Legal Desk
93 87 78 89 Alle hverdage 9 - 17

Foreningen danske bogholdere & regnskabskonsulenter - FDBR

Som medlem af FDBR kan du få rabat på en række af de juridiske produkter, som tilbydes hos Legal Desk. Du kan læse mere om dette nedenfor.

Hvad er Legal Desk?

Legal Desk er en online service, som gør det nemt og hurtigt at få de juridiske aftaler, som du skal bruge i forbindelse med dit virke som bogholder eller regnskabskonsulent.

Vi har indgået en samarbejdsaftale med FDBR. Det betyder, at du som medlem af FDBR får en rabat på 20 % på Legal Desks produkter inden for erhverv, som du kan bruge som led i din forretning. De 20 % vil blive fratrukket prisen i forbindelse med købets gennemførsel.

Se hvordan Legal Desk virker.

Hvilke dokumenter er omfattet?

Du kan som medlem hos FDBR få rabat på alle Legal Desks erhvervsprodukter. Du kan finde alle produkterne i menuen under punktet "Dokumenter Erhverv".

Disse dokumenter omfatter blandt andet:

START AF VIRKSOMHED

Hvorfor betale for en advokat, når du kan gøre det selv? Med Legal Desk laver du nemt selv de nødvendige dokumenter, som skal bruges til at stifte en Enkeltmandsvirksomhed, et Iværksætterselskab eller et Anpartsselskab. Du kan selv bestemme, om vi skal registrere dokumenterne for dig eller om du selv ordner registreringen på virk.dk

Læs mere om IVS, ApS eller Enkeltmandsvirksomhed.

Hvis der er flere ejere, så bør der også laves en Ejeraftale.

SAMARBEJDSAFTALE FOR BOGHOLDERE

Det er vigtigt at have kontrakten på plads, når du er hyret som bogholder eller regnskabskonsulent. Du kan med Legal Desk nemt og hurtigt lave en samarbejdsaftale for bogholdere. På den måde sikrer begge parter, at der er afklaring og gennemsigtighed i aftaleforholdet.

Læs mere om Samarbejdsaftale for bogholdere.

SELSKABSADMINISTRATION

Med Legal Desk kan du også udarbejde forskellige dokumenter inden for selskabsadministration, hvis du varetager dette som led i dit arbejde som bogholder eller regnskabskonsulent. Vi tilbyder blandt andet dokumenter,  der vedrører Ændring af selskabets formål, Nye vedtægter og Ændring af selskabsnavn.

Hvordan benytter jeg mig af rabatten?

Denne rabataftale kan benyttes af alle, der er medlem af FDBR og har et gyldigt medlemsnummer. Hvis du er medlem af FDBR, har du modtaget en rabatkode, som du skal bruge for at modtage din rabat i forbindelse med dine køb.

Hvis du ikke har modtaget din rabatkode eller du ikke er medlem af FDBR, men ønsker at blive det, kan du kontakte FDBR på deres kontaktside her eller på e-mail (kontakt@fdbr.dk).

Har du spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål til vores juridiske løsninger eller hvis der er noget du mangler, så er du altid meget velkommen til at kontakte Legal Desk enten på e-mail (kontakt@legaldesk.dk), på chatten eller på telefon 93 87 78 89.

Dokumenter Privat

Arv

Samliv & Børn

Fuldmagter

Lån & Gaver

Bolig

Dokumenter Erhverv

Stiftelse af Selskab

Administration af Selskab

Medarbejdere

Diverse aftaler