Support har åbent man. - tors. kl. 09.00 - 16.30. Fredag kl. 09.00 - 16.00
Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk
Rengøringskontrakt
dit dokument oprettes ...
10 - 15
Det tager 10 - 15 i reelt tidsforbrug

Rengøringskontrakt

Når et rengøringsfirma udfører rengøring hos en kunde, bør der altid udarbejdes en rengøringskontrakt, der regulerer og dokumenterer de vilkår, der skal gælde for rengøringsaftalen. Med Legal Desk kan du nemt og hurtigt lave en gyldig rengøringskontrakt, der indeholder alt det, som en rengøringskontrakt bør indeholde.

Hos LegalDesk

Pris: 99,-

Ekskl. moms

Traditionel advokat

Spar kr. 2.500,-

Ift. traditionel advokat

Tidsforbrug

10 - 15 min.

I reelt tidsforbrug

Indholdsfortegnelse

Indholdsfortegnelse

Hvad indeholder en rengøringskontrakt?

En rengøringskontrakt er en skriftlig aftale mellem to parter, herunder et rengøringsfirma og en kunde. En rengøringskontrakt bør indeholde alt det, der skal gælde for det givne rengøringsforhold for at skabe klare retningslinjer og gennemsigtighed.

Legal Desks rengøringskontrakt medtager alle de forhold, der bør medtages i en fyldestgørende rengøringskontrakt. Det drejer sig om følgende:

 1. Oplysninger om parterne

 2. Aftalens start og varighed

 3. Rengøringsydelser (hvad rengøringen indebærer)

 4. Hyppighed af rengøring (hvor ofte der skal gøres rent)

 5. Udstyr og rengøringsmidler (hvem der sørger for rengøringsudstyr og rengøringsmidler)

 6. Priser og betaling

 7. Adgang til stedet (hvorvidt der udleveres nøgler eller om kunden sørger for adgang)

 8. Professionel service (accept på at rengøringen udføres professionelt)

 9. Mangler og skader (hvad der skal ske, hvis der opstår mangler eller skader)

 10. Opsigelse

 11. Tvister (hvordan uenigheder skal håndteres)

 12. Parternes underskrifter

Hvem kan bruge Legal Desks rengøringskontrakt?

Legal Desks rengøringskontrakt er for både rengøringsfirmaer og for personer, der udfører rengøring som en deltidsbeskæftigelse i form af en hobbyvirksomhed. Derudover kan rengøringskontrakten anvendes, uanset om kunden er en virksomhed eller en privatperson. Legal Desk tilbyder også gratis tilbudsdokumenter, så du kan udarbejde rengøringstilbud nemt og hurtigt.

Bemærk, at rengøringskontrakten udelukkende er beregnet til udførsel af rengøring, det betyder, at den eksempelvis ikke er beregnet til firmaer, der kun udfører vinduespolering.

Derfor skal du bruge Legal Desks rengøringskontrakt

Med Legal Desks rengøringskontrakt kan du være sikker på, at du får taget stilling til alle de vilkår, der kan gælde for rengøringsaftalen og får en specifik kontrakt, der passer til netop de forhold, der gælder for dit firma.

Hvis du selv udarbejder en rengøringskontrakt helt fra bunden, kan du risikere at glemme nogle vilkår eller formulere dem uklart, hvilket kan føre til misforståelser og uenigheder, der potentielt kan få økonomiske konsekvenser for dit firma.

Med Legal Desks rengøringskontrakt kan du undgå misforståelser og konflikter, da alle vilkår er dokumenteret, formuleret juridisk korrekt og accepteret af begge parter via jeres underskrift af rengøringskontrakten.

Se hvordan Legal Desk virker

Sådan laver du en rengøringskontrakt med Legal Desk

Du kan med Legal Desk nemt og sikkert få styr på dine rengøringskontrakter online. Du skal blot udfylde webformularen, betale for rengøringskontrakten, og dermed vil du modtage den færdige rengøringskontrakt klar til underskrift af aftalens parter, hvilket nemt kan gøres med NemID.

Du vil herefter kunne opbevare alle dine rengøringskontrakter online i dit private Legal Desk arkiv og på den måde slippe for at printe, scanne og holde styr på en masse papirer.

Rengøringskontrakt

Få styr på papirarbejdet på 10 minutter

Udfyld og modtag straks

Alle dokumenter samlet ét sted

100% tilfredshedsgaranti

Digital alt-i-en løsning

Benyttet af mere end 50.000 selvstændige

Kun 99,-

Ekskl. moms

Få rengøringskontrakt

Spar 2.500,- ift. traditionel advokat