Support har åbent man. - tors. kl. 09.00 - 16.30. Fredag kl. 09.00 - 16.00 | kontakt@legaldesk.dk | Tlf. 93 87 78 89
Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk

08. maj 2024

Om Legal Desk

Legal Desk tilbyder dig automatiserede formularer, hvor du nemt kan lave juridisk gyldige dokumenter online. Vores vision er, at juridiske dokumenter skal være tilgængelige for alle. Vi har derfor sat os for at blive et værdifuldt alternativ til den traditionelle advokat, så flere mennesker og virksomheder får adgang til juridisk assistance af høj kvalitet. Det skaber tryghed for familier og frihed for erhvervsdrivende.

 

Kun når du kender dine behov og muligheder, kan du træffe de rette beslutninger

Derfor vejleder vi dig i et letforståeligt sprog, så du forstår din juridiske situation bedst muligt. Hos Legal Desk finder du derfor både artikler, der hjælper dig til at forstå din juridiske situation, og konkrete vejledninger til, hvordan du selv opretter juridiske dokumenter med Legal Desk. I vores juridiske ordbog har vi desuden samlet diverse juridiske begreber på forståelig vis. På den måde er du bedre rustet til at træffe vigtige beslutninger på vegne af dig selv, din familie eller din virksomhed.

 

Juridisk sikring skal være tilgængelig for alle – uanset din økonomi og hvor i landet, du befinder dig

Derfor stiftede vi Legal Desk, hvor du kan lave alle dine juridiske dokumenter online. Det betyder, at du juridisk kan sikre dig selv, din familie eller din virksomhed – når det passer dig, og hvor det passer dig. Du får altså samme juridiske sikring og kvalitet som hos en advokat, men til en brøkdel af prisen.

 

 

Tre grunde til, at du bliver glad for os:

Du bestemmer selv tempo og omfang

Der er ingen mødetider, tilkøbskrav eller skjulte gebyrer. Du kan altid ringe eller skrive til os med spørgsmål uden at blive opkrævet gebyr eller anden betaling.

Det er dyrt at lade være

Både økonomisk og følelsesmæssigt. Få ro i maven og skab trygge og sikre rammer – uanset om det drejer sig om dig selv, din familie eller din virksomhed.

Det er billigt at gøre

Vores løsning er skabt med udgangspunkt i, hvordan vi kan give dig frihed – også økonomisk. Så kan du koncentrere dig om det, du har lyst til.

 

Anders billede

Anders Lyager Kaae
Co-founder
anders@legaldesk.dk

Anders er uddannet jurist fra Københavns Universitet og har adskillige års erfaring som advokat. Professionelt interesserer han sig for, hvordan den danske advokatbranche kan udvikle sig til fordel for den almindelige borger og gøres mere brugercentreret. Anders mener, at brancher bedst ændres nedefra og op, hvilket blandt andet er derfor, at han tidligere har fungeret som juridisk rådgiver for iværksættere på Innovation Hub KU. Derudover har Anders stor erfaring inden for IT, og er lidt af en teknik-nørd, der formår at løse enhver teknisk udfordring. Det mest imponerende er dog hans tålmodige væsen, der især kommer til udtryk, når han skal forklare problemstillingerne for dem med mindre teknisk snilde (primært kollegaer). 

View Anders Lyager Kaae's LinkedIn profileView my profile

Anders billede

Simon Eklund
Co-founder
simon@legaldesk.dk

Simon er uddannet jurist fra Københavns Universitet og har arbejdet en årrække som advokat hos Kromann Reumert, der er Danmarks største advokatfirma. Simon har derudover en Master in Business Administration (MBA) fra ESADE Business School og University of California, Berkeley, og kan dermed prale af at være firmaets mest belæste mand. Det betyder også, at Simon er et omvandrende juridisk opslagsværk, hvilket ikke blot gavner kunderne, men også de øvrige kolleger, der dog må lægge øre til en del jokes med omdrejningspunkt i den danske lovgivning. Simon er forretningsmand med sans for eksekvering, til både glæde og irritation for dem omkring ham, der, som så mange andre, måtte have tendens til at udskyde de mindre sjove opgaver.

View Simon Eklund's LinkedIn profileView my profile 

Historien om en oprørsk skepsis og store visioner

Hvorfor skal jura være så svært?

Ja, hvorfor skal jura egentlig være så svært? Det spørgsmål stillede vi os selv tilbage i 2014. Vi har begge arbejdet som advokater i to af Danmarks største advokatfirmaer, efter vi blev færdiguddannet som jurister i henholdsvis 2009 og 2010. Både privat og professionelt oplevede vi, at mange undgik eller udskød at forholde sig til deres juridiske sikkerhed – hvad enten det gjaldt dem selv, deres familie eller deres virksomhed. På den måde er jura stadig det sidste præstedømme, hvor de traditionelle advokater sidder som en form for adgangsgivere til almindelige menneskers juridiske sikring. Det ser vi som et problem – ikke alene for individet, men for samfundet.

Alt vi gør, handler om at få bragt jura ned i øjenhøjde

For os handler det om at gøre jura tilgængeligt for alle. Du skal ikke begrænses i at få den rette juridiske hjælp, fordi du enten ikke har råd til en advokat eller bor i den “forkerte” del af landet. Samtidig mener vi, at det er vigtigt at få udryddet de misforståelser og myter, der er omkring en del juridiske områder. Det gør vi ved at oplyse og vejlede dig, så du kan træffe de bedste beslutninger for dig selv, din familie eller virksomhed.

Her nytter det ikke noget at lire paragraffer af. Du har brug for løsningen på et problem – ikke endnu en forhindring.

For fremtiden...

Det går godt i Legal Desk. Men vi gør os ikke så meget i status quo. Vi stiler efter at blive den foretrukne formidler af digitale juridiske produkter, og det gør vi bedst, ved at levere den bedste løsning til dig. Derfor arbejder vi på livet løs, for at forbedre og udvikle vores produkter.

 

Vores mål er at gøre jura nemt og tilgængeligt. På den måde kan du koncentrere dig om det, du er bedst til.