Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk

29. oktober 2021

Mød teamet

Vores team er sammensat af personer med vidt forskellige fagligheder og baggrunde. Vi deler dog alle den samme nørdede passion, for at automatisere den juridiske proces gennem vores platform – og så nyder vi at tage en kold øl sammen, når fredagen rammer.

Anders Lyager Kaae
Co-founder, jurist

Anders er uddannet jurist fra Københavns Universitet og har adskillige års erfaring som advokat.

Professionelt interesserer han sig for, hvordan den danske advokatbranche kan udvikle sig til fordel for den almindelige borger og gøres mere brugercentreret. Anders mener, at brancher bedst ændres nedefra og op, hvilket blandt andet er derfor, at han tidligere har fungeret som juridisk rådgiver for iværksættere på Innovation Hub KU. Derudover har Anders stor erfaring inden for IT og er lidt af en teknik-nørd, der formår at løse enhver teknisk udfordring. Det mest imponerende er dog hans tålmodige væsen, der især kommer til udtryk, når han skal forklare problemstillingerne for dem med mindre teknisk snilde (primært kollegaer).

Simon Eklund
Co-founder, jurist

Simon er uddannet jurist fra Københavns Universitet og har arbejdet en årrække som advokat hos Kromann Reumert, der er Danmarks største advokatfirma.

Simon har derudover en Master in Business Administration (MBA) fra ESADE Business School og University of California, Berkeley og kan dermed prale af at være firmaets mest belæste mand. Det betyder også, at Simon er et omvandrende juridisk opslagsværk, hvilket ikke blot gavner kunderne, men også de øvrige kolleger, der dog må lægge øre til en del jokes med omdrejningspunkt i den danske lovgivning. Simon er forretningsmand med sans for eksekvering, til både glæde og irritation for dem omkring ham, der, som så mange andre, måtte have tendens til at udskyde de mindre sjove opgaver.

Johannes Mortenlind
Jurist

Johannes er uddannet jurist fra Lunds Universitet i Sverige og har også erfaring fra internationale studier i europæisk lov og menneskerettigheder fra University of Amsterdam.

Før Johannes blev en del af Jurio-holdet, arbejdede han som advokat hos Zeijersborger & Co Advokatbyrå, som er et af Sveriges største private advokatfirmaer. Johannes har derfor hjulpet klienter i forskellige sager, der spænder fra tvister om ejendom og familieret til arveret og straffesager. I dag udvikler Johannes vores svenske produkter og hjælper vores svenske kunder, når de har brug for hjælp.

Jesper Krarup Kristensen
Partnerships

Jesper er uddannet HD fra Copenhagen Business School og har i en årrække arbejdet med større og mindre startups fra forskellige brancher, både i og udenfor Danmark.

Hos Legal Desk har han hovedsageligt fokus på at vækste virksomheden gennem innovative løsninger og samarbejdspartnere. Her stråler hans brændende interesse for at skabe synergier mellem Legal Desk og dets samarbejdspartnere også igennem til fordel for alle parter.

E-mail: jesper@legaldesk.dk

Vladica Ivanovski
Technical Lead

BA i Computer Science fra Saints Cyril and Methodius University i Skopje, Nordmakedonien.

Vladica er ansvarlig for den overordnede it-arkitektur og løsning på Legal Desk, herunder cloud-tjenester og apps. Vladica er derfor involveret i alle dele af website-udviklingen, database migration, deployments og integration af tredjepartssystemer såsom digitale signaturer, betalingsudbyder osv. Kort sagt, så sørger Vladica for, at vores platform fungerer upåklageligt.

Pwint Phyu Kyaw
Senior Full-stack Engineer

Master’s degree i IT fra Assumption University i Bangkok, Thailand og BA i Computer Science fra University of Computer Studies i Yangon, Myanmar.

Pwint har arbejdet i både den private og offentlige sektor som Full-stack Developer de seneste 10 år – først i Thailand og nu Danmark. Pwint udvikler hele tiden nye funktioner, komponenter og løsninger til Legal Desk vha. Umbraco CMS, der gør, at vi konstant kan videreudvikle vores platform.

