Legal Desk
93 87 78 89. Alle hverdage 9 - 17

Samarbejdsaftale for bogholdere

Hvis en selvstændig bogholder skal lave bogføring og regnskabsservice for en virksomhed, bør der udarbejdes en fyldestgørende samarbejdsaftale. På denne måde sikrer begge parter, at der er afklaring og gennemsigtighed i aftaleforholdet.

LEGAL DESK
299 KR.
+
OPRET PÅ
10 - 15 MIN.

I STEDET FOR DEN TRADITIONELLE MÅDE

ADVOKAT
4.000 KR.
Start Nu

Hvad er en samarbejdsaftale for bogholdere?

En samarbejdsaftale (også kaldet en kundeaftale) for bogholdere regulerer samarbejdet mellem den selvstændige bogholder og den virksomhed, der skal modtage bogholderens tjenesteydelser i form af bogføring og regnskabsservice. Samarbejdsaftalen beskriver de ydelser, bogholderen skal levere til virksomheden (kunden), prisen for bogholders ydelse og på hvilke vilkår bogholders ydelser skal leveres.

Hvem kan bruge denne samarbejdsaftale?

Denne samarbejdsaftale kan bruges af selvstændige/freelance bogholdere, der sælger sin service til virksomheder. Denne aftale kan altså ikke bruges, hvis bogholderen skal ansættes i den virksomhed, hvor bogføringen skal foretages. I det tilfælde skal du bruge en ansættelsesaftale.

Se hvordan Legal Desk virker. Artiklen fortsætter under videoen

Hvorfor skal jeg lave en samarbejdsaftale?

Samarbejdsaftalen for bogholdere skaber klarhed over de væsentligste og vigtigste forhold mellem bogholderen og virksomheden (kunden). Dette giver en vis sikkerhed for både bogholderen og virksomheden, da det reducerer risikoen for tvister senere hen.

Hvad indeholder samarbejdsaftalen?

Samarbejdsaftalen indeholder en lang række punkter, der er væsentlige for forholdet mellem den selvstændige bogholder og virksomheden såsom:

  1. Varighed: hvornår begynder aftalen, og hvor lang tid skal den løbe?

  2. Bogholders ydelser: hvad skal bogholders ydelser omfatte?

  3. Arbejdets udførelse: hvordan skal bogholders ydelser udføres (frister etc)?

  4. Pris: hvordan og hvor meget skal bogholder betales?

  5. Ansvar: hvad er bogholders ansvar, og skal det begrænses?

  6. Fortrolighed: bogholder må ikke videregive modtagne oplysninger.

  7. Uafhængig leverandør: bogholder er ikke ansat, og kan ikke forpligte virksomheden.

  8. Opsigelse: hvad er fristen for opsigelse af aftalen?

  9. Tvister: hvordan skal eventuelle tvister løses?

Hvordan gør jeg samarbejdsaftalen gyldig?

Når du har gennemført formularen og købt din samarbejdsaftale, modtager du den straks. Herefter skal samarbejdsaftalen dateres og underskrives af både bogholderen og virksomheden. Samarbejdsaftalen vil herefter være gyldig.

Start din Samarbejdsaftale for bogholder her.

Start Nu

Det siger vores kunder

"Jeg fik lavet en ansættelseskontrakt lynhurtig og meget let. Ansættelseskontrakten beskrev lige præcis det jeg ønskede. Jeg vil helt klart anbefale Legal Desk."


HM Køreskole

"Tak for hjælpen med udarbejdelse af Ægtepagt. Brugervenligheden er i top og alt fra udfyldelse af dokument til vejledningen til efterfølgende at få ægtepagten tinglyst var meget intuitiv."


Anne Have Meyland

"Dejligt nemt og overskueligt site. Ganske brugervenligt og gennemtænkt. Jeg påtænker allerede at bruge jer igen senere idag :) Seriøst og ligetil."


Daniel Niels Nielsen

"Fantastisk nemt og hurtigt. Let overskueligt og dejligt at jeg kunne se/prøve at udfylde det hele før det skulle betales :) Fantastisk at der er standardbegrundelser, men at man også har mulighed for at skrive selv."


Gabrielle Lampl

"Jeg sad og skulle bruge et hurtigt dokument til afgiftfri pengegaver til børn. Jeg må sige, at det var det letteste i verden at oprette dokumen-tet. Let guided vejledning - superlet - siden kan bestemt anbefales."


Ib Olesen

”Nemt, intuitivt og billigt! Man er aldrig i tvivl, om det man gør er rigtigt, og det er samtidigt hurtigt og nemt. Jeg vil helt sikkert vende tilbage, næste gang jeg skal bruge et juridisk dokument.”


Anna Linnet

"Jeg fik lavet en ægtepagt, det er både hurtigt og nemt, samtidig bliver man rådført igennem hele processen på en måde der gør selv jura forståelig. Vil bestemt anbefale Legal Desk til andre."


Christian Lyck

"Det er enkelt og nemt, og da jeg i første omgang havde tastet forkert, skrev jeg blot en mail, hvorefter jeg fik hurtig hjælp til at udfylde korrekt, og fik også krediteret det første testamente uden problemer."


Marie Arendttorp

"Da jeg står overfor at skulle giftes med min kæreste havde vi et ønske om at oprette et særejedokument. Igennem hele processen følte man at der var styr på tingene. Ligeledes er outputtet professionelt udført."


Mikkel Holm Schou

”Det var utrolig nemt og overskueligt at bruge hjemmesiden! Det var dejligt, at man først betalte til sidst, så man kunne prøve at udfylde det, og dermed se, hvad det indeholdt. En super god oplevelse!”


Sidsel Linneberg

”Super service! Følte mig tryg hele vejen og fik endeligt den låneaftale på plads til mit firma. Havde lavet aftalen, printet og underskrevet på under 20 minutter.”


Lennert Stepien

"Overraskende nemt og billigt at bestille en ægtepagt hos legaldesk.dk. Kan klart anbefales, så uden tvivl 5 stjerner fra os."


Søren Jerne

"Jeg har længe overvejet at få lavet børnetestamente og så fandt jeg dette sted og de havde en fantastisk pris. Det var nemt at gå til og nemt at overskue. Dejligt at få styr på testamentet så jeg nu har ro i sjælen."


Dorte Pedersen

Dokumenter Privat

Arv

Samliv & Børn

Fuldmagter

Lån & Gaver

Bolig

Dokumenter Erhverv

Stiftelse af Selskab

Administration af Selskab

Medarbejdere

Diverse aftaler