Legal Desk
93 87 78 89. Alle hverdage 9 - 17

Foreningen danske bogholdere & regnskabskonsulenter - FDBR

Som medlem af FDBR kan du få rabat på en række af de juridiske produkter, som tilbydes hos Legal Desk. Du kan læse mere om dette nedenfor.

Hvad er Legal Desk?

Legal Desk er en online service, som gør det nemt og hurtigt at få de juridiske aftaler, som du skal bruge i forbindelse med dit virke som bogholder eller regnskabskonsulent.

Vi har indgået en samarbejdsaftale med FDBR. Det betyder, at du som medlem af FDBR får en rabat på 20 % på Legal Desks produkter inden for erhverv, som du kan bruge som led i din forretning. De 20 % vil blive fratrukket prisen i forbindelse med købets gennemførsel.

Se hvordan Legal Desk virker.Artiklen fortsætter under videoen

Hvilke dokumenter er omfattet?

Du kan som medlem hos FDBR, få rabat på alle Legal Desks erhvervsprodukter. Du kan finde alle produkterne i menuen under punktet "Dokumenter Erhverv".

Disse dokumenter omfatter blandt andet:

START AF VIRKSOMHED

Hvorfor betale for en advokat, når du kan gøre det selv? Med Legal Desk laver du nemt selv de nødvendige dokumenter, som skal bruges til at stifte en Enkeltmandsvirksomhed, et Iværksætterselskab eller et Anpartsselskab. Du kan selv bestemme, om vi skal registrere dokumenterne for dig eller om du selv ordner registreringen på virk.dk

Læs mere om IVS, ApS eller Enkeltmandsvirksomhed.

Hvis der er flere ejere, så bør der også laves en Ejeraftale.

SAMARBEJDSAFTALE FOR BOGHOLDERE

Det er vigtigt at have kontrakten på plads, når du er hyret som bogholder eller regnskabskonsulent. Du kan med Legal Desk nemt og hurtigt lave en samarbejdsaftale for bogholdere. På den måde sikrer begge parter, at der er afklaring og gennemsigtighed i aftaleforholdet.

Læs mere om Samarbejdsaftale for bogholdere.

SELSKABSADMINISTRATION

Med Legal Desk kan du også udarbejde forskellige dokumenter inden for selskabsadministration, hvis du varetager dette som led i dit arbejde som bogholder eller regnskabskonsulent. Vi tilbyder blandt andet dokumenter,  der vedrører Ændring af selskabets formål, Nye vedtægter og Ændring af selskabsnavn.

Hvordan benytter jeg mig af rabatten?

Denne rabataftale kan benyttes af alle, der er medlem af FDBR og har et gyldigt medlemsnummer. Hvis du er medlem af FDBR, har du modtaget en rabatkode, som du skal bruge for at modtage din rabat i forbindelse med dine køb.

Hvis du ikke har modtaget din rabatkode eller du ikke er medlem af FDBR, men ønsker at blive det, kan du kontakte FDBR på deres kontaktside her eller på e-mail (kontakt@fdbr.dk).

Har du spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål til vores juridiske løsninger eller hvis der er noget du mangler, så er du altid meget velkommen til at kontakte Legal Desk enten på e-mail (info@legaldesk.dk), på chatten eller på telefon 93 87 78 89.

Det siger vores kunder

"Jeg fik lavet en ansættelseskontrakt lynhurtig og meget let. Ansættelseskontrakten beskrev lige præcis det jeg ønskede. Jeg vil helt klart anbefale Legal Desk."


HM Køreskole

"Tak for hjælpen med udarbejdelse af Ægtepagt. Brugervenligheden er i top og alt fra udfyldelse af dokument til vejledningen til efterfølgende at få ægtepagten tinglyst var meget intuitiv."


Anne Have Meyland

"Dejligt nemt og overskueligt site. Ganske brugervenligt og gennemtænkt. Jeg påtænker allerede at bruge jer igen senere idag :) Seriøst og ligetil."


Daniel Niels Nielsen

"Fantastisk nemt og hurtigt. Let overskueligt og dejligt at jeg kunne se/prøve at udfylde det hele før det skulle betales :) Fantastisk at der er standardbegrundelser, men at man også har mulighed for at skrive selv."


Gabrielle Lampl

"Jeg sad og skulle bruge et hurtigt dokument til afgiftfri pengegaver til børn. Jeg må sige, at det var det letteste i verden at oprette dokumen-tet. Let guided vejledning - superlet - siden kan bestemt anbefales."


Ib Olesen

”Nemt, intuitivt og billigt! Man er aldrig i tvivl, om det man gør er rigtigt, og det er samtidigt hurtigt og nemt. Jeg vil helt sikkert vende tilbage, næste gang jeg skal bruge et juridisk dokument.”


Anna Linnet

"Jeg fik lavet en ægtepagt, det er både hurtigt og nemt, samtidig bliver man rådført igennem hele processen på en måde der gør selv jura forståelig. Vil bestemt anbefale Legal Desk til andre."


Christian Lyck

"Det er enkelt og nemt, og da jeg i første omgang havde tastet forkert, skrev jeg blot en mail, hvorefter jeg fik hurtig hjælp til at udfylde korrekt, og fik også krediteret det første testamente uden problemer."


Marie Arendttorp

"Da jeg står overfor at skulle giftes med min kæreste havde vi et ønske om at oprette et særejedokument. Igennem hele processen følte man at der var styr på tingene. Ligeledes er outputtet professionelt udført."


Mikkel Holm Schou

”Det var utrolig nemt og overskueligt at bruge hjemmesiden! Det var dejligt, at man først betalte til sidst, så man kunne prøve at udfylde det, og dermed se, hvad det indeholdt. En super god oplevelse!”


Sidsel Linneberg

”Super service! Følte mig tryg hele vejen og fik endeligt den låneaftale på plads til mit firma. Havde lavet aftalen, printet og underskrevet på under 20 minutter.”


Lennert Stepien

"Overraskende nemt og billigt at bestille en ægtepagt hos legaldesk.dk. Kan klart anbefales, så uden tvivl 5 stjerner fra os."


Søren Jerne

"Jeg har længe overvejet at få lavet børnetestamente og så fandt jeg dette sted og de havde en fantastisk pris. Det var nemt at gå til og nemt at overskue. Dejligt at få styr på testamentet så jeg nu har ro i sjælen."


Dorte Pedersen

Dokumenter Privat

Arv

Samliv & Børn

Fuldmagter

Lån & Gaver

Bolig

Dokumenter Erhverv

Stiftelse af Selskab

Administration af Selskab

Medarbejdere

Diverse aftaler