cart

Fremtidsfuldmagt

En fremtidsfuldmagt giver dine nærmeste mulighed for at handle på dine vegne, hvis du selv bliver forhindret i dette f.eks. på grund af demens eller anden sygdom. Med Legal Desk kan du oprette en fremtidsfuldmagt allerede i dag – nemt, hurtigt og billigt.

Hos LegalDesk

Pris: 699 kr.

Hos Legal Desk

Tidsforbrug

10 min.

I reelt tidsforbrug

Traditionel advokat

Spar 4.000 kr.

Ift. traditionel advokat

Hos LegalDesk

Pris: 699 kr.

Hos Legal Desk

Tidsforbrug

10 min.

I reelt tidsforbrug

Traditionel advokat

Spar 4.000 kr.

Ift. traditionel advokat

Sådan opretter du en fremtidsfuldmagt hos Legal Desk

Legal Desk sørger for hele processen i forbindelse med oprettelse af fremtidsfuldmagt, så du blot skal vedkende fremtidsfuldmagten foran notaren.

 1. Opret fremtidsfuldmagt
  Når du trykker “Start dokument” ovenfor kan du oprette din fremtidsfuldmagt. Her vælger du, hvilke vilkår der skal gælde for fremtidsfuldmagten og dermed hvad der skal stå i den. Du modtager fremtidsfuldmagten med det samme, så du kan læse den igennem (hvis der skulle være tastefejl, kan du selv rette disse efterfølgende).

 2. Klargøring til underskrift af fremtidsfuldmagt
  Så snart du har gennemført din bestilling, vil Legal Desk sætte din fremtidsfuldmagt op til underskrift i registret for fremtidsfuldmagter. Når dette er gjort vil du modtage en mail fra os, der giver dig besked om, at din fremtidsfuldmagt er klar til underskrift.

 3. Underskriv fremtidsfuldmagten med NemID
  Du skal herefter underskrive din fremtidsfuldmagt ned NemID i registret for fremtidsfuldmagter. Du modtager en udførlig vejledning til, hvordan man underskriver med NemID, på både skrift og video fra os.

 4. Vedkend fremtidsfuldmagten foran notar
  Som det sidste skal du vedkende din fremtidsfuldmagt foran en notar, hvilket er en offentlig embedsmand (dette koster 300 kr. i offentligt gebyr). Her skal du oplyse dit sagsnummer, der er dit fulde navn, hvorefter notaren gør fremtidsfuldmagten endelig gyldig (du kan læse mere om dette her).

Legal Desk Process For Fremtidsfuldmagt Liggende Transparent

Hvorfor skal jeg lave en fremtidsfuldmagt?

 • Du bestemmer, hvem der skal varetage dine interesser, hvis du selv bliver ude af stand til det.

 • Med en fremtidsfuldmagt undgår du at blive umyndiggjort, hvis du senere hen ikke kan varetage dine egne interesser (umyndiggørelse sker i en del tilfælde for at lette processer, eksempelvis i forbindelse med salg af hus).

 • Fremtidsfuldmagten udarbejdes og underskrives, mens du fortsat er i stand til dette - og træder først i kraft, hvis du mister evnen til at varetage dine egne interesser

 • En fremtidsfuldmagt giver en eller flere personer, du har nær, mulighed for, at sørge for de økonomiske og personlige forhold for dig, frem for myndighederne

Start dokument

Hvad er en fremtidsfuldmagt?

