Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk

04. november 2020

Sådan underskriver du Legal Desk dokumenter med NemID

Hos Legal Desk kan du nemt og sikkert underskrive dine juridiske dokumenter med NemID. Det gælder også, hvis dokumentet vedrører flere parter. Denne vejledning forklarer, hvordan du selv underskriver med dit NemID, og hvordan du sender dokumentet videre til andre, der skal underskrive med deres NemID.

1. Find dokument

Når du har købt dit dokument, vil det altid ligge under “Mine dokumenter”, som du finder i menuen, når du er logget ind.

Screenshot 2019-04-01 At 11.04.01

2. Angiv hvem der skal underskrive

Klik nu på “Underskriv”. Herefter vises navnene på de personer, som skal underskrive dokumentet. Ud for dit eget navn skal du afkrydse feltet “Dette er mig”, hvorefter din e-mailadresse automatisk vil indsætte sig. Derefter skal du ud for de resterende navne skrive personernes e-mailadresser og klikke på “Send til underskrift”. En mail vil nu blive sendt til den eller de andre personer, der skal underskrive dokumentet.

Screenshot 2019-04-01 At 11.04.23

 3. Gennemlæs dokument

Når du har klikket på “Underskriv dokument nu”, vil du blive sendt til en side, hvor du skal klikke på “Læs og underskriv”. Herefter vil selve dokumentet vise sig, så du kan læse det. Du skal nu klikke på “Videre til underskrift”. 

Screenshot 2019-04-01 At 11.01.19

4. Underskriv med NemID

Indtast dit digitale bruger-id, adgangskode og herefter NemID-nøgle.

Screenshot 2019-04-01 At 11.02.03

5. Dokumentet er underskrevet af dig

Du har nu underskrevet dokumentet, hvilket også kan ses under “Mine dokumenter”, hvor der ud for dit navn står, “Dokumentet er underskrevet”.  

Ud for den anden persons navn vil der stå “Afventer underskrift”, indtil personen har underskrevet. 

Screenshot 2019-04-01 At 11.05.12 (2)

 6. Dokumentet er underskrevet af alle

Når den eller de andre parter har underskrevet dokumentet, modtager du en mail om dette, og du vil kunne se, at dokumentet er underskrevet af alle parter under “Mine dokumenter”. Det er vigtigt at være opmærksom på, at ikke alle dokumenter er gyldige, bare fordi de er underskrevet. Nogle dokumenter skal nemlig underskrives foran en notar eller tinglyses for at opnå gyldighed.

Screenshot 2019-04-01 At 11.05.29

7. Opbevar dokumenter online i dit private Legal Desk arkiv

Herefter kan du trygt og sikkert opbevare dine dokumenter på din Legal Desk konto. På den måde kan du altid få adgang til dem og slippe for at printe og holde styr på en masse dokumenter. 

Se hvordan Legal Desk virker herunder

video

Business
Borsen
Ekstra Bladet
Politiken
Leder

Dokumenter Privat

Dokumenter Erhverv