dog også være en fordel i selskaber, hvor der kun er en ejer, specielt hvis ejeren på sigt ønsker at trække løn ud af selskabet.

Læs mere om en direktørkontrakt her

Hvordan benytter jeg mig af rabatten?

Denne rabataftale kan benyttes af alle, der er registrerede konsulenter hos Ework Group. Du vil som registeret konsulent få adgang til rabatkoden, når du logger ind på “Mit Ework”.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til Legal Desks juridiske løsninger, eller hvis der er noget, som du mangler, så er du altid meget velkommen til at kontakte os enten på e-mail (info@legaldesk.dk), på chatten eller på telefon 93 87 78 89

Udfyld formular

1. Udfyld formular

Modtag straks

2. Modtag straks

Underskriv digitalt

3. Underskriv digitalt

Business
Borsen
Ekstra Bladet
Politiken
Leder

Dokumenter privat

Dokumenter erhverv