Legal Desk
93 87 78 89. Alle hverdage 9 - 17

Fuldmagt på engelsk

En fuldmagt på engelsk er typisk relevant for dig, der behøver en anden part til at repræsentere dig eller handle på dine vegne i udlandet. Denne type fuldmagt kan dog også bruges i tilfælde af, at eksempelvis modtageren af fuldmagten ikke taler dansk. Læs mere her, og lav din fuldmagt på engelsk med Legal Desk - nemt, sikkert og billigt.

LEGAL DESK
299 KR.
+
OPRET PÅ
10 MIN.

I STEDET FOR DEN TRADITIONELLE MÅDE

ADVOKAT
2.000 KR.
Start Nu

Hvad er en fuldmagt på engelsk?

Fuldmagten på engelsk dækker samme juridiske forhold, som fuldmagten på dansk. Det vil sige, at dokumentet giver dig mulighed for, at lade en anden person (fuldmægtigen) handle på dine vegne inden for de rammer, der er beskrevet i fuldmagten. Den eneste forskel er blot, at dokumentet udformes på engelsk, så personer, der ikke taler dansk kan læse og forstå indholdet. Fuldmagten kan altså også bruges herhjemme, hvis fuldmagtsgiver for eksempel ikke taler dansk.

Hvis du i stedet ønsker en fuldmagt på dansk, skal du bruge vores almindelige fuldmagt. Du kan også vælge at lave en fremtidsfuldmagthvis du vil sikre dig i tilfælde af senilitet, demens eller lignende. Det er vigtigt at være opmærksom på, at en fremtidsfuldmagt er en særlig type af fuldmagt, og den kan derfor ikke erstattes af en almindelige fuldmagt. 

Sådan laver du en fuldmagt på engelsk med Legal Desk

Med Legal Desk kan du nemt, sikkert og billigt lave en fuldmagt på engelsk på 10 minutter. Se her hvordan det virker:

I hvilke lande godtager de fuldmagt på engelsk?

Du skal være opmærksom på, at modtageren af en fuldmagt aldrig er forpligtet til at godtage fuldmagten - uanset om du laver fuldmagten med Legal Desk eller andetsteds. Om Legal Desks fuldmagt på engelsk vil blive godtaget af modtageren kommer helt an på dels modtageren (person, virksomhed, offentlig myndighed), og dels de lovmæssige krav, det pågældende land stiller til fuldmagter.

Legal Desk kan derfor ikke garantere, at fuldmagten vil blive godtaget af enhver modtager. Hvis du ved præcist, hvad fuldmagten skal bruges til, kan det være en god idé, at kontakte modtageren og sikre, at denne vil godtage en fuldmagt på engelsk.

Generalfuldmagt eller specialfuldmagt?

Når du laver en fuldmagt skal du altid vælge, hvilken type fuldmagt, du ønsker. Du skal vælge mellem en generalfuldmagt eller en specialfuldmagt.

Generalfuldmagt: Med en generalfuldmagt kan fuldmægtigen (den, du giver fuldmagten til) generelt handle på dine vegne i alle forhold. Generalfuldmagten giver altså meget fleksibilitet, da fuldmægtigen vil kunne udføre flere handlinger på dine vegne. En generalfuldmagt kan for eksempel være relevant, hvis du er indlagt på hospitalet eller er i udlandet og ønsker, at din samlever eller nære familie skal kunne handle på dine vegne i dit fravær.

Specialfuldmagt: Specialfuldmagten giver modsat generalfuldmagten kun lov til at udføre nærmere specificerede opgaver på vegne af fuldmagtsgiver. Specialfuldmagten er dermed at foretrække, hvis du skal have klaret en specifik opgave, såsom at have solgt dit hus eller hvis en anden eksempelvis skal møde på dine vegne til en generalforsamling.

Hvordan gør jeg fuldmagten på engelsk gyldig?

