Support har åbent man. - tors. kl. 09.00 - 16.30. Fredag kl. 09.00 - 16.00 | kontakt@legaldesk.dk | Tlf. 93 87 78 89
Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk
Beslutningsreferat
dit dokument oprettes ...
10 - 15
Det tager 10 - 15 i reelt tidsforbrug

Ordinær generalforsamling

Det er et lovkrav, at selskaber udarbejder et generalforsamlingsreferat ved den årlige ordinære generalforsamling. Dette kan du heldigvis nemt og hurtigt lave med Legal Desk.

Hos LegalDesk

Pris: 1.199,-

Ekskl. moms

Traditionel advokat

Spar kr. 4.000,-

Ift. traditionel advokat

Tidsforbrug

10 - 15 min.

I reelt tidsforbrug

Indholdsfortegnelse

Hvad er en ordinær generalforsamling?

En ordinær generalforsamling er det årlige møde for selskabets ejere. Der er to primære opgaver på generalforsamlingen. Den ene er at træffe beslutning om godkendelse af selskabets årsrapport. Den anden er at tage stilling til, hvordan selskabet skal anvende årets overskud eller dække årets underskud.

Beslutningerne, der bliver truffet på generalforsamlingen, skal herefter dokumenteres i et generalforsamlingsreferat. Dette kan du nemt og hurtigt udarbejde med Legal Desk.

Senest 5 måneder efter regnskabsårets afslutning skal den ordinære generalforsamling i selskabet være afholdt, og generalforsamlingsreferatet skal være modtaget af Erhvervsstyrelsen. Dette gælder for alle kapitalselskaber (ApS og A/S).

Hvordan afholdes en ordinær generalforsamling?

De fleste forbinder betegnelsen “generalforsamling” med et fysisk møde mellem ejerne af selskabet, men det er faktisk ikke et krav, at parterne mødes fysisk. De eneste krav er, at ejerne bliver enige om, hvad der vedtages på generalforsamlingen, udarbejder et beslutningsreferat, og at dirigenten herefter underskriver beslutningsreferatet (eventuelt sammen med ejerne, men dette er ikke påkrævet).

Denne form for generalforsamling kaldes også en “skrivebordsgeneralforsamling”, og det er netop her, at det kan være en stor fordel at benytte Legal Desk. Du udfylder blot vores formular, betaler og underskriver med NemID. Så sørger vi for den korrekte udarbejdelse af beslutningsreferatet.

Lav selskabsændringer med Legal Desk

Uanset om dit selskab skal ændre navn, oprette bestyrelse eller have nye vedtægter, kan du nemt og hurtigt foretage ændringen med Legal Desk. Vi har samlet det hele i én formular, så du frit kan vælge, hvilke selskabsændringer, du vil gennemføre – prisen er den samme, uanset hvor mange ændringer, du vælger at gennemføre på én gang.

Vælg frit mellem følgende selskabsændringer:

  • Godkendelse af årsrapport (ordinær generalforsamling)
  • Nye vedtægter
  • Ændring af selskabsnavn og/eller binavn(e)
  • Ændring af selskabets formål, direktion, tegningsregel, revision eller regnskabsår
  • Opret, afskaf eller ændre i bestyrelse

Når du har betalt og modtaget dine dokumenter, sørger vi for at registrere ændringerne hos Erhvervsstyrelsen inden for ca. 48 timer på hverdage, så snart at beslutningsreferatet er underskrevet.

Ordinær generalforsamling

Lav beslutningsreferat på 10 minutter

Udfyld og modtag straks

Alle dokumenter samlet ét sted

Inkl. registrering

Digital alt-i-en løsning

Benyttet af mere end 50.000 selvstændige

Kun 1.199,-

Ekskl. moms

Start nu

Spar 4.000,- ift. traditionel advokat