Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk

Foreningen danske bogholdere & regnskabskonsulenter - FDBR

Som medlem af FDBR kan du få rabat på en række af de juridiske produkter, som tilbydes hos Legal Desk. Du kan læse mere om dette nedenfor.

Legal Desk

Spar 20

Som medlem af FDBR

I reelt tidsforbrug

10 - 20 min.

I reelt tidsforbrug

Ift. traditionel advokat

Spar 2.000 - 5.000 kr.

Ift. traditionel advokat

Legal Desk

Spar 20%

Som medlem af FDBR

I reelt tidsforbrug

10 - 20 min.

I reelt tidsforbrug

Ift. traditionel advokat

Spar 2.000 - 5.000 kr.

Ift. traditionel advokat

Hvad er Legal Desk?

Legal Desk er en online platform, hvor du nemt og hurtigt laver juridiske aftaler, du kan bruge i forbindelse med dit arbejde som bogholder eller regnskabskonsulent.

Vi har indgået en samarbejdsaftale med FDBR. Det betyder, at du som medlem af FDBR får 20 % rabat på Legal Desks erhvervsprodukter. De 20 % vil blive fratrukket prisen i forbindelse med købets gennemførsel.

Sådan virker Legal Desk

video

Her gælder rabatten

Som medlem af FDBR får du rabat på alle Legal Desks erhvervsprodukter. Du finder alle produkterne i menuen under punktet "Dokumenter Erhverv".

Disse dokumenter omfatter blandt andet:

Start af virksomhed

Hvorfor betale for en advokat, når du kan gøre det selv? Med Legal Desk laver du nemt selv de nødvendige dokumenter, som skal bruges til at stifte en Enkeltmandsvirksomhed, et Iværksætterselskab eller et Anpartsselskab. Du kan selv bestemme, om vi skal registrere dokumenterne for dig eller om du selv ordner registreringen på virk.dk

Læs mere om IVS, ApS eller Enkeltmandsvirksomhed.

Hvis der er flere ejere, så bør der også laves en Ejeraftale.

Samarbejdsaftale for bogholdere

Det er vigtigt at have kontrakten på plads, når du er hyret som bogholder eller regnskabskonsulent. Du kan med Legal Desk nemt og hurtigt lave en samarbejdsaftale for bogholdere. På den måde sikrer begge parter, at der er afklaring og gennemsigtighed i aftaleforholdet.

Læs mere om Samarbejdsaftale for bogholdere.

Selskabsadministration

Med Legal Desk kan du også udarbejde forskellige dokumenter inden for selskabsadministration, hvis du varetager dette som led i dit arbejde som bogholder eller regnskabskonsulent. Vi tilbyder blandt andet dokumenter,  der vedrører Ændring af selskabets formål, Nye vedtægter og Ændring af selskabsnavn.

Hvordan benytter jeg mig af rabatten?

Denne rabataftale kan benyttes af alle, der er medlem af FDBR og har et gyldigt medlemsnummer. Hvis du er medlem af FDBR, har du modtaget en rabatkode, som giver dig 20 % rabat, når du gennemfører køb af erhvervsprodukter hos Legal Desk. 

Hvis du ikke har modtaget din rabatkode eller ikke er medlem af FDBR, men ønsker at blive det, kan du kontakte FDBR på deres kontaktside her eller på e-mail (kontakt@fdbr.dk).

Har du spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål til vores juridiske løsninger eller hvis der er noget du mangler, så er du altid meget velkommen til at kontakte Legal Desk enten på e-mail (info@legaldesk.dk), på chatten eller på telefon 93 87 78 89.

Udfyld formular

1. Udfyld formular

Modtag straks

2. Modtag straks

Underskriv digitalt

3. Underskriv digitalt

Business
Borsen
Ekstra Bladet
Politiken
Leder

Dokumenter Privat

Dokumenter Erhverv