Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk

Eksempel på vedtægter

Alle kapitalselskaber skal have vedtægter, der kort fortalt sætter rammerne for selskabets virke. Men hvad skal vedtægter indeholde? På siden her kan du se et eksempel på vedtægter og oprette nye eller ændre eksisterende vedtægter.

Hos LegalDesk

Pris: 999 kr.

Hos Legal Desk

Tidsforbrug

10 - 15 min.

I reelt tidsforbrug

Traditionel advokat

Spar 4.000 kr.

Ift. traditionel advokat

Hvad er vedtægter?

Vedtægter er grundlæggende et regelsæt, som kapitalselskaber skal operere indenfor. Alle kapitalselskaber skal derfor have vedtægter. Dette krav gælder for både drifts- og holdingselskaber. 

Selskabsloven bestemmer, hvad vedtægterne som minimum skal indeholde. Du kan læse mere om lovens minimumskrav til indholdet i kapitalselskabers vedtægter her.

Eksempel på vedtægter

Vedtægter kan udformes på forskellige måder. Nedenfor ser du et eksempel på vedtægter, der lever op til lovens krav.

eksempel-vedtaegter.png

Jeg skal stifte selskab og i den forbindelse oprette vedtægter

Når du stifter dit selskab gennem Legal Desk, er vedtægter inkluderet i dokumentpakken.

Du stifter dit selskab ved at udfylde vores online formular, hvori vi stiller dig en række spørgsmål. På baggrund af dine svar bliver stiftelsesdokument, vedtægter og eventuelt egenerklæring udarbejdet automatisk og tilsendt til dig så snart du har betalt for dine dokumenter. Vi sørger efterfølgende for at sende dit selskab til registrering hos Erhvervsstyrelsen, så du kan få et gyldigt CVR-nummer hurtigst muligt, samt at bekræfte selskabskapitalen, hvis det skulle være aktuelt.

Stift dit selskab og opret vedtægter her

Jeg skal ændre i eksisterende vedtægter

Hvis du allerede har et selskab med vedtægter, men ønsker at ændre i disse, skal du oprette nye vedtægter. Det kan du nemt og hurtigt gøre hos Legal Desk. Du opretter nye vedtægter ved at udfylde vores online formular, hvori vi stiller dig en række spørgsmål. På baggrund af dine svar bliver selskabets nye vedtægter udarbejdet automatisk, klar til underskrift med NemID.

Lav nye vedtægter til dit selskab

Lav selskabsændringer med Legal Desk

Uanset om dit selskab skal ændre navn, oprette bestyrelse eller have nye vedtægter, kan du nemt og hurtigt foretage ændringen med Legal Desk. Vi har samlet det hele i én formular, så du frit kan vælge, hvilke selskabsændringer, du vil gennemføre – prisen er den samme, uanset hvor mange ændringer, du vælger at gennemføre på én gang.

Vælg frit mellem følgende selskabsændringer:

  • Godkendelse af årsrapport (ordinær generalforsamling)
  • Nye vedtægter
  • Ændring af selskabsnavn og/eller binavn(e)
  • Ændring af selskabets formål, direktion, tegningsregel, revision eller regnskabsår
  • Opret, afskaf eller ændre i bestyrelse

Når du har betalt og modtaget dine dokumenter, sørger vi for at registrere ændringerne hos Erhvervsstyrelsen inden for ca. 48 timer på hverdage, så snart at beslutningsreferatet er underskrevet.