Support har åbent man. - tors. kl. 09.00 - 16.30. Fredag kl. 09.00 - 16.00
Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk
dit dokument oprettes ...
5
Det tager 5 i reelt tidsforbrug

Virtuelt kontor

Hvis du har en virksomhed, som du driver fra din private adresse, kan du med fordel benytte et virtuelt kontor. Dette giver dig mulighed for at beskytte din private adresse, samtidig med at du øger din virksomheds troværdighed og fremstår professionel over for dine kunder og samarbejdspartnere.

Hos LegalDesk

Pris: 499,-

pr. md. ekskl. moms

Traditionel advokat

Spar kr. 2.000,-

Ift. traditionel advokat

Tidsforbrug

5 min.

I reelt tidsforbrug

Indholdsfortegnelse

Hvad er et virtuelt kontor?

Et virtuelt kontor er en adresseservice, hvor man registrerer sit firma, så man ikke behøver at bruge sin private adresse i professionel sammenhæng. Man har ikke fysisk kontor på adressen, men man kan modtage post på sit virtuelle kontor, og så vil alle breve blive videresendt digitalt til dem, der benytter det virtuelle kontor. 

Fordele ved et virtuelt kontor til din virksomhed

Alle, der ønsker at registrere deres virksomhed på en professionel adresse, kan benytte et virtuelt kontor, og der kan være mange fordele ved at benytte et virtuelt kontor til sin virksomhed:

Du beskytter din private adresse

Mange iværksættere og freelancere arbejder fra deres private bolig, og ved at benytte et virtuelt kontor, kan man både beskytte sin privatadresse og øge sin professionelle troværdighed – uden at man er nødt til at betale for et fysisk kontor. 

Du fremstå professionel og troværdig

Mange forretningsforbindelser og kunder undersøger, hvilken adresse en virksomhed er registreret på, før de vælger at handle hos virksomheden, og med adresse hos et virtuelt kontor fremstår dit firma mere professionelt, end hvis du benytter din private adresse.

Du undgå konflikter med din udlejer

Det er ikke altid tilladt at drive forretning fra sit hjem, hvis man bor til leje. Vælger du at registrere din firmaadresse hos et virtuelt kontor, undgår du eventuelle konflikter med din udlejer, fordi du holder din private adresse og din firmaadresse adskilt. 

Du kan arbejde hvor som helst

Med et virtuelt kontor er du ikke bundet til at arbejde fra et bestemt sted, og du kan uden problemer arbejde fra alle steder i verden, fordi din post bliver sendt til din virksomhedsadresse og herfra videresendt digitalt til dig. 

Få virtuelt kontor hos Legal Desk

Når man stifter et selskab med Legal Desk, kan man tilvælge virtuelt kontor med det samme, og så sørger vi for at registrere adressen på virk.dk. Man kan dog også benytte Legal Desk som professionel forretningsadresse, selvom man allerede har startet sin virksomhed.

Der er hverken depositum eller bindingsperiode.

Hvor får min virksomhed adresse?

Din virksomhed bliver registreret på en attraktiv adresse på Islands Brygge i København. 

Hvordan modtager jeg min post?

Vi scanner al din post og videresender den til din e-mail. På denne måde undgår du besvær med fysiske breve, og modtager i stedet al post digitalt, uanset hvor du befinder dig. 

Virtuelt kontor

Få adresse i vores virtuelle kontorhotel

Intet depositum og ingen binding

Øget troværdighed: Få en professionel firmaadresse i København

Undgå besvær med fysiske breve – vi scanner og sender din post på mail

Undgå konflikter med din udlejer

Vi registrerer adressen på Virk.dk

Beskyt din privatadresse og dit privatliv

499,-

pr. md. ekskl. moms

Få virtuelt kontor

Spar 2.000,- ift. traditionel advokat