Support har åbent man. - tors. kl. 09.00 - 16.30. Fredag kl. 09.00 - 16.00
Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk

Få et personligt juratjek fra Legal Desk

Besvar en række spørgsmål og modtag dit personlige juratjek med det samme. Juratjekket er gratis og udfyldes på 2-3 minutter.

Personligt juratjek på få minutter 

Hvad sker der, når du køber hus eller lejlighed med din kæreste eller ægtefælle? Hvad sker der, hvis I ikke har indbetalt samme beløb ifm. boligkøbet? Arver I efter hinanden, hvis I ikke er gift? Hvordan er dine børn og din kæreste stillet i tilfælde af, at du går bort? 

De fleste er ikke klar over, hvilke juridiske rammer, der gælder for deres specifikke situation. Og dermed heller ikke klar over, hvad der sker, når den situation ændrer sig. Ved større livsbegivenheder, f.eks. at flytte sammen med sin kæreste, få børn eller blive skilt, ændres rammerne nemlig. Er du ikke klar over dette, kan det få store konsekvenser for bl.a. din økonomiske situation. Derfor kan du få et gratis juratjek hos Legal Desk. Så er du bedre rustet til at træffe de rette beslutninger for dig og din familie. 

Sådan gør du

1

Klik på "Start gratis juratjek"

2

Udfyld formularen på 2-3 minutter

3

Juratjekket udarbejdes automatisk

4

Modtag dit personlige juratjek inkl. vores anbefalinger

How to apply voucher

Få overblik med det samme

Modtag dit juratjek med det samme ved at besvare 5-10 spørgsmål i vores online formular. På baggrund af dine svar, udarbejdes dit juratjek automatisk. Juratjekket er gratis, og du modtager rapporten straks som PDF klar til download.

Vores juratjek giver dig blandt andet svar på:

 

  • Hvordan arven fordeles efter dig, når du går bort
  • Hvordan du sikrer dine efterladte bedst muligt
  • Hvad der sker med den fælles bolig i tilfælde af skilsmisse eller seperation
  • Hvordan du og dine eventuelle børn er stillet, hvis din ægtefælle, kæreste eller samlever går bort
  • Hvordan du er stillet, hvis en af dine nærmeste rammes af demens eller alvorlig sygdom

 


 

Med gratis, mener vi gratis

Juratjekket hos Legal Desk er gratis. Du kan være helt rolig - vi spammer dig ikke med nyhedsbreve, og vi videregiver ikke dine informationer til andre.

 

Start gratis juratjek