Legal Desk
23 11 80 91 Alle hverdage 9 - 17

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du har et spørgsmål, der ikke er besvaret her, er du altid velkommen til at sende os en mail på info@legaldesk.dk, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Legal Desk

Hvad er Legal Desk?

Legal Desk er en juridisk service, der bygger på software, som kan udfærdige juridiske dokumenter på baggrund af brugerens ønsker og valg. Vores intelligente og brugervenlige formularer hjælper dig sikkert gennem valgene, så du får det dokument, der passer lige til dig. Når du har givet os de nødvendige informationer, vil du modtage dit juridiske dokument klar til underskrift med det samme.

Hvordan virker Legal Desk?

Du kan søge rundt blandt vores juridiske dokumenter og finde det dokument, du har brug for. Når du har fundet dit dokument, kan du læse nærmere om, hvad det juridiske dokument indeholder, hvilke valg du vil blive stillet overfor, og hvordan du gør det gyldigt.

Når du føler dig tryg ved, at dokumentet opfylder dine behov, kan du starte vores intelligente formular. Her vil du skulle give forskellige input samt blive stillet nogle spørgsmål, du skal forholde dig til. Når du er tilfreds med dine valg og input, betaler du for dokumentet, hvorefter du vil modtage det færdige dokument klar til underskrift med det samme.

Se hvordan Legal Desk virker.

Hvordan er Legal Desk anderledes?

Hos Legal Desk stiller vi dig de samme spørgsmål, som en advokat ville stille på et møde. Herefter vil dine svar automatisk blive genereret til et juridisk dokument klar til underskrift.

I modsætning til en advokat står vores service dog til rådighed 24 timer i døgnet, så du kan lave dine juridiske dokumenter, når det passer dig, og det koster kun en brøkdel af, hvad du ellers skulle betale en advokat.

Er Legal Desk et advokatfirma?

Legal Desk er ikke et advokatfirma, men er stiftet af folk, der tidligere har arbejdet som advokater i nogle af Danmarks største advokatfirmaer. Legal Desk yder derfor heller ikke juridisk rådgivning, men vi er gerne hjælpsomme med at henvise dig til nogle advokater, hvis du har behov for det.

Hvordan kan Legal Desk være så meget billigere?

Hos Legal Desk bliver de juridiske dokumenter udarbejdet automatisk på baggrund af dine svar i modsætning til en advokat, der manuelt skal sidde og skrive dokumenterne. Da vi derfor ikke skal sidde og lave hvert enkelt dokument i hånden, betyder det, at vi kan tilbyde dokumenterne betydeligt billigere end en traditionel advokat.

 

 

Dokumenterne

Har I dokumenter, jeg kan udskrive og udfylde i hånden?

Alle vores dokumenter bliver genereret gennem vores intelligente formularer. Vores dokumenter leveres altid færdige og klar til underskrift. Vi har således ikke blanke skabeloner, der skal printes og manuelt udfyldes i hånden. Ved at levere et færdigt dokument får du sikkerhed for, at dit dokument får det korrekte juridiske indhold.

Vil mit dokument være juridisk bindende, når jeg er færdig?

Alle dokumenter, du modtager, vil være klar til underskrift og juridisk gyldige. Visse dokumenter vil dog - foruden underskrift - kræve, at der foretages yderligere handlinger, for at de bliver gyldige, såsom for eksempel at dokumentet skal tinglyses eller underskrives foran en notar.

Du kan under hvert produkt se, hvad der kræves for at gøre det specifikke dokument juridisk gyldigt under afsnittet “Sådan gør du det gyldigt”. Alt efter om dit dokument blot kræver underskrift, eller om der også er et krav om tinglysning eller notar, vil du kunne finde en udførlig vejledning til, hvordan du gør dit dokument juridisk gyldigt.

Hvorfor har I ikke det dokument, jeg søger?

Vi er i fuld gang med at levere flere dokumenter til vores kunder. Hjemmesiden vil løbende blive opdateret med yderligere juridisk dokumenter, men hvis der er et specielt dokument, du savner, er du altid velkommen til at skrive til os på info@legaldesk.dk.

 

Kan jeg selv rette i dokumentet, når jeg modtager det?