En fremtidsfuldmagt er et redskab, der sikrer og skaber tryghed for fuldmagtsgiveren og hans eller hendes nærmeste pårørende, da fremtidsfuldmagten giver en eller flere udvalgt(e) pårørende ret til at varetage fuldmagtsgiverens interesser, hvis han eller hun selv bliver ude af stand til dette. Det er netop det, der adskiller fremtidsfuldmagten fra andre fuldmagtsformer: fremtidsfuldmagten træder kun og først i kraft, hvis fuldmagtsgiveren ikke længere er i stand til at tage vare på sig selv. Bliver du ramt af alvorlig sygdom (ex. demens) eller bliver du udsat for en ulykke, er det langt fra altid, at der er tid til og mulighed for at lave en fuldmagt. Det efterlader dine pårørende magtesløse, og din selvbestemmelse kan være minimal. Laver du en fremtidsfuldmagt, er du sikret din vilje og selvbestemmelse, og samtidig er der styr på forholdene for dine pårørende, hvis det skulle blive aktuelt at gøre brug af fremtidsfuldmagten. 

Med Legal Desks fremtidsfuldmagt har du mulighed for at fordele ansvaret hos flere personer. Dvs. at du som fuldmagtsgiver kan vælge, at der eksempelvis er én der tager sig pasning og vedligeholdelse af din bolig, og en anden der varetager dine økonomiske interesser.

Eksempel på fremtidsfuldmagt

Her kan du se et eksempel på, hvordan Legal Desks fremtidsfuldmagt ser ud.

“fremtidsfuldmagt”

Hvem kan lave en fremtidsfuldmagt?

Alle kan lave en fremtidsfuldmagt. Det eneste krav er, at alle involverede er myndige, dvs. den der giver og den/dem der modtager fremtidsfuldmagten. Det betyder også, at en fremtidsfuldmagt er for alle, der ønsker sikkerhed for fremtiden, uanset din alder og om du er syg eller ej. Man kan kun give en fremtidsfuldmagt som enkeltperson, dvs. at ægtefæller eksempelvis ikke kan lave en fremtidsfuldmagt, der beskriver begge parters ønsker, eller hvis begge parter ønsker at være fuldmægtige for hinanden. Der skal laves en fremtidsfuldmagt per person. 

Hvis du har brug for en fuldmagt, der træder i kraft med det samme, skal du bruge vores almindelige fuldmagt på dansk eller vores fuldmagt på engelsk.

Hvad giver fremtidsfuldmagten ret til?

Fremtidsfuldmagten giver samme rettigheder som en generalfuldmagt og giver på den måde modtageren/modtagerne ret til at foretage enhver handling på vegne af fuldmagtsgiveren, både i personlige og økonomiske forhold. Dette omfatter blandt andet at råde over penge, sælge fast ejendom eller varetage fuldmagtsgiverens interesser i forhold til offentlige myndigheder. 

Forskellen på en generalfuldmagt og en fremtidsfuldmagt er, som tidligere skrevet, at fremtidsfuldmagten først træder i kraft, hvis fuldmagtsgiveren ikke længere er i stand til at tage vare på sig selv. Derudover skal fremtidsfuldmagten registreres digitalt i Fremtidsfuldmagtsregisteret og underskrives foran en notar. På den måde kan Statsforvaltningen og domstolene tilgå fremtidsfuldmagter, hvilket medvirker til at undgå misbrug af fremtidsfuldmagter og på den måde beskytte den enkelte fuldmagtsgiver.

Opret din fremtidsfuldmagt med Legal Desk

Det har aldrig været lettere at lave en fremtidsfuldmagt, og med Legal Desk kan du gå i gang allerede nu. Vores online formular fører dig sikkert igennem processen, så du ender med en 100 % juridisk gyldig fremtidsfuldmagt, der afspejler alle dine behov.

Spar 4.000 kr. på advokaten og opret nemt og hurtigt en fremtidsfuldmagt med Legal Desk. Tryk 'Start nu' herunder for at begynde

Udfyld formular

1. Udfyld formular

Modtag straks

2. Modtag straks

Underskriv digitalt

3. Underskriv digitalt

699 kr.

Vil du vide mere, ring på
+45 9387 7889 eller fang os på
kontakt@legaldesk.dk

Business
Borsen
Ekstra Bladet
Politiken
Leder

Dokumenter privat

Dokumenter erhverv