Support har åbent man. - tors. kl. 09.00 - 16.30. Fredag kl. 09.00 - 16.00 | kontakt@legaldesk.dk | Tlf. 93 87 78 89
Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk
Selskabsstiftelse
dit dokument oprettes...
10 - 15 min.
Det tager 10 - 15 min. i reelt tidsforbrug, at udfylde selskabsstiftelse

Opret ApS (drift eller holding)

Et ApS er den mest anvendte selskabsform i Danmark og nyder generelt stor tillid i erhvervslivet. Opret dit ApS gennem Legal Desk allerede i dag og lad os sørge for registrering og bekræftelse af selskabskapital.

Hos LegalDesk

Pris: 1.749,-

Ekskl. moms

Traditionel advokat

Spar 4.000,-

Ift. traditionel advokat

Tidsforbrug

10-15 min.

I reelt tidsforbrug

Hvad er et ApS? 

ApS er kort for anpartsselskab. Et anpartsselskab er et kapitalselskab og har blandt andet den fordel, at du som ejer kun hæfter for de penge, du investerer i selskabet. Dette kaldes begrænset hæftelse, hvilket kun beskytter ejere af kapitalselskaber.  

Begrænset hæftelse betyder i praksis, at eventuelle kreditorer kun kan gøre udlæg i selskabskapitalen (minimum 40.000 kr. ved oprettelse af ApS) og ikke i din private formue, hvis dit ApS en dag skulle komme i økonomiske problemer. 

Dette er modsat en enkeltmandsvirksomhed, hvor kreditorer kan gøre udlæg i din private formue såsom hus og bil.

Proces for selskabsstiftelse med Legal Desk inkl. bekræftelse af kapital 1. Vælg selskabstype 2. Udfyld formular og betal 3. Følg processen online 4. Overfør selskabskapital 5. Modtag CVR 6. Opret erhvervskonto 7. Vi tilbagefører selskabskapital 8. Selskabet er klar til brug

Hvad koster et ApS?

At oprette et ApS koster 670 kr. i gebyr til Erhvervsstyrelsen. Derudover skal du som nævnt kunne mønstre minimum 40.000 kr. i indskud som startkapital for dit anpartsselskab. Afslutningsvist kommer udgifterne til bekræftelse af startkapitalen. Hvis du vælger en bank, revisor eller advokat til formålet, kan det hurtigt koste flere tusinde kroner.

Opretter du dit ApS gennem Legal Desk, tager vi hånd om det hele til en pris på 1.749 kr. (ekskl. gebyr til Erhvervsstyrelsen)

Sådan opretter du ApS online

Opret dit ApS hurtigt og nemt allerede i dag med Legal Desk. Når du vil oprette dit ApS, skal du blot udfylde vores online formular. Heri stiller vi dig en række spørgsmål, som du skal besvare. Det tager typisk 10 minutter. 

På baggrund af dine svar udarbejdes selskabsdokumenterne automatisk. Så snart du har betalt, får du adgang til de færdige dokumenter. Dokumenterne skal underskrives af alle selskabets ejere, hvilket kan gøres sikkert og hurtigt med NemID.

Herefter sørger Legal Desk for at registrere dit selskab hos Erhvervsstyrelsen og giver dig besked, når du skal gøre noget. Vores service inkluderer også bekræftelse af selskabskapital samt ekstra registreringer såsom registrering af moms/lønsum og import/eksport.

Vær opmærksom på, at Legal Desk kun opretter selskaber med kontant indbetaling af selskabskapital. Det er altså ikke muligt at oprette et selskab med apportindskud (dvs. betaling med andre værdier end kontanter) gennem Legal Desk.

Få alle nødvendige dokumenter til dit ApS

Når du opretter dit ApS gennem Legal Desk, får du al den dokumentation, du skal bruge:

Stiftelsesdokument

Stiftelsesdokumentet indeholder de overordnede oplysninger omkring selve oprettelsen af selskabet. Af dokumentet fremgår det, hvem ejerne er, og hvordan selskabskapitalen (selskabets ejerandele) er fordelt mellem ejerne, hvis der er flere. Det fremgår også, hvem der skal sidde i selskabets ledelse (direktion og eventuel bestyrelse) og fra hvilken dato, selskabet skal være aktivt.

Vedtægter

Vedtægterne beskriver rammerne for selskabet og dets drift. Vedtægterne indeholder derfor bl.a. selskabets formål, hvordan selskabets regnskabsår løber, om der skal være en bestyrelse i selskabet, og hvordan selskabets ejere kan træffe beslutninger om selskabet.

Ejerbog

Ejerbogen er en lovpligtig optegnelse over ejerandele (anparter) i selskabet, hvem der ejer dem, samt hvornår de er tegnet og evt. overdraget.

Fordele ved et ApS

Der er flere væsentlige fordele ved at vælge et ApS, når du skal oprette en virksomhed

Begrænset hæftelse

En af de primære fordele ved et ApS'et er, at det sikrer ejerne en begrænset hæftelse i forhold til selskabets kreditorer. Dette betyder, at du som ejer kun risikerer de penge, som du aktivt har besluttet dig at skyde ind i selskabet i form af selskabskapitalen. 

Fordel ved flere ejere

Hvis du senere ønsker, at din virksomhed skal have en ny investor eller medejer, kan der nemt overdrages anparter til vedkommende. På samme måde er det også mere enkelt at sælge hele virksomheden, hvis man senere ønsker dette.

Selvstændig juridisk enhed

ApS'et bliver en selvstændig juridisk enhed, hvilket også kan være en fordel i forhold til betaling af lavere selskabsskat.

Fleksibilitet i forhold til struktur

Det er muligt at lave forskellige strukturer gennem holdingselskaber. Læs mere om hvordan man opretter et holdingselskab.

Kendt selskabsform

ApS'et er den mest anvendte selskabsform i Danmark, hvorfor det nyder større tillid hos kunder, leverandører og samarbejdspartnere

Nemmere at rejse kapital

Hvis der skal rejses kapital til virksomheden - enten i form af lån eller investering - er dette som regel nemmere i et ApS

Opret ApS med Legal Desk

Opret ApS hurtigt og nemt med Legal Desk. Du udfylder blot vores formular, betaler for dokumenterne og følger herefter processen online – på den måde ved du altid, hvad der sker, hvor som helst i forløbet. Når registreringen er gennemført, vil du modtage selskabets CVR-nummer, så du kan gå i gang med at oprette den påkrævede erhvervskonto. Alt dette vil du også modtage løbende vejledning omkring, så du aldrig er på bar bund.

Så klik ‘Opret ApS nu’ nedenfor og kom i gang med dit iværksættereventyr allerede i dag!

Samlet pris for selskabsstiftelse inkl. registreringsservice

Legaldesk Registreringsservice 20012020 Beskaaret

 

FAQ

.

Hvordan opretter jeg ApS med Legal Desk?

Hvornår modtager jeg CVR nummer?

Hvilke dokumenter er inkluderet i dit ApS?

Fordele ved et ApS?

Hvordan foregår processen?

Får jeg løbende opdateringer på mit ApS?

Kan jeg selv oprette ApS?

Hvor meget kapital skal man have for at starte et ApS?

Har I en video guide?

Hvad koster et ApS?

ApS eller enkeltmandsvirksomhed?

Er revisor påkrævet til ApS?

Skal jeg have et holdingselskab?

Hvilke dokumenter skal jeg have klar?

Hvordan underskriver jeg et dokument?