Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk

08. november 2021

Legal Desk søger en ambitiøs business developer (studentermedhjælper)

Legal Desk søger en skarp business developer til at identificere og forhandle partnerskaber. Er du god til relationer med sans for salg og forretning, og har du lyst til at være en del af en vækstrejse med et fantastisk team? Så er det netop dig, Legal Desk mangler.

Hvem er vi?

Legaldesk.dk er en digital platform, hvor brugere opretter, underskriver og opbevarer juridiske dokumenter til både privat og erhverv. Vi har over 350.000 besøgende hver måned. Det skyldes bl.a., at vi kontinuerligt udgiver artikler, som alle skrives i et letforståeligt sprog i øjenhøjde med læseren. Man kan sige, at vi giver læseren den nødvendige information uden alle paragrafferne.  

Hos Legal Desk er der ikke langt fra tanke til handling, så hvis du har en god idé eller et forslag til noget, du vil ændre, er vi altid lydhør. Vores kontor er udgjort af folk fra forskellige fag, så der vil være masser af muligheder for sparring og læring. Vi har fokus på, at Legal Desk skal være et godt og sjovt sted at arbejde. Et par gange om året holder vi fredagsbar, hvor venner og familie er mere end velkomne, og én gang om året rejser vi sammen, når verden ikke er nedlagt af en pandemi. 

Dine arbejdsopgaver

 • Identificere potentielle samarbejdspartnere
 • Udarbejde af email-kampagner
 • Assistere med at sælge og etablere samarbejder med eksterne partnere
 • Opsøge potentielle forhandlere og samarbejdspartnere
 • Administrative opgaver (ikke kaffebrygning)
 • Bistå med diverse ad hoc opgaver

Din profil

Vi lægger vægt på personlighed, og har derfor ingen krav til hvilken specifik uddannelse eller erhvervserfaring du har. Erhvervserfaring inden for marketing og salg er et plus, men ikke afgørende. Det vigtigste for os er, at du dels brænder for salg og har en interesse for forretningsudvikling marketing og researcharbejde, dels at du er proaktiv og tager ansvar for dine arbejdsopgaver. 

Vi ser gerne, at du:

 • Har minimum 1,5 år tilbage af dit studie
 • Har god forretningsforståelse
 • Arbejder opsøgende med salg
 • Synes at startup-miljøet er tiltalende, med mange arbejdsopgaver, og mulighed for at sætte dit præg på Legal Desk
 • Har lyst til at blive en del af et socialt arbejdsmiljø
 • Kan begå dig flydende på dansk og engelsk


Vi tilbyder

Stillingen er som udgangspunkt 15 timer om ugen fordelt over to fulde arbejdsdage på vores kontor i hjertet af København. Vi tager naturligvis hensyn til eksamensperioder og omskiftelige skemaer. 

Vi tilbyder desuden en stejl læringskurve, hvor du kommer til at få meget ansvar og blive udfordret fagligt i dine arbejdsopgaver. Der er mulighed for at vokse i rollen løbende. 

Sådan ansøger du

Send din motiverede ansøgning og CV inden d. 19. november i ét samlet dokument til jobs@legaldesk.dk. Vi indkalder og afholder jobsamtaler løbende – så tøv ikke med at ansøge. Hvis er nogen spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jesper Krarup Kristensen på jesper@legaldesk.dk eller +45 93 87 02 65.

Rekrutteringsbureauer bedes venligst ikke kontakte os. 

Legal Desk i medierne

Business
Borsen
Ekstra Bladet
Politiken
Leder