Legal Desk
93 87 78 89. Alle hverdage 9 - 17

Fremlejekontrakt

I forbindelse med fremleje af en bolig eller et værelse bør der altid udarbejdes en fremlejekontrakt, der regulerer de vilkår, der skal gælde for fremlejeforholdet. Med Legal Desk kan du nemt selv udarbejde en fremlejekontrakt, der lever op til lovkravene og omfatter alle de vigtige vilkår en fremlejekontrakt bør indeholde.

LEGAL DESK
199 KR.
+
OPRET PÅ
10 - 15 MIN.

I STEDET FOR DEN TRADITIONELLE MÅDE

ADVOKAT
2.000 KR.
Start Nu

Hvad er fremleje og fremlejekontrakt?

Der er tale om fremleje, når en person, der er lejer af et givent lejemål, ønsker at videreudleje lejemålet til en anden person, eksempelvis i forbindelse med et udlandsophold. Almindelig leje derimod er, når udlejeren af boligen også ejer boligen. Der er altså forskel på disse to former for udlejning, og selvom en fremlejekontrakt mere eller mindre indeholder de samme vilkår og betingelser som en normal lejekontrakt, er der dog visse betingelser, som er forskellige.

Den mest markante forskel er, at lejemålet ved fremleje ofte vil være tidsbegrænset, og fremlejemålet automatisk ophører en bestemt dato, eksempelvis når fremlejer skal bruge lejligheden igen. Ved fremleje kaldes udlejer i juridiske forstand for fremlejegiver og lejer kaldes for fremlejetager, dog omtaler vi disse parter som udlejer og lejer.

Hvem kan fremleje?

Før du vælger at fremleje, skal du undersøge, hvorvidt det er tilladt. Du vil som oftest have ret til at fremleje din bolig efter reglerne i Lejeloven. Læs mere om, hvilke vilkår der gælder for fremleje her. For at kunne fremleje et lejemål, skal der være tale om udlejning til beboelse. Det betyder, at fremleje derfor gælder for hus/villa, lejlighed eller værelse. Hvis der er tale om erhvervsleje, er det nogle andre regler, der gælder. Du kan læse mere om erhvervslejekontrakter her.

Se hvordan Legal Desk virker. 

Legal Desks fremlejekontrakt tager højde for alle væsentlige forhold

Med en fremlejekontrakt fra Legal Desk er udlejer og lejer sikret, at alle væsentlige vilkår er medtaget i lejeforholdet. Legal Desks fremlejekontrakt tager særligt højde for alle de potentielle vilkår, der kan aftales udover grundvilkårene. På den måde sikrer du, at din fremlejekontrakt lever op til lovens krav, og du får alle de væsentlige vilkår med, såsom tidsbegrænsning mv., som bør føres ind under de såkaldte “særlige vilkår”.  

Det er vigtigt, at sådanne særlige vilkår formuleres korrekt for at opnå juridisk gyldighed, ligesom man skal sikre sig, at alle relevante vilkår er med i fremlejekontrakten, da lejer og udlejer ellers ikke kan gøre dem gældende overfor hinanden.

Lav en fremlejekontrakt online med Legal Desk

Med Legal Desk kan du nemt selv lave en juridisk gyldig fremlejekontrakt. Du skal blot udfylde formularen, betale for kontrakten og derefter vil du straks få adgang til den. For at kontrakten opnår gyldighed, skal den underskrives og dateres af udlejer og lejer. 

Start din fremlejekontrakt her.

Start Nu

Det siger vores kunder

"Jeg fik lavet en ansættelseskontrakt lynhurtig og meget let. Ansættelseskontrakten beskrev lige præcis det jeg ønskede. Jeg vil helt klart anbefale Legal Desk."


HM Køreskole

"Tak for hjælpen med udarbejdelse af Ægtepagt. Brugervenligheden er i top og alt fra udfyldelse af dokument til vejledningen til efterfølgende at få ægtepagten tinglyst var meget intuitiv."


Anne Have Meyland

"Dejligt nemt og overskueligt site. Ganske brugervenligt og gennemtænkt. Jeg påtænker allerede at bruge jer igen senere idag :) Seriøst og ligetil."


Daniel Niels Nielsen

"Fantastisk nemt og hurtigt. Let overskueligt og dejligt at jeg kunne se/prøve at udfylde det hele før det skulle betales :) Fantastisk at der er standardbegrundelser, men at man også har mulighed for at skrive selv."


Gabrielle Lampl

"Jeg sad og skulle bruge et hurtigt dokument til afgiftfri pengegaver til børn. Jeg må sige, at det var det letteste i verden at oprette dokumen-tet. Let guided vejledning - superlet - siden kan bestemt anbefales."


Ib Olesen

”Nemt, intuitivt og billigt! Man er aldrig i tvivl, om det man gør er rigtigt, og det er samtidigt hurtigt og nemt. Jeg vil helt sikkert vende tilbage, næste gang jeg skal bruge et juridisk dokument.”


Anna Linnet

"Jeg fik lavet en ægtepagt, det er både hurtigt og nemt, samtidig bliver man rådført igennem hele processen på en måde der gør selv jura forståelig. Vil bestemt anbefale Legal Desk til andre."


Christian Lyck

"Det er enkelt og nemt, og da jeg i første omgang havde tastet forkert, skrev jeg blot en mail, hvorefter jeg fik hurtig hjælp til at udfylde korrekt, og fik også krediteret det første testamente uden problemer."


Marie Arendttorp

"Da jeg står overfor at skulle giftes med min kæreste havde vi et ønske om at oprette et særejedokument. Igennem hele processen følte man at der var styr på tingene. Ligeledes er outputtet professionelt udført."


Mikkel Holm Schou

”Det var utrolig nemt og overskueligt at bruge hjemmesiden! Det var dejligt, at man først betalte til sidst, så man kunne prøve at udfylde det, og dermed se, hvad det indeholdt. En super god oplevelse!”


Sidsel Linneberg

”Super service! Følte mig tryg hele vejen og fik endeligt den låneaftale på plads til mit firma. Havde lavet aftalen, printet og underskrevet på under 20 minutter.”


Lennert Stepien

"Overraskende nemt og billigt at bestille en ægtepagt hos legaldesk.dk. Kan klart anbefales, så uden tvivl 5 stjerner fra os."


Søren Jerne

"Jeg har længe overvejet at få lavet børnetestamente og så fandt jeg dette sted og de havde en fantastisk pris. Det var nemt at gå til og nemt at overskue. Dejligt at få styr på testamentet så jeg nu har ro i sjælen."


Dorte Pedersen

Dokumenter Privat

Arv

Samliv & Børn

Fuldmagter

Lån & Gaver

Bolig

Dokumenter Erhverv

Stiftelse af Selskab

Administration af Selskab

Medarbejdere

Diverse aftaler