cart

11. juni 2019

Sådan underskriver du i tinglysningssystemet

For at jeres ægtepagt bliver gyldig skal den tinglyses. Dette foregår i Tinglysningsrettens IT-system, hvor I begge skal underskrive den digitalt med NemId. Vi viser dig her en vejledning for, hvordan du underskriver en ægtepagt i Tinglysningsrettens IT-system.

Hvis I har oprettet en ægtepagt med kombinationssæreje eller en ægtepagt med fuldstændigt særeje, kan I vælge at få den tinglyst med Legal Desks Tinglysningsservice. I den forbindelse vil I modtage en mail, der beder jer om at underskrive ægtepagten i Tinglysningsrettens IT-system.

video

1. Start tinglysning
Du skal som det første gå ind på www.tinglysning.dk, og vælge “Tinglysning mv.”.

Fremtidsfuldmnagt _guide _2Du vil herefter blive bedt om at logge på med dit NemID.

Fremtidsfuldmnagt _guide _nem _ID_62. Gå til din underskriftsmappe
For at finde jeres ægtepagt, der skal underskrives, skal du gå til din underskriftsmappe. Det gør du ved at klikke på "Dokumenter, der kan underskrives".

Fremtidsfuldmnagt _guide _33. Underskriv dokument
I din underskriftsmappe ligger jeres ægtepagt under fanen “Dokumenter, der kan underskrives”. Du kan kontrollere, at alt ser ud som det skal, hvis du trykker på knappen “Vis”. Du skal herefter trykke på knappen der ligner en pen. 

Bemærk at der i eksemplet for neden underskrives en fremtidsfuldmagt. Proceduren for ægtepagter er fuldstændig den samme.

Fremtidsfuldmnagt _guide _4For at underskrive dokumentet skal du bruge dit NemID.

Fremtidsfuldmnagt _guide _5 (1)Herefter vil du modtage en bekræftelse på, at den ene ægtefælle har underskrevet dokumentet:

Du har nu underskrevet jeres ægtepagt i Tinglysningsrettens IT-system og kan blot logge ud af hjemmesiden. Når I begge har underskrevet tinglysningen i Tinglysningsrettens IT-system, vil I modtage en bekræftelse fra Legal Desk, om at tinglysningen er gennemført.

Hvis du har nogen spørgsmål til denne vejledning eller andre problemstillinger, er du meget velkommen til at ringe på +45 9387 7889, skrive til os på info@legaldesk.dk, eller benytte chatten, som du finder i nederste højre hjørne af skærmen.

Business
Borsen
Ekstra Bladet
Politiken
Leder

Dokumenter privat

Dokumenter erhverv