cart

Foreningen for Dansk Internethandel - FDIH

Som medlem af FDIH kan du få rabat på en række af de juridiske produkter og services, som tilbydes hos Legal Desk.

Legal Desk

Spar 20%

Som medlem af FDIH

I reelt tidsforbrug

10 - 20 min.

I reelt tidsforbrug

Ift. traditionel advokat

Spar 2.000 - 5.000 kr.

Ift. traditionel advokat

Legal Desk

Spar 20%

Som medlem af FDIH

I reelt tidsforbrug

10 - 20 min.

I reelt tidsforbrug

Ift. traditionel advokat

Spar 2.000 - 5.000 kr.

Ift. traditionel advokat

Hvad er Legal Desk?

Legal Desk er en online platform, hvor du nemt og hurtigt opretter de juridiske produkter og aftaler, du skal bruge i forbindelse med driften af din virksomhed.

Vi har indgået en samarbejdsaftale med FDIH. Det betyder, at du som medlem af FDIH får 20 % rabat på Legal Desks erhvervsprodukter. Rabatten vil blive fratrukket prisen i forbindelse med købets gennemførsel.

Sådan virker Legal Desk

video

Her gælder rabatten

Som medlem af FDIH får du rabat på alle Legal Desks erhvervsprodukter. Du finder dem i menuen, under punktet "Dokumenter Erhverv". Disse juridiske dokumenter omfatter blandt andet:

Selskabsadministration

Med Legal Desk kan du udarbejde forskellige dokumenter inden for selskabsadministration, der kan være relevante for dig som led i dit virke. Vi tilbyder blandt andet beslutningsreferater til ændring af selskabsnavn, ændring af formål, ændring af revisor eller ændring af direktør.

Ejeraftale

Er I flere ejere af virksomheden, er det vigtigt, at der er klarhed om, hvordan ejerskabet skal fungere. Derfor er det hensigtsmæssigt, at lave en ejeraftale, der beskriver, hvordan ejerforholdet er fordelt og hvordan mulige uenigheder skal håndteres. På den måde kan I undgå potentielle konflikter og misforståelser, der ellers kan resultere i alvorlige konsekvenser.

Hemmeligholdelsesaftale (NDA)

Hvis du enten skal modtage eller afgive fortrolig information som led i dit arbejde, bør du lave og underskrive en hemmeligholdelsesaftale. Med Legal Desk kan du nemt lave en hemmeligholdesesaftale både på dansk og engelsk.

Ansættelseskontrakter

Vi tilbyder også gratis ansættelseskontrakter for både fastlønnede funktionærer såvel som timelønnede. Med en ansættelseskontrakt fra Legal Desk sikres både arbejdsgiver og medarbejder, da vores ansættelseskontrakter medtager alle de vigtige forhold, der bør medtages for at skabe klare retningslinjer for ansættelsesforholdet.

Hvordan benytter jeg mig af rabatten?

Denne rabataftale kan benyttes af alle, der er medlem af FDIH og har et gyldigt medlemsnummer. Hvis du er medlem af FDIH, kan du benytte den rabatkode, du modtager, når du logger på din medlemskonto hos FDIH.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores juridiske løsninger eller hvis der er noget du mangler, så er du altid meget velkommen til at kontakte Legal Desk enten på e-mail (info@legaldesk.dk), på chatten eller på telefon 93 87 78 89.

Udfyld formular

1. Udfyld formular

Modtag straks

2. Modtag straks

Underskriv digitalt

3. Underskriv digitalt

Business
Borsen
Ekstra Bladet
Politiken
Leder

Dokumenter privat

Dokumenter erhverv