Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk

Opret ApS

ApS'et er den mest anvendte selskabsform i Danmark og nyder generelt mere tillid i erhvervslivet end andre selskabsformer. Opret dit ApS nemt og hurtigt hos Legal Desk og lad os sørge for registrering og bekræftelse af selskabskapital.

Hos LegalDesk

Pris: 699 kr.

Hos Legal Desk

Tidsforbrug

10 - 15 min.

I reelt tidsforbrug

Traditionel advokat

Spar 4.000 kr.

Ift. traditionel advokat

Hos LegalDesk

Pris: 699 kr.

Hos Legal Desk

Tidsforbrug

10 - 15 min.

I reelt tidsforbrug

Traditionel advokat

Spar 4.000 kr.

Ift. traditionel advokat

Hvad er et ApS? 

ApS er en forkortelse af anpartsselskab, som er den mest populære selskabsform i Danmark. I dag er kapitalkravene for ApS'et sænket fra 50.000 kr. til 40.000 kr. og selskabsformen er derfor blevet langt mere økonomisk tilgængelig for iværksættere. ApS'et er desuden en velkendt størrelse i dansk erhvervsliv og nyder derfor en betydelig tillid både fra kunder såvel som leverandører.

Sådan stifter du ApS med Legal Desk

Hos Legal Desk stifter vi dit ApS for dig nemt og billigt, så du kan komme hurtigt i gang og være sikker på, at alting er, som det skal være. Du kan rette dine valg efter, at du har betalt, hvis du f.eks. har lavet en tastefejl og du kan fange os på chat, telefon eller mail, hvis du har brug for hjælp.

Bemærk at Legal Desk udelukkende stifter selskaber med kontant indbetaling af selskabskapital. Det er altså ikke muligt at stifte et selskab med apportindskud (betaling med andre værdier end kontanter) gennem Legal Desk.

 

Legaldesk Process For Selskabsstiftelse 19 03 2019

Bemærk, at moms er en efterregistrering, der kun kan ske 24 timer efter, at selskabet er blevet registreret, og du har modtaget dit CVR-nummer.

Opret ApS

Hvilke dokumenter skal jeg bruge?

Når du bestiller dine selskabsdokumenter gennem Legal Desk, får du al den dokumentation, som du skal bruge til at stifte dit ApS:

  1. Stiftelsesdokument

    Dette dokument angiver forholdene vedrørende stiftelsen af selskabet. Det fremgår af stiftelsesdokument, hvem ejerne (stifterne) er, og hvordan selskabskapitalen (selskabets anparter) er fordelt mellem ejerne, hvis der er flere ejere. Der angives også, hvem der skal sidde i selskabets ledelse (direktion og eventuel bestyrelse) og fra hvilken dato, selskabet skal være aktivt.

  2. Vedtægter

    Dette dokument angiver reglerne for selskabet og dets drift. Vedtægter indeholder for eksempel, hvilket formål selskabet har, hvordan selskabets regnskabsår løber, om der skal være en bestyrelse i selskabet, samt hvordan selskabets ejere kan træffe beslutninger om selskabet.

  3. Ejerbog

    Dette er et lovpligtigt register over selskabets ejere, der opgør ejerandelene og hvornår de er tegnet og evt. overdraget.

Hvorfor stifte et ApS?

Der er flere væsentlige fordele ved at vælge et ApS, når du skal stifte en virksomhed:

Begrænset hæftelse:

En af de primære fordele ved et ApS'et er, at det sikrer ejerne en begrænset hæftelse i forhold til selskabets kreditorer. Dette betyder, at du som ejer kun risikerer de penge, som du aktivt har besluttet dig at skyde ind i selskabet i form af selskabskapitalen 

Fordel ved flere ejere:

Hvis du senere ønsker, at din virksomhed skal have en ny investor eller en ny med-iværksætter, kan der nemt overdrages anparter til vedkommende. På samme måde er det også mere enkelt at sælge hele virksomheden, hvis man senere ønsker dette

Selvstændig juridisk person:

ApS'et bliver en selvstændig juridisk person, hvilket også kan være en fordel i forhold til betaling af lavere selskabsskat

Fleksibilitet i forhold til struktur:

Det er muligt at lave forskellige strukturer, såsom holdingselskaber med kapitalselskaber

Kendt selskabsform:

ApS'et er den mest anvendte selskabsform i Danmark, hvorfor det nyder større tillid hos kunder, leverandører og samarbejdspartnere

Nemmere at rejse kapital:

Hvis der skal rejses kapital til virksomheden - enten i form af lån eller investering - er dette som regel nemmere i et ApS

 

Samlet pris for selskabsstiftelse med registreringsservice:

Legaldesk Registreringsservice 20012020 Beskaaret

Udfyld formular

1. Udfyld formular

Modtag straks

2. Modtag straks

Underskriv digitalt

3. Underskriv digitalt

699 kr.

Vil du vide mere, ring på
+45 9387 7889 eller fang os på
kontakt@legaldesk.dk

Business
Borsen
Ekstra Bladet
Politiken
Leder

Dokumenter privat

Dokumenter erhverv