Når du har udfyldt formularen og betalt, modtager du straks fuldmagten. Fuldmagten skal herefter dateres og underskrives af fuldmagtsgiver (den der giver en anden ret til at handle på sine vegne). Fuldmagten vil herefter være gyldig. Der er altså ikke noget krav om tinglysning, advokatassistance eller lignende. Vi anbefaler, at du bruger vitterlighedsvidner når fuldmagten underskrives, men dette er ikke et krav. Du kan læse mere om vitterlighedsvidner her.

Start din fuldmagt på engelsk her.

Start Nu

Det siger vores kunder

"Jeg fik lavet en ansættelseskontrakt lynhurtig og meget let. Ansættelseskontrakten beskrev lige præcis det jeg ønskede. Jeg vil helt klart anbefale Legal Desk."


HM Køreskole

"Tak for hjælpen med udarbejdelse af Ægtepagt. Brugervenligheden er i top og alt fra udfyldelse af dokument til vejledningen til efterfølgende at få ægtepagten tinglyst var meget intuitiv."


Anne Have Meyland

"Dejligt nemt og overskueligt site. Ganske brugervenligt og gennemtænkt. Jeg påtænker allerede at bruge jer igen senere idag :) Seriøst og ligetil."


Daniel Niels Nielsen

"Fantastisk nemt og hurtigt. Let overskueligt og dejligt at jeg kunne se/prøve at udfylde det hele før det skulle betales :) Fantastisk at der er standardbegrundelser, men at man også har mulighed for at skrive selv."


Gabrielle Lampl

"Jeg sad og skulle bruge et hurtigt dokument til afgiftfri pengegaver til børn. Jeg må sige, at det var det letteste i verden at oprette dokumen-tet. Let guided vejledning - superlet - siden kan bestemt anbefales."


Ib Olesen

”Nemt, intuitivt og billigt! Man er aldrig i tvivl, om det man gør er rigtigt, og det er samtidigt hurtigt og nemt. Jeg vil helt sikkert vende tilbage, næste gang jeg skal bruge et juridisk dokument.”


Anna Linnet

"Jeg fik lavet en ægtepagt, det er både hurtigt og nemt, samtidig bliver man rådført igennem hele processen på en måde der gør selv jura forståelig. Vil bestemt anbefale Legal Desk til andre."


Christian Lyck

"Det er enkelt og nemt, og da jeg i første omgang havde tastet forkert, skrev jeg blot en mail, hvorefter jeg fik hurtig hjælp til at udfylde korrekt, og fik også krediteret det første testamente uden problemer."


Marie Arendttorp

"Da jeg står overfor at skulle giftes med min kæreste havde vi et ønske om at oprette et særejedokument. Igennem hele processen følte man at der var styr på tingene. Ligeledes er outputtet professionelt udført."


Mikkel Holm Schou

”Det var utrolig nemt og overskueligt at bruge hjemmesiden! Det var dejligt, at man først betalte til sidst, så man kunne prøve at udfylde det, og dermed se, hvad det indeholdt. En super god oplevelse!”


Sidsel Linneberg

”Super service! Følte mig tryg hele vejen og fik endeligt den låneaftale på plads til mit firma. Havde lavet aftalen, printet og underskrevet på under 20 minutter.”


Lennert Stepien

"Overraskende nemt og billigt at bestille en ægtepagt hos legaldesk.dk. Kan klart anbefales, så uden tvivl 5 stjerner fra os."


Søren Jerne

"Jeg har længe overvejet at få lavet børnetestamente og så fandt jeg dette sted og de havde en fantastisk pris. Det var nemt at gå til og nemt at overskue. Dejligt at få styr på testamentet så jeg nu har ro i sjælen."


Dorte Pedersen

Dokumenter Privat

Arv

Samliv & Børn

Fuldmagter

Lån & Gaver

Bolig

Dokumenter Erhverv

Stiftelse af Selskab

Administration af Selskab

Medarbejdere

Diverse aftaler