Support har åbent man. - tors. kl. 09.00 - 16.30. Fredag kl. 09.00 - 16.00 | kontakt@legaldesk.dk | Tlf. 93 87 78 89
Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk

Oprettelse af ApS

Drømmer du om at oprette dit eget ApS? Så er du på rette vej. Med Legal Desk kan du nemlig oprette et ApS online, nemt og hurtigt. Vi sørger for registrering og bekræftelse af selskabskapital, og du vil modtage dit CVR-nummer i løbet af få dage.

Hos LegalDesk

Pris: 1.749,-

Ekskl. moms

Tidsforbrug

10-15 min.

I reelt tidsforbrug

Traditionel advokat

Spar 4.000,-

Ift. traditionel advokat

Kort om ApS

Et ApS, også kaldt anpartsselskab, er den mest populære selskabsform i Danmark, og kan stiftes for minimum 40.000 kr. i startkapital. Det er muligt at oprette et ApS alene eller sammen med flere, og som ejer hæfter du ikke personligt. Det betyder, at du kun risikere de penge, du har skudt i virksomheden.

 

Når du skal oprette et ApS kræver det følgende selskabsdokumenter:

  • Stiftelsesdokument
    - dette dokument er selve grundlaget for selskabet, da det indeholder alle relevante oplysninger om ejer(ne), selskabskapitalen, dato for selskabets stiftelse, hvem der skal være i direktion og eventuelt bestyrelsen.

  • Vedtægter
    - dette dokument indeholder de generelle regler for selskabet og driften heri. Det drejer sig blandt andet om selskabets formål, regnskabsår, hvorvidt der skal være en bestyrelse eller ej, og hvordan ejerne kan træffe beslutninger om selskabet.

Ønsker du at oprette en anden selskabsform, tilbyder Legal Desk også oprettelse af enkeltmandsvirksomhed, IVS (iværksætterselskab) eller A/S (aktieselskab).

Se hvordan Legal Desk virker

video

Sådan opretter du et ApS

Med Legal Desk kan du oprettet et ApS nemt og enkelt. Det hele foregår nemlig online. Det betyder, at du kan oprettet dit selskab, lige når det passer dig. Det eneste du skal gøre, er at udfylde en webformular. På baggrund af dine svar og input genereres selskabsdokumenterne automatisk, og du vil straks få adgang til dem.

For at dit ApS bliver gyldigt og du kan gå i gang med at drive din forretning, skal du have et CVR-nummer. Det er her selskabsdokumenterne kommer ind i billedet. Selskabsdokumenterne skal nemlig registreres i Erhvervsstyrelsen it-system (virk.dk). Når dokumenterne er registreret, er ApS’et gyldigt, og du vil modtage dit CVR-nummer inden for et par dage.

Når du opretter et ApS gennem Legal Desk, sørger vi også for registreringen. Du kan på den måde slippe for selv at skulle registrere dit selskab, da vi ordner det hele for dig, inklusiv bekræftelse af selskabskapitalen. Vær opmærksom på, at du selv skal oprette en dansk erhvervskonto, hvor selskabskapitalen kan stå.

 

Samlet pris for selskabsstiftelse med registreringsservice:

Legaldesk Registreringsservice 20012020 Beskaaret