Support har åbent man. - tors. kl. 09.00 - 16.30. Fredag kl. 09.00 - 16.00 | kontakt@legaldesk.dk | Tlf. 93 87 78 89
Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk
Rengøringstilbud
dit dokument oprettes ...
5
Det tager 5 i reelt tidsforbrug

Tilbudsdokument til rengøringsfirmaer

Legal Desks tilbudsdokument er til rengøringsfirmaer, der ønsker at udarbejde et tilbudsdokument nemt, hurtigt og omkostningsfrit, der fremstår professionelt og indeholder alt, hvad det bør indeholde.

Hos LegalDesk

Pris: GRATIS

Hos Legal Desk

Traditionel advokat

Spar kr. 1.200,-

Ift. traditionel advokat

Tidsforbrug

5 min.

I reelt tidsforbrug

Indholdsfortegnelse

Hvad indeholder et tilbudsdokument?

Et tilbudsdokument er et dokument, der indeholder et rengøringstilbud fra et rengøringsfirma til en kunde. Det indeholder en række oplysninger om de forskellige vilkår, som tilbuddet omfatter og som skal gælde for rengøringsaftalen, hvis tilbuddet accepteres af kunden. Legal Desks tilbudsdokument indeholder følgende:

  • Oplysninger om rengøringsfirmaet og kunden

  • Hvilke lokaler og rengøringsydelser tilbuddet omfatter

  • Hvor ofte rengøringen skal udføres

  • Hvorvidt firmaet eller kunden sørger for rengøringsartikler

  • Prisen for rengøringen og hvorvidt det er en fast eller timebaseret pris

  • Dato for hvornår kunden senest skal acceptere rengøringstilbuddet

Se hvordan Legal Desk virker

Hvorfor bruge Legal Desks tilbudsdokument?

Når man driver et rengøringsfirma, er der mange forhold at holde styr på. Ved at udarbejde tilbudsdokumenter gennem Legal Desk lettes denne del af arbejdet. Du skal nemlig blot besvare en række spørgsmål i en online formular og på baggrund af dine svar generes tilbudsdokumentet automatisk. Du skal derfor ikke formulere og beskrive en masse selv, men blot tage stilling til en række valg. På den måde kan du være sikker på, at der bliver medtaget de vilkår, der bør medtages og at formuleringerne er klare og præcise.

Derudover bliver det også nemmere at udarbejde tilbudsdokumenter, der er specificeret til den enkelte kundens behov og ønsker, uden at du skal bruge en masse tid på at tilpasse det, hvilket kan være med til at skabe et professionelt og troværdigt billede af dit rengøringsfirma.

Legal Desk tilbyder også rengøringskontrakter. Det betyder, at du har mulighed for at udarbejde rengøringskontrakter, der henviser til de tilbudsdokumenter, du har udarbejdet forinden.

Lav et tilbudsdokument online og gratis

Du kan lave så mange tilbudsdokumenter, som du vil. Du skal blot udfylde webformularen og derefter kan du downloade og udprinte det eller sende det online til kunden afhængigt af, hvad der passer til dit rengøringsfirmas fremgangsmåde.

Rengøringstilbud

Få styr på papirarbejdet på 10 minutter

Udfyld og modtag straks

Alle dokumenter samlet ét sted

100% tilfredshedsgaranti

Digital alt-i-en løsning

Benyttet af mere end 50.000 selvstændige

GRATIS

Start nu

Spar 1.200,- ift. traditionel advokat