Legal Desk
93 87 78 89. Alle hverdage 9 - 17

Hemmeligholdelsesaftale (NDA) på engelsk

En hemmeligholdelsesaftale (NDA) sikrer, at din virksomheds fortrolige oplysninger ikke bliver offentliggjort, hvis andre får adgang til disse oplysninger. Med Legal Desk kan du nemt lave en hemmeligholdelsesaftale på engelsk.

LEGAL DESK
399 KR.
+
OPRET PÅ
10 - 15 MIN.

I STEDET FOR DEN TRADITIONELLE MÅDE

ADVOKAT
4.000 KR.
Start Nu

Hvad er en hemmeligholdelsesaftale på engelsk?

En hemmeligholdelsesaftale på engelsk bygger på de samme vilkår som en hemmeligholdelsesaftale på dansk, men kan anvendes i forbindelse med arbejde for, eller samarbejde med, udenlandske parter. En hemmeligholdelsesaftale kaldes også fortrolighedsaftale eller på engelsk Non Disclosure Agreement (NDA).

Hemmeligholdelsesaftalen har til formål, at beskytte en eller begge parter i aftalen mod at vigtige og fortrolige oplysninger om virksomheden bliver tilgængelige for offentligheden. Med en hemmeligholdelsesaftale på engelsk kan begge parter derfor sikkert indgå i samarbejdet med tillid til hinanden.

To typer af hemmeligholdelsesaftaler på engelsk

Det er muligt, at udarbejde to former for hemmeligholdelsesaftaler på engelsk, en ensidig aftale og en gensidig aftale. Den ensidige aftale forpligter kun den ene part, da denne part er den eneste i aftalen, der modtager fortrolige informationer. Det betyder også, at den ensidige aftale kun beskytter den ene part.

En gensidig aftale forpligter derimod begge parter af aftalen, da begge parter giver hinanden adgang til deres fortrolige oplysninger. Den gensidige aftale forpligter derfor begge parter til at bevare oplysningerne fortrolige.

En hemmeligholdelsesaftale beskytter kun fortrolige oplysninger. Det betyder, at informationer, der burde være fortrolige, men er blevet offentligt kendt på anden måde/af andre, ikke kan beskyttes af en hemmeligholdelsesaftale. Derfor kan man ikke udarbejde en hemmeligholdelsesaftale omkring nogle informationer, efter disse informationer er blevet offentliggjort.

Se hvordan Legal Desk virker. Artiklen fortsætter under videoen

Hvem kan bruge en hemmeligholdelsesaftale på engelsk?

En hemmeligholdelsesaftale på engelsk bruges typisk, når der er udenlandske parter involveret i aftalen og vedrører oftest: 

  • Virksomheder, der deler fortrolige oplysninger med en udenlandsk person eller en udenlandsk virksomhed 

  • Konsulenter eller lignende, der har adgang til udenlandske personer eller udenlandske virksomheders fortrolige oplysninger

Overtrædelse af hemmeligholdelsesaftalen

Hvis den ene part ikke overholder aftalen og på den ene eller anden måde deler fortrolige oplysninger med nogen i strid med hemmeligholdelsesaftalen, skal denne part betale erstatning og en konventionalbod for overtrædelsen. En konventionalbod er et bestemt beløb, der er fastsat ved indgåelsen af hemmeligholdelsesaftalen, og skal betales som kompensation for overtrædelsen til den anden part.

Sådan laver du en hemmeligholdelsesaftale på engelsk

For at lave en hemmeligholdelsesaftale på engelsk, skal du blot udfylde formularen, betale for dokumentet og derefter skal aftalen dateres og underskrives af de parter aftalen vedrører. Så snart hemmeligholdelsesaftalen er underskrevet er den gyldig. 

Start hemmeligholdelsesaftale på engelsk.

Start Nu

Det siger vores kunder

"Jeg fik lavet en ansættelseskontrakt lynhurtig og meget let. Ansættelseskontrakten beskrev lige præcis det jeg ønskede. Jeg vil helt klart anbefale Legal Desk."


HM Køreskole

"Tak for hjælpen med udarbejdelse af Ægtepagt. Brugervenligheden er i top og alt fra udfyldelse af dokument til vejledningen til efterfølgende at få ægtepagten tinglyst var meget intuitiv."


Anne Have Meyland

"Dejligt nemt og overskueligt site. Ganske brugervenligt og gennemtænkt. Jeg påtænker allerede at bruge jer igen senere idag :) Seriøst og ligetil."


Daniel Niels Nielsen

"Fantastisk nemt og hurtigt. Let overskueligt og dejligt at jeg kunne se/prøve at udfylde det hele før det skulle betales :) Fantastisk at der er standardbegrundelser, men at man også har mulighed for at skrive selv."


Gabrielle Lampl

"Jeg sad og skulle bruge et hurtigt dokument til afgiftfri pengegaver til børn. Jeg må sige, at det var det letteste i verden at oprette dokumen-tet. Let guided vejledning - superlet - siden kan bestemt anbefales."


Ib Olesen

”Nemt, intuitivt og billigt! Man er aldrig i tvivl, om det man gør er rigtigt, og det er samtidigt hurtigt og nemt. Jeg vil helt sikkert vende tilbage, næste gang jeg skal bruge et juridisk dokument.”


Anna Linnet

"Jeg fik lavet en ægtepagt, det er både hurtigt og nemt, samtidig bliver man rådført igennem hele processen på en måde der gør selv jura forståelig. Vil bestemt anbefale Legal Desk til andre."


Christian Lyck

"Det er enkelt og nemt, og da jeg i første omgang havde tastet forkert, skrev jeg blot en mail, hvorefter jeg fik hurtig hjælp til at udfylde korrekt, og fik også krediteret det første testamente uden problemer."


Marie Arendttorp

"Da jeg står overfor at skulle giftes med min kæreste havde vi et ønske om at oprette et særejedokument. Igennem hele processen følte man at der var styr på tingene. Ligeledes er outputtet professionelt udført."


Mikkel Holm Schou

”Det var utrolig nemt og overskueligt at bruge hjemmesiden! Det var dejligt, at man først betalte til sidst, så man kunne prøve at udfylde det, og dermed se, hvad det indeholdt. En super god oplevelse!”


Sidsel Linneberg

”Super service! Følte mig tryg hele vejen og fik endeligt den låneaftale på plads til mit firma. Havde lavet aftalen, printet og underskrevet på under 20 minutter.”


Lennert Stepien

"Overraskende nemt og billigt at bestille en ægtepagt hos legaldesk.dk. Kan klart anbefales, så uden tvivl 5 stjerner fra os."


Søren Jerne

"Jeg har længe overvejet at få lavet børnetestamente og så fandt jeg dette sted og de havde en fantastisk pris. Det var nemt at gå til og nemt at overskue. Dejligt at få styr på testamentet så jeg nu har ro i sjælen."


Dorte Pedersen

Dokumenter Privat

Arv

Samliv & Børn

Fuldmagter

Lån & Gaver

Bolig

Dokumenter Erhverv

Stiftelse af Selskab

Administration af Selskab

Medarbejdere

Diverse aftaler