Stiftelse af Selskab

Stiftelse af Iværksætterselskab (IVS)

Pris: 699 kr.

Et iværksætterselskab kan stiftes for 1 kr. Denne stiftelse af iværksætterselskab indeholder alle de nødvendige juridiske dokumenter for at stifte et iværksætterselskab.

Stiftelse af Anpartsselskab (ApS)

Pris: 699 kr.

Anpartsselskabet er den mest almindelige selskabsform i Danmark. Denne selskabsstiftelse indeholder alle de nødvendige juridiske dokumenter for at stifte et anpartsselskab.

Stiftelse af Aktieselskab (A/S)

Pris: 699 kr.

Et aktieselskab (A/S) er det “største” af de danske selskabsformer med et krav om et kapitalindskud på 500.000 kroner. Hvis du laver de nødvendige selskabsdokumenter med Legaldesk.dk, kan du nemt selv registrere dit aktieselskab hos Erhvervsstyrelsen.

Administration af Selskab

Ordinær generalforsamling i ApS, IVS eller A/S

Pris: 299 kr.

Der skal i henhold til loven afholdes en årlig generalforsamling i selskaber, hvor blandt andet årsrapporten godkendes. Dette er et referat for den ordinære generalforsamling.

Nye Vedtægter

Pris: 399 kr.

Ændring af selskabsnavn

Pris: 349 kr.

Ændring af revisor

Pris: 349 kr.

Få det nødvendige beslutningsreferat til tilvalg af revisor i et selskab. Du kan også fravælge revisor helt eller skifte en revisor ud med en anden.

Ny direktør

Pris: 349 kr.

Nyt bestyrelsesmedlem

Pris: 349 kr.

Ny tegningsregel

Pris: 349 kr.

Hvis du ønsker at ændre, hvem der kan binde selskabet med deres underskrift, skal du ændre selskabets tegningsregel. Du kan selv nemt og hurtigt selv lave de nødvendige dokumenter til dette med Legal Desk.

Medarbejdere

Ansættelseskontrakt - Månedslønnet funktionær

Pris: Gratis - 0 kr.

En ansættelseskontrakt skal gives til alle fuldtidsmedarbejdere. Denne ansættelseskontrakt indeholder alle de mest almindelige betingelser og vilkår for en normal ansættelse.

Ansættelseskontrakt - Timelønnet

Pris: Gratis - 0 kr.

Direktørkontrakt

Pris: 599 kr.

Skriftlig opsigelse

Pris: Gratis - 0 kr.

Skriftlig advarsel

Pris: 199 kr.

Opsigelse af medarbejder

Pris: 299 kr.

Diverse aftaler

Samarbejdsaftale for bogholdere

Pris: 299 kr.

Når en selvstændig bogholder og en virksomhed indgår aftale om samarbejde, er det vigtigt, at alle de vigtigste forhold for samarbejdet er beskrevet i en aftale.

Ejeraftale

Pris: 799 kr.

Hvis I er flere, der ejer en virksomhed sammen, er det vigtigt, at der er klarhed omkring, hvordan ejerskabet skal fungere. Det kan nemlig få alvorlige konsekvenser for både selskab og ejere, hvis der opstår uenighed omkring, hvordan ejerskabet skal håndteres og hvordan et ønske fra en ejer om at træde ud af selskabet skal håndteres.

Almindelig låneaftale

Pris: 349 kr.

Når du låner penge ud, er det en god ide at have styr på vilkårene for lånet. Med denne låneaftale kan du bestemme alle vilkår for lånet samt få beregnet alle afdrag og renter.

Hemmeligholdelsesaftale

Pris: 399 kr.

Rengøringskontrakt

Pris: 99 kr.