Support har åbent man. - tors. kl. 09.00 - 16.30. Fredag kl. 09.00 - 16.00
Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk

Få bekræftet selskabskapital hurtigt og nemt

BD Law Advokatanpartsselskab er samarbejdspartner med LegalDesk.dk, der bistår med at godkende selskabskapital ifm. stiftelse af anpartsselskaber.

Oplysning om BD Law Advokatanpartsselskab

BD Law Advokatanpartsselskab, CVR-nr. 41331070, beliggende Halsskovgade 4, lejl. 401, 2100 København Ø, er organiseret som et anpartsselskab.

 

BD Law Advokatanpartsselskab har klientkonto i Nordea Bank. Kontooplysningerne til klientkonto vil fremgå af processen, når en kunde opretter et selskab gennem platformen.

 

Advokaterne hos BD Law Advokatanpartsselskab er beskikket af Justitsministeriet i Danmark og er en del af Advokatsamfundet. Alle advokater hos BD Law Advokatanpartsselskab er omfattet af firmaets ansvarsforsikring og garantiordning tegnet hos HDI Global Specialty.

 

Ansvarsforsikringen dækker al advokatvirksomhed udøvet af BD Law Advokatanpartsselskab uanset, hvor advokatvirksomheden udøves. BD Law Advokatanpartsselskab anvender ikke aftaleklausuler om lovvalg og/eller værneting, medmindre dette aftales med klienten.

 

Advokaterne hos BD Law Advokatanpartsselskab er omfattet af Advokatsamfundets tilsyns- og disciplinærsystem og af reglerne om god advokatskik, jf. retsplejelovens § 126. Herudover gælder de advokatetiske regler. De regler, der særligt gælder for udøvelse af advokaterhvervet, kan findes på Advokatsamfundets hjemmeside www.advokatsamfundet.dk.

 

I tilfælde af en tvist om salær opkrævet af BD Law Advokatanpartsselskab, kan klienten klage over salærets størrelse til Advokatnævnet, Kronprinsessegade 28, 1306 København K, www.advokatnaevnet.dk. Advokatnævnet har også kompetence til at behandle adfærdsklager over advokater.

 

Klik her for at læse BD Laws forretningsbetingelser

 

BD Law Advokatanpartsselskab kan kontaktes på telefon nummer + 45 24 46 82 44 og på emailadressen info@bdlaw.dk. Hvis du har spørgsmål til din sag omkring selskabsstiftelse anbefaler vi dog, at du kontakter kundeservice hos LegalDesk.dk på kontakt@legaldesk.dk eller 93 87 78 89.