cart

Opret ApS

Anpartsselskabet er den mest anvendte selskabsform i Danmark og nyder generelt mere tillid i erhvervslivet end andre selskabsformer. Opret dit ApS nemt og hurtigt hos Legal Desk, og lad os sørge for registrering og bekræftelse af selskabskapital.

Hos LegalDesk

Pris: 699 kr.

Hos Legal Desk

Tidsforbrug

10 - 15 min.

I reelt tidsforbrug

Traditionel advokat

Spar 4.000 kr.

Ift. traditionel advokat

Hos LegalDesk

Pris: 699 kr.

Hos Legal Desk

Tidsforbrug

10 - 15 min.

I reelt tidsforbrug

Traditionel advokat

Spar 4.000 kr.

Ift. traditionel advokat

Hvad er et anpartsselskab?

Et anpartsselskab er den mest populære selskabsform i Danmark. I dag er kapitalkravene for anpartsselskabet sænket fra 80.000 kr. til 40.000 kr. Selskabsformen er derfor blevet langt mere økonomisk tilgængelig for iværksættere. Anpartsselskabet er desuden en velkendt størrelse i dansk erhvervsliv og nyder derfor en betydelig tillid både fra kunder såvel som leverandører.

Når du opretter dit ApS gennem Legal Desk, kan du tilvælge registreringsservice. Så sørger vi for at sende dit selskab til registrering og bekræfter selskabskapitalen. 

 • Begrænset hæftelse

En af de primære fordele ved anpartsselskabet er, at det sikrer ejerne en begrænset hæftelse i forhold til selskabets kreditorer. Dette betyder, at du som ejer kun risikerer de penge, som du aktivt har besluttet dig at skyde ind i selskabet i form af selskabskapitalen.

 • Fordel ved flere ejere

  Hvis du senere ønsker, at din virksomhed skal have en ny investor eller en med-iværksætter, kan der nemt overdrages anparter til vedkommende. På samme måde er det også mere enkelt at sælge hele virksomheden, hvis man senere ønsker dette.

 • Selvstændig juridisk person

  Anpartsselskabet bliver af loven betragtet som en selvstændig juridisk enhed, hvilket også kan være en fordel i forhold til betaling af lavere selskabsskat.

 • Fleksibilitet i forhold til struktur

  Det er muligt at lave forskellige strukturer, såsom holdingselskaber med kapitalselskaber.

 • Kendt selskabsform

  Anpartsselskabet er den mest anvendte selskabsform i Danmark, hvorfor det nyder større tillid hos kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

 • Nemmere at rejse kapital

  Hvis der skal rejses kapital til virksomheden - enten i form af lån eller investering - er dette som regel nemmere i et anpartsselskab.

Sådan virker Legal Desk

video

Hvilke dokumenter skal jeg bruge?

Når du bestiller dine selskabsdokumenter gennem Legal Desk, får du al den dokumentation, som du skal bruge til at stifte dit anpartsselskab:

 1. Stiftelsesdokument

  Dette dokument angiver forholdene vedrørende stiftelsen af selskabet. Det fremgår af stiftelsesdokument, hvem ejerne (stifterne) er, og hvordan selskabskapitalen (selskabets anparter) er fordelt mellem ejerne, hvis der er flere ejere. Der angives også, hvem der skal sidde i selskabets ledelse (direktion og eventuel bestyrelse) og fra hvilken dato, selskabet skal være aktivt.

 2. Vedtægter

  Dette dokument angiver reglerne for selskabet og dets drift. Vedtægter indeholder bl.a. en beskrivelse af selskabets formål, hvordan selskabets regnskabsår løber, om der skal være en bestyrelse i selskabet, og hvordan selskabets ejere kan træffe beslutninger om selskabet.

Sådan bliver dit selskab stiftet

For at modtage stiftelsesdokumentet og vedtægterne skal du udfylde vores online formular. Her skal du også tage stilling til, om Legal Desk skal registrere dit selskab hos Erhvervsstyrelsen, eller om du selv vil gøre det. Et selskab skal altid registreres hos Erhvervsstyrelsen for at opnå gyldighed, og for at du kan modtage et CVR-nummer. Uanset hvem der foretager registreringen, kræver Erhvervsstyrelsen et registreringsgebyr på 670 kr.

Hvis du ønsker at tilkøbe Legal Desk Registreringsservice, vælger du blot dette i formularen. Det koster 499 kr. og så ordner vi det hele for dig, både hvad angår registreringen og bekræftelse af selskabskapitalen.

Ønsker du selv at stå for registreringen, kan du benytte vores vejledning til registrering af anpartsselskabBemærk, at hvis du vælger selv at stå for registreringen, skal du også selv sørge for at få en tredjepart til at bekræfte selskabskapitalen. Dette kan du læse mere om i vores artikel om, hvordan du bekræfter selskabskapital.

Når du har udfyldt formularen og betalt for dine dokumenter, vil du straks modtage dem, klar til at blive underskrevet af dig og eventuelle øvrige stiftere. Du underskriver nemt og sikkert med NemID (læs mere om, hvordan dette gøres her), hvorefter dokumenterne bliver opbevaret i hver underskrivers personlige arkiv på legaldesk.dk (det der hedder Mine Dokumenter). På den måde har du altid adgang til alle dine dokumenter.

Hvis du har valgt Legal Desk Registreringsservice, sender vi dit selskab til registrering inden for 24 timer, og du vil typisk modtage CVR-nummer og registreringer inden for 24 timer efter, vi har indsendt det.

Legaldesk Process For Selskabsstiftelse 19 03 2019

Start nu
Udfyld formular

1. Udfyld formular

Modtag straks

2. Modtag straks

Underskriv digitalt

3. Underskriv digitalt

Vil du vide mere, ring på
+45 9387 7889 eller fang os på
kontakt@legaldesk.dk

Business
Borsen
Ekstra Bladet
Politiken
Leder

Dokumenter privat

Dokumenter erhverv