Support har åbent man. - tors. kl. 09.00 - 16.30. Fredag kl. 09.00 - 16.00
Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk
Beslutningsreferat
dit dokument oprettes ...
10 - 15
Det tager 10 - 15 i reelt tidsforbrug

Vedtægter til selskab

Selskabets vedtægter indeholder alle de fundamentale oplysninger, herunder rammerne for, hvordan beslutninger træffes. Du kan nemt lave nye vedtægter til dit selskab med Legal Desk.

Hos LegalDesk

Pris: 1.199,-

Ekskl. moms

Traditionel advokat

Spar kr. 4.000,-

Ift. traditionel advokat

Tidsforbrug

10 - 15 min.

I reelt tidsforbrug

Indholdsfortegnelse

Hvad er vedtægter?

Vedtægter er et dokument, der beskriver de interne regler i et selskab. Dette gælder for alle kapitalselskaber, herunder anpartsselskaber (ApS) og aktieselskaber (A/S).

Vedtægterne indeholder alle de vigtigste oplysninger om selskabet såsom selskabets navn, formål, ledelse og regnskabsår. Der skal altid udarbejdes et sæt vedtægter ved stiftelse af et selskab. Hvis vedtægterne senere skal ændres, kræver det enighed blandt ejerne.

Det er her, at Legal Desk kommer ind i billedet. Her udfylder du blot vores formular og betaler, hvorefter ejerne kan underskrive beslutningsreferat og vedtægter med NemID.

Hvornår skal vedtægterne ændres?

Der kan være flere årsager til, at vedtægterne skal ændres, herunder ændring af selskabets navn, formål eller ledelsesmodel. Hvis dine vedtægter er fra før 2011, vil de også skulle opdateres for at være i overensstemmelse med selskabsloven. I alle disse tilfælde kan du benytte Legal Desk til at lave nye vedtægter, der tager højde for de givne ændringer.

Hvis selskabets vedtægter er blevet væk – fx hvis de kun har fandtes i fysisk papirform – kan du også nemt bruge Legal Desk til at lave et nyt sæt vedtægter, der overtager de gamles plads.

Hvem kan ændre selskabets vedtægter?

Det er kun selskabets ejere, der kan træffe beslutning om at ændre selskabets vedtægter. For at ændringerne i vedtægterne kan registreres hos Erhvervsstyrelsen, skal der afholdes en generalforsamling, hvor ejerne bliver enige om de nye vedtægter og underskriver et beslutningsreferat.

Når du laver eller ændrer dine vedtægter med Legal Desk, sørger vi for at udarbejde både beslutningsreferat og vedtægter. Derudover håndterer vi også den efterfølgende registrering hos Erhvervsstyrelsen, når dokumenterne er underskrevet af ejerne.

Vedtægter for holdingselskab

Et holdingselskab kan både være et ApS eller A/S. Den eneste måde, hvorpå holdingselskaber adskiller sig fra øvrige selskabstyper er, at holdingselskabet udelukkende har til formål at eje kapitalandele i driftsselskaber. Et driftsselskabs formål er omvendt at tjene penge ved at udbyde produkter eller services.

Legal Desks vedtægter kan både anvendes til driftsselskaber og holdingselskaber, uanset om der er en bestyrelse eller direktion i selskabet.

Lav selskabsændringer med Legal Desk

Uanset om dit selskab skal ændre navn, oprette bestyrelse eller have nye vedtægter, kan du nemt og hurtigt foretage ændringen med Legal Desk. Vi har samlet det hele i én formular, så du frit kan vælge, hvilke selskabsændringer, du vil gennemføre – prisen er den samme, uanset hvor mange ændringer, du vælger at gennemføre på én gang.

Vælg frit mellem følgende selskabsændringer:

  • Godkendelse af årsrapport (ordinær generalforsamling)
  • Nye vedtægter
  • Ændring af selskabsnavn og/eller binavn(e)
  • Ændring af selskabets formål, direktion, tegningsregel, revision eller regnskabsår
  • Opret, afskaf eller ændre i bestyrelse

Når du har betalt og modtaget dine dokumenter, sørger vi for at registrere ændringerne hos Erhvervsstyrelsen inden for ca. 48 timer på hverdage, så snart at beslutningsreferatet er underskrevet.

Nye vedtægter

Lav beslutningsreferat på 10 minutter

Opret nye vedtægter nemt og hurtigt

Udfyld og modtag straks

Inkl. registrering

Digital alt-i-en løsning

Benyttet af mere end 50.000 selvstændige

Kun 1.199,-

Ekskl. moms

Start nu

Spar 4.000,- ift. traditionel advokat