cart

Mød teamet

Vores team er sammensat af personer med vidt forskellige fagligheder og baggrunde. Vi deler dog alle den samme nørdede passion, for at automatisere den juridiske proces gennem vores platform – og så nyder vi at tage en kold øl sammen, når fredagen rammer.

Anders Lyager Kaae

Co-founder, jurist

Anders er uddannet jurist fra Københavns Universitet og har adskillige års erfaring som advokat.

Professionelt interesserer han sig for, hvordan den danske advokatbranche kan udvikle sig til fordel for den almindelige borger og gøres mere brugercentreret. Anders mener, at brancher bedst ændres nedefra og op, hvilket blandt andet er derfor, at han tidligere har fungeret som juridisk rådgiver for iværksættere på Innovation Hub KU. Derudover har Anders stor erfaring inden for IT og er lidt af en teknik-nørd, der formår at løse enhver teknisk udfordring. Det mest imponerende er dog hans tålmodige væsen, der især kommer til udtryk, når han skal forklare problemstillingerne for dem med mindre teknisk snilde (primært kollegaer).

Simon Eklund

Co-founder, jurist

Simon er uddannet jurist fra Københavns Universitet og har arbejdet en årrække som advokat hos Kromann Reumert, der er Danmarks største advokatfirma.

Simon har derudover en Master in Business Administration (MBA) fra ESADE Business School og University of California, Berkeley og kan dermed prale af at være firmaets mest belæste mand. Det betyder også, at Simon er et omvandrende juridisk opslagsværk, hvilket ikke blot gavner kunderne, men også de øvrige kolleger, der dog må lægge øre til en del jokes med omdrejningspunkt i den danske lovgivning. Simon er forretningsmand med sans for eksekvering, til både glæde og irritation for dem omkring ham, der, som så mange andre, måtte have tendens til at udskyde de mindre sjove opgaver.

Vladica Ivanovski

Senior Software Engineer

BA i Computer Science fra Saints Cyril and Methodius University i Skopje, Nordmakedonien.

Vladica er ansvarlig for den overordnede it-arkitektur og løsning på Legaldesk.dk, herunder cloud-tjenester og apps. Vladica er derfor involveret i alle dele af website-udviklingen, database migration, deployments og integration af tredjepartssystemer såsom digitale signaturer, betalingsudbyder osv. Kort sagt, så sørger Vladica for, at vores platform fungerer upåklageligt.

Pwint Phyu Kyaw

Senior Full-stack Engineer

Master’s degree i IT fra Assumption University i Bangkok, Thailand og BA i Computer Science fra University of Computer Studies i Yangon, Myanmar.

Pwint har arbejdet i både den private og offentlige sektor som Full-stack Developer de seneste 10 år – først i Thailand og nu Danmark. Pwint udvikler hele tiden nye funktioner, komponenter og løsninger til Legaldesk.dk vha. Umbraco CMS, der gør, at vi konstant kan videreudvikle vores platform.

Visti Røgild Madsen

UX Designer 

Uddannet grafisk designer i 2013 fra UCN, Aalborg og PBa i Digital Concept Development i 2018 fra KEA med fokus på interaktionsdesign og brugercentreret design / UX.

Visti har i mange år arbejdet med UX og grafisk design for bureauer og som freelancer. Til dagligt er Visti ansvarlig for at optimere brugerrejsen og det visuelle udtryk på tværs af platforme, så brugerne får den bedst mulige oplevelse. Du kan ofte se ham kæmpe med at visualisere lovgivning og jura til nogenlunde forståelig infografik. Visti har en silkeblød nordjysk dialekt, der selv skinner igennem på engelsk.

Louise Høy

Content Marketing Manager (på barsel)

Cand.mag. i kommunikation fra Aalborg Universitet med speciale i organisationskommunikation i NGO’er. 

Louise håndterer til dagligt den digitale markedsføring.

Ahmed Yousfi

Marketing Manager

BA i Sport Management fra Cphbusiness med speciale i digital kommunikation.

Ahmed har tidligere arbejdet meget med fintech-virksomheder og sidder til dagligt med ansvaret for den digitale markedsføring og planlægning.

Christian Rising Matthiasen

Kommunikationsmedarbejder

Cand.mag. i film- og medievidenskab og BA i kommunikation og it fra Københavns Universitet.

Christian har en baggrund som kommunikationsmedarbejder og freelanceskribent og fungerer til dagligt som indholdsredaktør med ansvar for, at det juridiske indhold i vores artikler og produkter også kan forstås af ikke-jurister. Derudover er Christian også med inde over, når der skal udvikles nye produkter.

Christian Holler Nødskov Pedersen

Jurist

Cand.jur. fra Københavns Universitet, der interesserer sig for IT-ret og den finansielle verden.

Christian sidder til dagligt med sagsbehandling og sørger for at besvare vores kunders juridiske spørgsmål. Derudover deltager Christian også i udviklingen af vores nye produkter.

Maria Dochedahl

Kundemedarbejder 

Cand.mag. med sidefag i erhvervsøkonomi og kommunikation fra Aarhus Universitet.

Maria har tidligere arbejdet i startup-miljøet i Aarhus i spændingsfeltet mellem kreativ udvikling, koordinering og kommunikation. Maria sidder til dagligt med ansvaret for sagsbehandling og varetagelse af kundehenvendelser. Maria kan også bryste sig af at være den eneste på kontoret, der har fået en personlig anmeldelse på Trustpilot.

Andjalis Dalhoff Behbahani

Studentermedarbejder

Jurastuderende ved Københavns Universitet med IT-ret som fokusområde.

Andjalis skriver til dagligt juridiske artikler til hjemmesiden, varetager diverse opgaver og disrupter ugentligt frokostordningen ved at komme med forslag til nye frokoststeder.

Ved siden af sit studie og arbejde er Andjalis næstformand i studenterforeningen Foreningen Argument.

Frederik Jacobsen

Studentermedarbejder

Erhvervsjurastuderende ved Copenhagen Business School med skatteret, erstatning og markedsføring som fokusområder.

Frederik skriver til dagligt juridiske artikler til hjemmesiden om alt inden for den juridiske verden.  Ved siden af sit studie og arbejde spiller Frederik golf på eliteplan og interesserer sig generelt meget for sport.

Business
Borsen
Ekstra Bladet
Politiken
Leder

Dokumenter privat

Dokumenter erhverv