Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk

Opret ApS

Et ApS er den mest anvendte selskabsform i Danmark og nyder generelt stor tillid i erhvervslivet. Opret dit ApS gennem Legal Desk og lad os sørge for registrering og bekræftelse af selskabskapital.

Hos LegalDesk

Pris: 1.198 kr.

Hos Legal Desk

Tidsforbrug

10 - 15 min.

I reelt tidsforbrug

Traditionel advokat

Spar 4.000 kr.

Ift. traditionel advokat

Hvad er et ApS? 

ApS er kort for anpartsselskab og har bl.a. den fordel, at du som ejer kun hæfter for de penge, du investerer i selskabet. Dette kaldes begrænset hæftelse, hvilket kun beskytter ejere af kapitalselskaber.  

Begrænset hæftelse betyder i praksis, at eventuelle kreditorer kun kan gøre udlæg i selskabskapitalen (minimum 40.000 kr. ved oprettelse af ApS) og ikke i din private formue, hvis dit ApS en dag skulle komme i økonomiske problemer. Dette er modsat enkeltmandsvirksomheden, hvor kreditorer kan gøre udlæg i din private formue, såsom hus og bil. 

 

Legaldesk Process For Selskabsstiftelse 19 03 2019

 

Sådan opretter du ApS online

Når du vil oprette dit ApS, skal du blot udfylde vores online formular. Heri stiller vi dig en række spørgsmål, som du skal besvare. Det tager typisk 10 minutter. 

På baggrund af dine svar udarbejdes selskabsdokumenterne automatisk. Så snart at du har betalt, får du adgang til de færdige dokumenter. Dokumenterne skal underskrives af alle selskabets ejere, hvilket kan gøres sikkert og hurtigt med NemID. 

Underskriv dokumenter med NemID

Hvis du ønsker, at vi sørger for registreringen af dit ApS hos Erhvervsstyrelsen, skal du tilvælge registreringsservice, når du udfylder formularen. Samme gælder hvis du ønsker, at vi skal bekræfte selskabskapitalen i dit ApS. Registreringsservice har en fast pris på 499 kr.

Bemærk venligst, at Registreringsservice udelukkende kan benyttes, når du opretter dit selskab gennem Legal Desk. 

Læs mere om Legal Desk Registreringsservice her

Vær opmærksom på, at Legal Desk kun opretter selskaber med kontant indbetaling af selskabskapital. Det er altså ikke muligt at oprette et selskab med apportindskud (dvs. betaling med andre værdier end kontanter) gennem Legal Desk.

Sådan virker Legal Desk. Artiklen fortsætter under videoen.

video

Få alle nødvendige dokumenter til dit ApS

Når du opretter dit ApS gennem Legal Desk, får du al den dokumentation, du skal bruge:

Stiftelsesdokument

Stiftelsesdokumentet indeholder de overordnede oplysninger omkring selve oprettelsen af selskabet. Af dokumentet fremgår det, hvem ejerne er, og hvordan selskabskapitalen (selskabets ejerandele) er fordelt mellem ejerne, hvis der er flere. Det fremgår også, hvem der skal sidde i selskabets ledelse (direktion og eventuel bestyrelse) og fra hvilken dato, selskabet skal være aktivt.

Vedtægter

Vedtægterne beskriver rammerne for selskabet og dets drift. Vedtægterne indeholder derfor bl.a. selskabets formål, hvordan selskabets regnskabsår løber, om der skal være en bestyrelse i selskabet, og hvordan selskabets ejere kan træffe beslutninger om selskabet.

Ejerbog

Ejerbogen er en lovpligtig optegnelse over ejerandele (anparter) i selskabet, hvem der ejer dem, samt hvornår de er tegnet og evt. overdraget. 

Fordele ved et ApS

Der er flere væsentlige fordele ved at vælge et ApS, når du skal oprette en virksomhed

Begrænset hæftelse

En af de primære fordele ved et ApS'et er, at det sikrer ejerne en begrænset hæftelse i forhold til selskabets kreditorer. Dette betyder, at du som ejer kun risikerer de penge, som du aktivt har besluttet dig at skyde ind i selskabet i form af selskabskapitalen. 

Fordel ved flere ejere

Hvis du senere ønsker, at din virksomhed skal have en ny investor eller medejer, kan der nemt overdrages anparter til vedkommende. På samme måde er det også mere enkelt at sælge hele virksomheden, hvis man senere ønsker dette.

Selvstændig juridisk enhed

ApS'et bliver en selvstændig juridisk enhed, hvilket også kan være en fordel i forhold til betaling af lavere selskabsskat.

Fleksibilitet i forhold til struktur

Det er muligt at lave forskellige strukturer gennem holdingsselskaber

Kendt selskabsform

ApS'et er den mest anvendte selskabsform i Danmark, hvorfor det nyder større tillid hos kunder, leverandører og samarbejdspartnere

Nemmere at rejse kapital

Hvis der skal rejses kapital til virksomheden - enten i form af lån eller investering - er dette som regel nemmere i et ApS

Samlet pris for selskabsstiftelse inkl. registreringsservice

Legaldesk Registreringsservice 20012020 Beskaaret

 

Legal Desk i medierne

Business
Borsen
Ekstra Bladet
Politiken
Leder