Support har åbent man. - tors. kl. 09.00 - 16.30. Fredag kl. 09.00 - 16.00 | kontakt@legaldesk.dk | Tlf. 93 87 78 89
Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk
Selskabsstiftelse
dit dokument oprettes ...
10-15
Det tager 10-15 i reelt tidsforbrug

Skuffeselskab

Et skuffeselskab var en betegnelse for et færdigregistreret selskab, som ikke havde nogen aktivitet. Skuffeselskaber bliver ikke længere anvendt, da det nu er muligt at registrere et selskab nemt og hurtigt online. I dag kan du oprette og modtage CVR på 24 timer.

Hos LegalDesk

Pris: 1.749,-

Ekskl. moms

Traditionel advokat

Spar kr. 4.000,-

Ift. traditionel advokat

Tidsforbrug

10-15 min.

I reelt tidsforbrug

Indholdsfortegnelse

Hvad var formålet med skuffeselskaber?

Et skuffeselskab var et selskab, der allerede var stiftet og som havde CVR-nummer, men hvor der ikke var nogen aktivitet. Skuffeselskabet blev herefter solgt til en person, der ønskede at drive virksomhed. Skuffeselskaber blev anvendt tidligere, da det ikke var muligt at stifte et selskab digitalt, og hvor det derfor kunne tage adskillige uger før et selskab blev stiftet. Et skuffeselskab var derfor en praktisk måde til at få et selskab med et CVR-nummer hurtigt.

Hvordan fungerede skuffeselskabet i praksis?

Når der var et her-og-nu behov for at stifte et selskab, blev et skuffeselskab overdraget til en person, der derefter blev ny ejer af skuffeselskabet. Skuffeselskabet blev omregistreret med nye oplysninger om navn, formål, ledelse osv. Grunden til at skuffeselskaber var populære var som nævnt ovenfor, at der tidligere var lang behandlingstid på oprettelse af selskaber, da dette skulle gøres med papiranmeldelser. Papiranmeldelserne skulle først indsendes til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen med posten, derefter skulle de behandles manuelt, og så tilbagesendes.

Skuffeselskaber afhjalp på den måde ventetiden, så erhvervsdrivende hurtigt kunne få et selskab med et CVR-nummer og komme i gang med at drive deres virksomheder. Navnet skuffeselskaber stammer altså fra denne praksis, hvor man opbevarede de fysiske stiftelsesdokumenterne for de registrerede selskaber i en skuffe hos et advokatfirma indtil de blev solgt.

Registrering af selskaber sker nu online, hvilket betyder, at registreringen ofte kan klares i løbet af nogle timer og ikke uger. Grundet digitaliseringen er brugen af skuffeselskaber altså ikke længere aktuel. Du behøver derfor ikke købe et skuffeselskab, hvis du ønsker at stifte et selskab og modtage dit CVR-nummer hurtigt.

 

Se, hvordan Legal Desk virker. Artiklen fortsætter under videoen.

 

 

Skal du bruge et CVR-nummer hurtigt? Opret selskab online

Hvis du ønsker at oprette et selskab, kan du gøre det med Legal Desk nemt, hurtigt og langt billigere end hos en traditionel advokat. Hos Legal Desk kan du lave selskabsdokumenter til både Anpartsselskab (ApS) og Aktieselskab (A/S) online. 

Artikel forstætter under grafikken.

Samlet pris for selskabsstiftelse med registreringsservice:

Legaldesk Registreringsservice 20012020 Beskaaret

Hvordan får jeg et CVR? 

For at få dit CVR-nummer, skal du blot udfylde vores online formular. På baggrund af dine svar bliver dine selskabsdokumenter automatisk genereret. Du kan underskrive dem NemID, og sende dokumenterne til underskrift hos andre eventuelle medstiftere. Vi tilbyder at sørge for registrere dit selskab hos Erhvervsstyrelsen, så du modtager dit CVR-nummer hurtigst muligt. Bemærk, at uanset hvem der sender selskabet til registrering, skal du betale et registreringsgebyr til det offentlige.

 

Selskabsstiftelse

Få dit CVR-nummer nemt og hurtigt

Inkl. vedtægter, ejerbog og kapitalbekræftelse

Hurtig registrering

Vi hjælper dig hele vejen

Benyttet af mere end 50.000 selvstændige

Vi stifter over 22% af landets anpartsselskaber

Kun 1.749,-

Ekskl. moms

Stift selskab nu

Spar 4.000,- ift. traditionel advokat

Ekskl. obligatorisk gebyr til Erhvervsstyrelsen på 670,-