Tudor Cășeru
Front-end Developer

Bachelor’s degree i Software Development fra Københavns Erhvervsakademi.

Tudor kom til Danmark fra Rumænien for fire år siden for at læse Software Development på KEA. Undervejs har han fået erfaring fra to praktikophold hos henholdsvis HiveMind og C-LOG og en 2-årig stilling hos Gorm Agency, hvor han i tæt samarbejde med UX-designerne designede hjemmesider for forskellige kunder med fokus på at skabe den bedst tænkelige brugeroplevelse. Det gør han stadig, nu bare hos Legal Desk, hvor han omdanner designidéer til konkrete løsninger og dagligt forbedrer vores kode.

Visti Røgild Madsen
UX Designer 

Uddannet grafisk designer i 2013 fra UCN, Aalborg og PBa i Digital Concept Development i 2018 fra KEA med fokus på interaktionsdesign og brugercentreret design / UX.

Visti har i mange år arbejdet med UX og grafisk design for bureauer og som freelancer. Til dagligt er Visti ansvarlig for at optimere brugerrejsen og det visuelle udtryk på tværs af platforme, så brugerne får den bedst mulige oplevelse. Du kan ofte se ham kæmpe med at visualisere lovgivning og jura til nogenlunde forståelig infografik. Visti har en silkeblød nordjysk dialekt, der selv skinner igennem på engelsk.

Louise Høy
Content Marketing Manager

Cand.mag. i Kommunikation fra Aalborg Universitet og BA i Medievidenskab fra Syddansk Universitet. 

Louise håndterer til dagligt den digitale markedsføring og eksterne kommunikation, hvor mange års erfaring med interesseområder og pain points hos potentielle og eksisterende kunder tages i brug. Med fingerspidsfornemmelse og en god portion data trækker hun trådene mellem indhold, kanal og målgruppe. 

Christian Rising Matthiasen
Kommunikationsmedarbejder

Cand.mag. i Film- og medievidenskab og BA i Kommunikation & IT fra Københavns Universitet.

Christian har en baggrund som kommunikationsmedarbejder og freelanceskribent og fungerer til dagligt som indholdsredaktør med ansvar for, at det juridiske indhold i vores artikler og produkter også kan forstås af ikke-jurister. Derudover er Christian også med til at udvikle nye produkter og ansvarlig for SEO.

Alexandra Kimberly Barnkob
Kundemedarbejder/sagsbehandler

Bachelor i finans med ejendomshandel som fokusområde fra Copenhagen Business Academy (Cphbusiness).

Alexandra sidder til daglig med sagsbehandling og varetagelse af kundehenvendelser.

Patricia Conell
Kundemedarbejder/sagsbehandler

Uddannet jurist fra Københavns Universitet.

Har tidligere arbejdet med socialjuridisk rådgivning og inkasso og på hovedkontoret i en større virksomhed i kæmpe udvikling.

Frederik Jacobsen
Studentermedarbejder

Erhvervsjurastuderende ved Copenhagen Business School med skatteret, erstatning og markedsføring som fokusområder.

Frederik skriver til dagligt juridiske artikler til hjemmesiden om alt inden for den juridiske verden.  Ved siden af sit studie og arbejde spiller Frederik golf på eliteplan og interesserer sig generelt meget for sport.

Wilma Stiller Lindskog
Studentermedarbejder

Wilma læser jura på 4. år ved Lunds Universitet i Sverige.

Wilma skriver sammen med Anna juridiske artikler på svensk til Jurio.com. Før Wilma læste jura, boede hun i Frankrig for at lære fransk. Udover at arbejde og studere, bruger Wilma sin tid på at læse en god bog, se musicals eller spise middag med sine veninder.

Anna Norberg
Studentermedarbejder

Anna læser jura på 4. år ved Lunds Universitet i Sverige og er tæt på at få sin kandidatgrad.

Anna skriver sammen med Wilma juridiske artikler på svensk til Jurio.com. Når Anna ikke bruger sin tid på at studere eller arbejde, nyder hun at udforske nye restauranter og barer såvel som nye kulturer og byer. Interessen for at udforske kommer fra de år, Anne har brugt på at arbejde og rejse rundt i Australien.