Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk

Legal Desk for revisorer og bogholdere

Løs flere opgaver for dine klienter – og spar tid og penge. Opret juridiske dokumenter til privat eller erhverv og modtag dem straks, klar til digital underskrift med NemID.

Bliv partner

 

Alle dokumenter og services samlet ét sted

Legal Desk gør det muligt for dig at lave juridiske dokumenter online. Vi tilbyder dig og dine klienter hjælp med en lang række services, som I normalt skal bruge en advokat til – og tilmed til en brøkdel af, hvad en traditionel advokat koster.

 

 Legaldesk Revisor Ikoner 2020

 

Betal kun for det, du bruger

Som en del af vores partnerprogram har du mulighed for at vælge betaling ved køb af enkelte produkter eller som månedlig fakturering. Alle medarbejdere som opretter en bruger, kan lave dokumenter og betaler gennem virksomhedens valgte betalingsmetode. I modtager en månedlig oversigt, der viser hvilke medarbejdere, der har lavet hvilke dokumenter, samt priser for oprettede dokumenter og tilvalgte services. Alt sammen for at gøre processen nemmere og hurtigere for jer.

 

Kort betaling

Betal med et betalingskort når du udformer et nyt dokument. Du vil da modtage en faktura på mail for hvert køb som foretages.

Månedlig fakturering

Vi sender dig en månedlig faktura med en oversigt over hvilke medarbejdere som har lavet dokumenter, samt priserne.

 

Legaldesk Sandgrav solutions qoute

  

 

Ingen binding eller skjulte gebyrer

Du betaler kun for de dokumenter og services, du laver og tilkøber i formularen. Det er gratis at have en bruger hos Legal Desk, og du bliver ikke afkrævet kortoplysninger ved brugeroprettelse.

 

Tilfredshedsgaranti

Legal Desk tilbyder 100% tilfredshedsgaranti og giver pengene retur på samtlige produkter, hvis det ikke lever op til brugerens forventning.

 

Se, hvordan Legal Desk virker, i denne video. 

video

Populære erhvervsprodukter

Legaldesk Produkt Eksempler

 

Bliv partner

 

 

 

Udfyld formular

1. Udfyld formular

Modtag straks

2. Modtag straks

Underskriv digitalt

3. Underskriv digitalt

Business
Borsen
Ekstra Bladet
Politiken
Leder

Dokumenter privat

Dokumenter erhverv