Legal Desk
93 87 78 89. Alle hverdage 9 - 17

Om Legal Desk

Tryghed for familier - Frihed for erhvervsdrivende

Kun når du kender dine behov og muligheder, kan du træffe de rette beslutninger

Derfor vejleder vi dig i et letforståeligt sprog, så du forstår din juridiske situation bedst muligt. Hos Legal Desk finder du derfor både artikler, der hjælper dig til at forstå din juridiske situation, og konkrete vejledninger til, hvordan du selv opretter juridiske dokumenter og gør dem gyldige. På den måde er du bedre rustet til at træffe vigtige beslutninger på vegne af dig selv, din familie og virksomhed.

Juridisk sikring skal være tilgængelig for alle - uanset din økonomi og hvor i landet du befinder dig

Derfor stiftede vi Legal Desk, hvor du kan lave alle dine juridiske dokumenter online. Det betyder, at du kan sikre dig selv, din familie og virksomhed - når det passer dig, og hvor det passer dig. Du får altså samme juridiske sikring og kvalitet som hos en advokat, men til en brøkdel af prisen.

Tre grunde til at du bliver glad for os

Du sætter selv tempo og omfang... Der er ingen mødetider, tilkøbskrav eller skjulte gebyrer. Du kan altid ringe eller skrive til os med spørgsmål uden at blive opkrævet gebyr eller anden betaling.

Det er dyrt at lade være… Både økonomisk og følelsesmæssigt. Få ro i maven og skab trygge og sikre rammer - uanset om det drejer sig om dig selv, din familie eller din virksomhed.

Det er billigt at gøre… Vores løsning er skabt med udgangspunkt i, hvordan vi kan give dig frihed - også økonomisk. Så kan du koncentrere dig om det, du har lyst til.

 

Anders billede

Anders Lyager Kaae
Co-founder
anders@legaldesk.dk

Anders er uddannet jurist fra Københavns Universitet, og har adskillige års erfaring som advokat. Professionelt interesserer han sig for, hvordan den danske advokatbranche kan udvikle sig til fordel for den almindelige borger og gøres mere brugercentreret. Anders mener, at brancher bedst ændres nedefra og op, hvilket blandt andet er derfor, at han tidligere har fungeret som juridisk rådgiver for iværksættere på Innovation Hub KU. Derudover har Anders stor erfaring inden for IT, og er lidt af en teknik-nørd, der formår at løse enhver teknisk udfordring. Det mest imponerende er dog hans tålmodige væsen, der især kommer til udtryk, når han skal forklare problemstillingerne for dem med mindre teknisk snilde (primært kollegaer). 

View Anders Lyager Kaae's LinkedIn profileView my profile

Anders billede

Simon Eklund
Co-founder
simon@legaldesk.dk

Simon er uddannet jurist fra Københavns Universitet og har arbejdet en årrække som advokat hos Kromann Reumert, der er Danmarks største advokatfirma. Simon har derudover en Master in Business Administration (MBA) fra ESADE Business School og University of California, Berkeley, og kan dermed prale af at være firmaets mest belæste mand. Det betyder også, at Simon er et omvandrende juridisk opslagsværk, hvilket ikke blot gavner kunderne, men også de øvrige kolleger, der dog må lægge øre til en del jokes med omdrejningspunkt i den danske lovgivning. Simon er forretningsmand med sans for eksekvering, til både glæde og irritation for dem omkring ham, der, som så mange andre, måtte have tendens til at udskyde de mindre sjove opgaver.

View Simon Eklund's LinkedIn profileView my profile 

Historien om en oprørsk skepsis og store visioner

Hvorfor skal jura være så svært?

Ja, hvorfor skal jura egentlig være så svært? Det spørgsmål stillede vi os selv tilbage i 2014. Vi har begge arbejdet som advokater i to af Danmarks største advokatfirmaer, efter vi blev færdiguddannet som jurister i henholdsvis 2009 og 2010. Både privat og professionelt oplevede vi, at mange undgik eller udskød at forholde sig til deres juridiske sikkerhed - hvad enten det gjaldt dem selv, deres familie eller deres virksomhed. På den måde er jura stadig det sidste præstedømme, hvor de traditionelle advokater sidder som en form for adgangsgivere til almindelige menneskers juridiske sikring. Det ser vi som et problem. Ikke alene for individet, men for samfundet.

