cart

Dokumenter Privat

Her kan du se en oversigt over alle de dokumenter til private, som du kan finde på legaldesk.dk. For at læse mere om de enkelte dokumenter, kan du klikke på de forskellige links.

Leder du efter dokumenter erhverv? Klik her

ArvArv

Arveforskud

Pris: 299 kr.
Her kan du lave en aftale om arveforskud, hvormed en livsarving eller anden person begunstiget med testamente modtager et forskud på deres arv.

Arveafkald

Pris: 249 kr.
Med dette dokument kan man give et arveafkald på kommende arv. Arveafkaldet kan gives enten uden betingelser eller mod betaling af et kontant beløb.

Samtykke til uskiftet bo

Pris: 249 kr.
Hvis din ægtefælle har særbørn, kan du ikke sidde i uskiftet bo uden deres accept. Det er en god idé at indhente et forhånds-samtykke fra særbørnene i god tid.

Testamente

Pris: 999 kr.
Hvis du selv vil bestemme, hvem der skal arve efter dig, skal du lave et testamente. På den måde sikrer du din arv og dine arvinger.

Testamente over indbo

Pris: 149 kr.
Med et indbotestamentet kan du bestemme, hvordan dit indbo og andre mindre genstande skal fordeles ved din død. Du kan således sikre dig, at de "rigtige" personer modtager tingene efter dig.

Samliv & BørnSamliv & Børn

Børnetestamente

Pris: 299 kr.
Børnetestamentet giver dig mulighed for at få indflydelse på, hvem der skal tage sig af dine mindreårige børn, hvis du skulle gå bort. Du kan vælge flere personer i prioriteret rækkefølge.

Samværsaftale

Pris: 349 kr.
Hvis I bliver skilt og har børn, er det vigtigt, at der bliver taget hensyn til hvornår børnene skal se deres forældre. En samværsaftale regulerer samværet med børnene.

Ægtepagt - Fuldstændigt Særeje

Pris: 699 kr.
Denne ægtepagt giver jer fuldstændigt særeje. Det betyder, at jeres ejendele ikke skal deles ved hverken separation, skilsmisse eller dødsfald.

Ægtepagt - Kombinationssæreje

Pris: 699 kr.
Denne ægtepagt giver jer kombinationssæreje. Det betyder, at jeres ejendele ikke skal deles ved separation eller skilsmisse, mens ægtefællen bliver tilgodeset ved dødsfald.

Ægtepagt med engelsk oversættelse

Pris: 799 kr.
Her kan du læse mere om Legal Desks ægtepagt, du modtager på både dansk og engelsk klar til underskrift.

Ægtepagt om pensionsordning

Pris: 699 kr.
De fleste pensionsopsparinger har betydelig værdi, men skal ikke deles i tilfælde af skilsmisse. Med denne ægtepagt kan I fordele værdien af jeres pensionsopsparinger mellem jer.

Ophævelse af særeje

Pris: 499 kr.
Hvis I tidligere har oprettet ægtepagt om særeje, men ønsker at der nu skal gælde formuefælleskab, skal dette også bestemmes med en ægtepagt. Denne ægtepagt genetablerer formuefælleskab.

FuldmagterFuldmagter

Fuldmagt

Pris: 149 kr.
Hvis du har brug for, at en anden person skal handle på dine vegne, skal du oprette en fuldmagt. Denne fuldmagt kan både laves som en generalfuldmagt eller en specialfuldmagt.

Fuldmagt på engelsk

Pris: 299 kr.
Hvis du har brug for, at andre personer kan repræsentere dig i udlandet, skal du oprette en fuldmagt på engelsk. Denne fuldmagt kan både være en generalfuldmagt eller en specialfuldmagt.

Fremtidsfuldmagt

Pris: 699 kr.
Hvis du vil sikre dig, at din nære familie eller venner kan repræsentere dig, hvis du skulle blive syg, kan du oprette en fremtidsfuldmagt, der giver dem ret til at handle på dine vegne.

Samtykke-erklæring til rejse med børn

Pris: 249 kr.
Mindreårige, der rejser til udlandet uden deres forældre, kan nægtes ind- eller udrejse i visse lande, medmindre de medbringer en samtykkeerklæring. Lav samtykkeerklæring her.

Lån & GaverLån & Gaver

Familielån

Pris: 299 kr.
Undgå konflikter og misforståelser - opret en låneaftale om familielån. Udfyld formular, betal og modtag straks din låneaftale. Underskriv med NemID.

Gavebrev

Pris: 249 kr.
Hvis du giver store gaver, er det en god ide at lave et gavebrev, der beskriver gaven. Med dette gavebrev kan du vælge, hvem der skal betale gaveafgiften og om gaven skal være særeje.

BoligBolig

Lejekontrakt

Pris: 299 kr.
Skal du udleje en bolig, bør du altid have en lejekontrakt på plads inden lejer flytter ind. Opret i dag og undgå de konflikter og misforståelser, der kan opstå uden en skriftlig aftale mellem parterne.

Fremlejekontrakt

Pris: 299 kr.
Hvis du skal udleje en bolig, som du selv lejer, er det en god idé at lave en fremlejekontrakt. Opret den her og undgå konflikter og misforståelser mellem dig og den anden part.

Købsaftale

Pris: 2.499 kr.
Når du skal sælge en fast ejendom, skal der laves en købsaftale. Købsaftalen er en kontrakt mellem køber og sælger, der beskriver vilkår og betingelser for overdragelsen.

Samejeoverenskomst

Pris: 349 kr.
Hvis I ejer bolig sammen, er det en stor investering. Samejeoverenskomsten hvad der skal gælde for jer til daglig og i tilfælde af at I går fra hinanden.

Skøde

Pris: 2.499 kr.
Skal du købe eller sælge fast ejendom, kræver det en købsaftale og et tinglyst skøde. Opret købsaftale her på 10 minutter og lad os sørge for opsætning af skøde og tinglysningen.

Dokumenter privat

Dokumenter erhverv