Du vil modtage dokumentet som en PDF-fil klar til underskrift. Du vil derfor ikke have mulighed for at ændre i det, efter at du har modtaget det. Dette gør vi for at sikre, at det dokument du modtager er juridisk gyldigt. Hvis der skulle være en tastefejl eller lignende kan du selvfølgelig bare skrive til os på info@legaldesk.dk så retter vi det for dig helt gratis hurtigst muligt.

 

Skal mit dokument printes på særligt papir?

Du kan printe alle dine juridiske dokumenter på helt almindeligt printerpapir. Du behøver derfor ikke særligt papir til dine dokumenter, som det tidligere var tilfældet for visse dokumenter.

 

Sikkerheden

Er det sikkert at give mine personlige oplysninger til Legal Desk?

Oplysninger, som du giver til Legal Desk, bliver transmiteret via en krypteret SSL (Secure Socket Layer) forbindelse og er sikret fra omverdenen.  Alle oplysninger, du giver i forbindelse med udarbejdelsen af dine juridiske dokumenter, bliver behandlet fortroligt. Se vores privatpolitik for yderligere information.

Deler Legal Desk mine personlige oplysninger med andre?

Alle oplysninger, du giver i forbindelse med udarbejdelsen af dine juridiske dokumenter, bliver behandlet fortroligt, og vi deler selvfølgelig ikke dine oplysninger med andre. Se vores privatpolitik for yderligere information.

Er det sikkert at betale over Legal Desk?

Når du betaler med betalingskort hos Legal Desk, bliver alle dine indtastede kortdata krypteret/kodet, idet de videresendes. Det er således kun betalingsformidleren, der kan læse dem. Hverken Legal Desk eller andre har mulighed for at læse dine data.

Til disse transaktioner benytter Legal Desk en godkendt SSL-løsning (Secure Socket Layer) til at kryptere/kode dine indtastede kortdata. Kryptering med SSL benyttes i de fleste danske netbutikker.

Ved brug af betalingskort er du altid sikret mod misbrug på nettet.

Der er ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL-kryptering. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på kr. 1.200, hvis dit betalingskort misbruges.

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

Processen

Hvordan laver jeg et juridisk dokument?

Du laver et dokument ved at færdiggøre vores intelligente formular. Der vil være vejledning og eksempler til de forskellige spørgsmål. Dine svar bliver brugt til automatisk at generere et juridisk dokument tilpasset dine juridiske behov.

Hvordan logger jeg ind?

Du vil automatisk skulle oprette en profil, når du lavet dit første dokument. Til din profil vil der knytte sig dels et brugernavn og en adgangskode. Du kan til enhver tid logge inde med dette og hente alle dine dokumenter under “Mine dokumenter”.

 

Kan jeg ændre mine svar?

Ja, du kan under hele forløbet klikke tilbage i den intelligente formular til dine tidligere svar og ændre disse. Det er først, når du godkender den endelige formular, at den bliver låst.

 

Hvordan køber jeg et dokument?

Når du har udfyldt vores intelligente formular og er tryg ved dine valg, vil du blive henvist til vores betalingsside, hvor du vil blive bedt om betaling. Du kan betale med Dankort eller Visa og Master Card hos Legal Desk. Beløbet vil herefter blive trukket fra dit betalingskort.

Hvordan modtager jeg mit dokument?

Når du har færdiggjort vores intelligente formular, er helt tilfreds med dine svar og har betalt for dit juridiske dokument, vil du inden for et par minutter modtage dokumentet klar til underskrift.

Hvordan får jeg adgang til mit dokument?

Når du opretter dig som bruger på Legaldesk.dk vil du kunne gå til “Mine dokumenter”, hvor du kan finde og downloade alle dine dokumenter som PDF-fil. Du vil således frit kunne printe eller gemme PDF-filen med dit dokument, som det passer dig eller blot hente det igen fra “Mine dokumenter”.

Du kan evt. downloade en PDF-læser her.

Hvad hvis jeg glemmer min adgangskode?

Hvis du glemmer din adgangskode, kan du altid bestille en ny adgangskode under login (/login), der vil blive sendt til din email inden for et par minutter.

 
Hvis du har nogle spørgsmål, som ikke er besvaret ovenfor, er du altid velkommen til at skrive til os på info@legaldesk.dk.

Dokumenter Privat

Arv

Samliv & Børn

Fuldmagter

Lån & Gaver

Bolig

Dokumenter Erhverv

Stiftelse af Selskab

Administration af Selskab

Medarbejdere

Diverse aftaler