Support har åbent man. - tors. kl. 09.00 - 16.30. Fredag kl. 09.00 - 16.00 | kontakt@legaldesk.dk | Tlf. 93 87 78 89
Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk
Fuldmagt (Engelsk)
dit dokument oprettes ...
10 - 15
Det tager 10 - 15 i reelt tidsforbrug

Fuldmagt (Engelsk)

En fuldmagt på engelsk er typisk relevant for dig, der behøver en anden part til at repræsentere dig eller handle på dine vegne i udlandet. Denne type fuldmagt kan dog også bruges i tilfælde af, at eksempelvis modtageren af fuldmagten ikke taler dansk. Læs mere her, og lav din fuldmagt på engelsk med Legal Desk - nemt, sikkert og billigt.

Hos LegalDesk

Pris: 249,-

Inkl. moms

Traditionel advokat

Spar kr. 1.500,-

Ift. traditionel advokat

Tidsforbrug

10 - 15 min.

I reelt tidsforbrug

Indholdsfortegnelse

Hvad er en fuldmagt på engelsk?

Fuldmagten på engelsk dækker samme juridiske forhold, som fuldmagten på dansk. Det vil sige, at dokumentet giver dig mulighed for, at lade en anden person (fuldmægtigen) handle på dine vegne inden for de rammer, der er beskrevet i fuldmagten. Den eneste forskel er blot, at dokumentet udformes på engelsk, så personer, der ikke taler dansk kan læse og forstå indholdet. Fuldmagten kan altså også bruges herhjemme, hvis fuldmagtsgiver for eksempel ikke taler dansk.

Hvis du i stedet ønsker en fuldmagt på dansk, skal du bruge vores almindelige fuldmagt. Du kan også vælge at lave en fremtidsfuldmagthvis du vil sikre dig i tilfælde af senilitet, demens eller lignende. Det er vigtigt at være opmærksom på, at en fremtidsfuldmagt er en særlig type af fuldmagt, og den kan derfor ikke erstattes af en almindelige fuldmagt. 

Start din fuldmagt på engelsk her

I hvilke lande godtager de fuldmagt på engelsk?

Du skal være opmærksom på, at modtageren af en fuldmagt aldrig er forpligtet til at godtage fuldmagten - uanset om du laver fuldmagten med Legal Desk eller andetsteds. Om Legal Desks fuldmagt på engelsk vil blive godtaget af modtageren kommer helt an på dels modtageren (person, virksomhed, offentlig myndighed), og dels de lovmæssige krav, det pågældende land stiller til fuldmagter.

Legal Desk kan derfor ikke garantere, at fuldmagten vil blive godtaget af enhver modtager. Hvis du ved præcist, hvad fuldmagten skal bruges til, kan det være en god idé, at kontakte modtageren og sikre, at denne vil godtage en fuldmagt på engelsk.

Generalfuldmagt eller specialfuldmagt?

Når du laver en fuldmagt skal du altid vælge, hvilken type fuldmagt, du ønsker. Du skal vælge mellem en generalfuldmagt eller en specialfuldmagt.

Generalfuldmagt

Med en generalfuldmagt kan fuldmægtigen (den, du giver fuldmagten til) generelt handle på dine vegne i alle forhold. Generalfuldmagten giver altså meget fleksibilitet, da fuldmægtigen vil kunne udføre flere handlinger på dine vegne. En generalfuldmagt kan for eksempel være relevant, hvis du er indlagt på hospitalet eller er i udlandet og ønsker, at din samlever eller nære familie skal kunne handle på dine vegne i dit fravær.

Specialfuldmagt

Specialfuldmagten giver modsat generalfuldmagten kun lov til at udføre nærmere specificerede opgaver på vegne af fuldmagtsgiver. Specialfuldmagten er dermed at foretrække, hvis du skal have klaret en specifik opgave, såsom at have solgt dit hus eller hvis en anden eksempelvis skal møde på dine vegne til en generalforsamling.

Hvordan gør jeg fuldmagten på engelsk gyldig?

Når du har udfyldt formularen og betalt, modtager du straks fuldmagten. Fuldmagten skal herefter dateres og underskrives af fuldmagtsgiver (den der giver en anden ret til at handle på sine vegne). Fuldmagten vil herefter være gyldig. Der er altså ikke noget krav om tinglysning, advokatassistance eller lignende. Vi anbefaler, at du bruger vitterlighedsvidner når fuldmagten underskrives, men dette er ikke et krav.

Fuldmagt (EN)

Få styr på papirarbejdet på 10 minutter

Udfyld og modtag straks

Alle dokumenter samlet ét sted

Underskriv digitalt

100% tilfredshedsgaranti

+200.000 glade kunder

Kun 249,-

Inkl. moms

Lav fuldmagt

Spar 1.500,- ift. traditionel advokat