Support har åbent man. - tors. kl. 09.00 - 16.30. Fredag kl. 09.00 - 16.00
Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk

14. februar 2023

Åbne stillinger

 

Vi er altid på udkig efter nye talenter

Hos Legal Desk søger vi altid efter ambitiøse talenter, der vil være en del af en spændende startup. Det kan både være som fastansat, praktikplads eller studerende. Du er derfor altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning og et CV til jobs@legaldesk.dk.

Hvad vi tilbyder

Som medarbejder hos Legal Desk tilbyder vi dig en spændende hverdag i en startup i rivende udvikling. Vi har stort fokus på nytænkning og fornyelse, og derfor er vi altid lydhøre over for dine faglige forslag og overvejelser. Det betyder, at du får rig mulighed for at udvikle dine færdigheder, og at bringe dine evner og erfaringer i spil.

Vi har en uformel omgangstone på kontoret, og vi arbejder som et hold. Det betyder, at der altid er plads og tid til sparring, uanset hvor travlt der er.

Faglighed og professionalisme vægter tungt hos os, og samtidig sætter vi stor pris på det sociale fællesskab og at have det sjovt sammen.