Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk

Testamente

Hvis du selv vil bestemme, hvem der skal arve efter dig, eller under hvilke omstændigheder din arv skal videregives, skal du lave et testamente. Du kan nemlig bestemme meget med et testamente, så sørg for at sikre din arv og dine arvinger med Legal Desks online testamente.

Hos LegalDesk

Pris: 999 kr.

Hos Legal Desk

Tidsforbrug

15 min.

I reelt tidsforbrug

Traditionel advokat

Spar 3.000 kr.

Ift. traditionel advokat

Hos LegalDesk

999 kr.

Lav testamente nu
Hos LegalDesk

Pris: 999 kr.

Hos Legal Desk

Tidsforbrug

15 min.

I reelt tidsforbrug

Traditionel advokat

Spar 3.000 kr.

Ift. traditionel advokat

Hvad er et testamente?

Et testamente er et juridisk dokument, hvori du kan bestemme, hvem der skal arve efter dig, og hvor meget den enkelte arving skal arve, når du går bort. Med et testamente kan du altså selv vælge, hvem disse arvinger er. Det kan altså sagtens være personer, som du ikke er i familie med. Du skal dog være opmærksom på, at visse arvinger har ret til arv, såkaldt tvangsarv, som du kan læse mere om i vores artikel om tvangsarv.

Med Legal Desk er det nemt og hurtigt at oprette et testamente. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde vores formular, der stiller dig de samme spørgsmål, som en advokat ville. På baggrund af dine svar udarbejdes dit testamente automatisk, og du modtager det med det samme.

Testamente

Du kan nemt og hurtigt oprette testamente med Legal Desk her – vores pris er kun 999 kr.

 

Hvorfor skal jeg lave et testamente?

Uden et testamente er det arveloven, der bestemmer, hvem der arver efter dig. Det vil derfor være familien, der arver efter dig, hvis arven skal fordeles efter arveloven. Det betyder også, at kærester ikke arver efter hinanden, uanset om de har børn sammen og hvor længe de har boet sammen. Hvem der arver efter dig, vil afhænge af, hvordan din familiestruktur ser ud. Du kan læse mere om arvereglerne for de forskellige familiestrukturer her:

Hvem arver efter mig, hvis jeg er enlig?

Hvem arver efter mig, hvis jeg er ugift samlevende?

Hvem arver efter mig, hvis jeg er gift?

Du kan også risikere, at din arv går til statskassen, hvis du ikke har arvinger efter Arveloven. Der kan altså være mange gode grunde til at oprette et testamente.

Hvad indeholder et testamente?

Testamentets indhold og udformning afhænger af din situation og dine behov. Det vil sige, om du er gift, single, samlevende, har børn eller særbørn. Med et testamente fra Legal Desk får du desuden mulighed for at vælge, om arven skal skævdeles mellem arvingerne, og om arven skal være særeje. Hvis du opretter testamente med Legal Desk, vil den overordnede skabelon som udgangspunkt se sådan her ud:

  • Hvordan skal arven fordeles?
  • Skal arven være særeje for arvingerne?
  • Kan testamentet ændres eller tilbagekaldes?
  • Hvad sker der med testamentet, hvis I bliver skilt eller separeret?
  • Hvis den ene testator dør, kan længstlevende så ændre testamentet?

Det er naturligvis det første punkt, der fylder mest – især hvis I er gifte eller samlevende. Her vil I nemlig også skulle afgøre, hvordan arven skal fordeles alt afhængigt af, hvem der går bort først.

Du kan læse mere om, hvad du kan bestemme med et testamente her.

Se hvordan Legal Desk virker. Artiklen fortsætter under videoen. 

video

Hvornår er et testamente gyldigt?

Når du har lavet testamentet, er der nogle betingelser, der skal være opfyldt, for at testamentet bliver gyldigt, herunder hvordan testamentet skal underskrives. Disse er følgende:

  • Du kan underskrive testamentet foran en notar.
  • Du kan underskrive testamentet foran minimum to vidner, der kan bekræfte, at du er ved dine “fulde fem”.
  • Du kan i særlige tilfælde oprette et såkaldt nødtestamente, hvis du befinder dig i en nødsituation, hvor du er i overhængende fare for at miste livet.

Vi anbefaler generelt, at du opretter et notartestamente, hvilket også er grunden til, at Legal Desk udelukkende tilbyder notartestamenter frem for vidnetestamenter. Det er nemlig stort set umuligt at anfægte ægtheden af et testamente underskrevet foran notar, og samtidig kan en original underskrevet kopi af notartestamentet blive gemt i notarialarkivet.

Hvordan opretter jeg testamente med Legal Desk?

Med Legal Desk kan du nemt, hurtigt og billigt selv lave et juridisk gyldigt testamente og på den måde sikre, at arven efter dig bliver fordelt, som du ønsker det – vores pris for oprettelse af testamente er kun 999 kr., hvilket er op til 3.000 kr. billigere end advokatens!

Du skal blot udfylde vores formular, der bl.a. vil forholde sig til din situation og dine behov. Efter du har udfyldt formularen og betalt for testamentet, vil du straks modtage det – klar til at blive underskrevet foran en notar.

Legaldesk Testamente Process 500 Px

Det eneste, du skal gøre for at gå i gang, er at klikke 'Lav testamente nu' nedenfor – det tager kun 15 minutter at sikre din arv!

Vil du vide mere, ring på
+45 9387 7889 eller fang os på
kontakt@legaldesk.dk

Business
Borsen
Ekstra Bladet
Politiken
Leder

Dokumenter privat

Dokumenter erhverv