Support har åbent man. - tors. kl. 09.00 - 16.30. Fredag kl. 09.00 - 16.00 | kontakt@legaldesk.dk | Tlf. 93 87 78 89
Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk
NDA (Engelsk)
dit dokument oprettes ...
10 - 15
Det tager 10 - 15 i reelt tidsforbrug

Hemmeligholdelsesaftale / NDA (Engelsk)

En hemmeligholdelsesaftale (NDA) sikrer, at din virksomheds fortrolige oplysninger ikke bliver offentliggjort, hvis andre får adgang til disse oplysninger. Med Legal Desk kan du nemt lave en hemmeligholdelsesaftale på engelsk.

Hos LegalDesk

Pris: 399,-

Ekskl. moms

Traditionel advokat

Spar kr. 4.000,-

Ift. traditionel advokat

Tidsforbrug

10 - 15 min.

I reelt tidsforbrug

Indholdsfortegnelse

Hvad er en hemmeligholdelsesaftale på engelsk?

En hemmeligholdelsesaftale på engelsk bygger på de samme vilkår som en hemmeligholdelsesaftale på dansk, men kan anvendes i forbindelse med arbejde for, eller samarbejde med, udenlandske parter. En hemmeligholdelsesaftale kaldes også fortrolighedsaftale eller på engelsk Non Disclosure Agreement (NDA).

Hemmeligholdelsesaftalen har til formål, at beskytte en eller begge parter i aftalen mod at vigtige og fortrolige oplysninger om virksomheden bliver tilgængelige for offentligheden. Med en hemmeligholdelsesaftale på engelsk kan begge parter derfor sikkert indgå i samarbejdet med tillid til hinanden.

Start hemmeligholdelsesaftale på engelsk

To typer af hemmeligholdelsesaftaler på engelsk

Det er muligt, at udarbejde to former for hemmeligholdelsesaftaler på engelsk, en ensidig aftale og en gensidig aftale. Den ensidige aftale forpligter kun den ene part, da denne part er den eneste i aftalen, der modtager fortrolige informationer. Det betyder også, at den ensidige aftale kun beskytter den ene part.

En gensidig aftale forpligter derimod begge parter af aftalen, da begge parter giver hinanden adgang til deres fortrolige oplysninger. Den gensidige aftale forpligter derfor begge parter til at bevare oplysningerne fortrolige.

En hemmeligholdelsesaftale beskytter kun fortrolige oplysninger. Det betyder, at informationer, der burde være fortrolige, men er blevet offentligt kendt på anden måde/af andre, ikke kan beskyttes af en hemmeligholdelsesaftale. Derfor kan man ikke udarbejde en hemmeligholdelsesaftale omkring nogle informationer, efter disse informationer er blevet offentliggjort.

Hvem kan bruge en hemmeligholdelsesaftale på engelsk?

En hemmeligholdelsesaftale på engelsk bruges typisk, når der er udenlandske parter involveret i aftalen og vedrører oftest: 

  • Virksomheder, der deler fortrolige oplysninger med en udenlandsk person eller en udenlandsk virksomhed 

  • Konsulenter eller lignende, der har adgang til udenlandske personer eller udenlandske virksomheders fortrolige oplysninger

Overtrædelse af hemmeligholdelsesaftalen

Hvis den ene part ikke overholder aftalen og på den ene eller anden måde deler fortrolige oplysninger med nogen i strid med hemmeligholdelsesaftalen, skal denne part betale erstatning og en konventionalbod for overtrædelsen. En konventionalbod er et bestemt beløb, der er fastsat ved indgåelsen af hemmeligholdelsesaftalen, og skal betales som kompensation for overtrædelsen til den anden part.

Sådan laver du en hemmeligholdelsesaftale på engelsk

For at lave en hemmeligholdelsesaftale på engelsk, skal du blot udfylde formularen, betale for dokumentet og derefter skal aftalen dateres og underskrives af de parter aftalen vedrører. Så snart hemmeligholdelsesaftalen er underskrevet er den gyldig.

Se hvordan Legal Desk virker. Artiklen fortsætter under videoen

Hemmeligholdelsesaftale / NDA (EN)

Udfyld, modtag og underskriv på 15 minutter

Nem oprettelse

Alle dokumenter samlet ét sted

100% tilfredshedsgaranti

Digital alt-i-en løsning

Benyttet af mere end 50.000 selvstændige

Kun 399,-

Ekskl. moms

Start nu

Spar 4.000,- ift. traditionel advokat