Alt vi gør, handler om at få bragt jura ned i øjenhøjde

For os handler det om at gøre jura tilgængeligt for alle. Du skal ikke begrænses i at få den rette juridiske hjælp, fordi du enten ikke har råd til en advokat eller bor i den “forkerte” del af landet. Samtidig mener vi, at det er vigtigt at få udryddet de misforståelser og myter, der er omkring en del juridiske områder. Det gør vi ved at oplyse og vejlede dig, så du kan træffe de bedste beslutninger for dig selv, din familie eller virksomhed.

Her nytter det ikke noget at lire paragraffer af. Du har brug for løsningen på et problem - ikke endnu en forhindring.

For fremtiden...

Det går godt i Legal Desk. Men vi gør os ikke så meget i status quo. Vi stiler efter at blive den foretrukne formidler af digitale juridiske produkter, og det gør vi bedst ved at levere den bedste løsning til dig. Derfor arbejder vi på livet løs for at forbedre og udvikle vores produkter.

Målet er at gøre jura nemt og tilgængeligt. På den måde kan du koncentrere dig om det, du er bedst til.  

Det siger vores kunder

"Jeg fik lavet en ansættelseskontrakt lynhurtig og meget let. Ansættelseskontrakten beskrev lige præcis det jeg ønskede. Jeg vil helt klart anbefale Legal Desk."


HM Køreskole

"Tak for hjælpen med udarbejdelse af Ægtepagt. Brugervenligheden er i top og alt fra udfyldelse af dokument til vejledningen til efterfølgende at få ægtepagten tinglyst var meget intuitiv."


Anne Have Meyland

"Dejligt nemt og overskueligt site. Ganske brugervenligt og gennemtænkt. Jeg påtænker allerede at bruge jer igen senere idag :) Seriøst og ligetil."


Daniel Niels Nielsen

"Fantastisk nemt og hurtigt. Let overskueligt og dejligt at jeg kunne se/prøve at udfylde det hele før det skulle betales :) Fantastisk at der er standardbegrundelser, men at man også har mulighed for at skrive selv."


Gabrielle Lampl

"Jeg sad og skulle bruge et hurtigt dokument til afgiftfri pengegaver til børn. Jeg må sige, at det var det letteste i verden at oprette dokumen-tet. Let guided vejledning - superlet - siden kan bestemt anbefales."


Ib Olesen

”Nemt, intuitivt og billigt! Man er aldrig i tvivl, om det man gør er rigtigt, og det er samtidigt hurtigt og nemt. Jeg vil helt sikkert vende tilbage, næste gang jeg skal bruge et juridisk dokument.”


Anna Linnet

"Jeg fik lavet en ægtepagt, det er både hurtigt og nemt, samtidig bliver man rådført igennem hele processen på en måde der gør selv jura forståelig. Vil bestemt anbefale Legal Desk til andre."


Christian Lyck

"Det er enkelt og nemt, og da jeg i første omgang havde tastet forkert, skrev jeg blot en mail, hvorefter jeg fik hurtig hjælp til at udfylde korrekt, og fik også krediteret det første testamente uden problemer."


Marie Arendttorp

"Da jeg står overfor at skulle giftes med min kæreste havde vi et ønske om at oprette et særejedokument. Igennem hele processen følte man at der var styr på tingene. Ligeledes er outputtet professionelt udført."


Mikkel Holm Schou

”Det var utrolig nemt og overskueligt at bruge hjemmesiden! Det var dejligt, at man først betalte til sidst, så man kunne prøve at udfylde det, og dermed se, hvad det indeholdt. En super god oplevelse!”


Sidsel Linneberg

”Super service! Følte mig tryg hele vejen og fik endeligt den låneaftale på plads til mit firma. Havde lavet aftalen, printet og underskrevet på under 20 minutter.”


Lennert Stepien

"Overraskende nemt og billigt at bestille en ægtepagt hos legaldesk.dk. Kan klart anbefales, så uden tvivl 5 stjerner fra os."


Søren Jerne

"Jeg har længe overvejet at få lavet børnetestamente og så fandt jeg dette sted og de havde en fantastisk pris. Det var nemt at gå til og nemt at overskue. Dejligt at få styr på testamentet så jeg nu har ro i sjælen."


Dorte Pedersen

Dokumenter Privat

Arv

Samliv & Børn

Fuldmagter

Lån & Gaver

Bolig

Dokumenter Erhverv

Stiftelse af Selskab

Administration af Selskab

Medarbejdere

Diverse aftaler