Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk

Spar 20% som medlem af Djøf

Som medlem af Djøf kan du få rabat på en række af de erhvervsrelaterede juridiske produkter og services, som tilbydes hos Legal Desk. Du kan læse mere om dette nedenfor.

Legal Desk

Spar 20

Som medlem af Djøf

I reelt tidsforbrug

10 - 20 min.

I reelt tidsforbrug

Ift. traditionel advokat

Spar 2.000 - 5.000 kr.

Ift. traditionel advokat

Legal Desk

Spar 20%

Som medlem af Djøf

I reelt tidsforbrug

10 - 20 min.

I reelt tidsforbrug

Ift. traditionel advokat

Spar 2.000 - 5.000 kr.

Ift. traditionel advokat

Hvad er Legal Desk?

Legal Desk er en online platform, hvor du nemt og hurtigt får styr på de juridiske aftaler og dokumenter, du skal bruge til at drive din virksomhed. 

Vi har indgået en samarbejdsaftale med Djøf. Det betyder, at du som medlem af Djøf får 20 % rabat på Legal Desks erhvervsdokumenter. Dokumenterne kan bruges af selvstændige, der enten allerede har en virksomhed eller dem, der ønsker at oprette en virksomhed.

De 20 % bliver fratrukket prisen, når du indtaster rabatkoden i forbindelse med købets gennemførsel.

Sådan virker Legal Desk

video

Her gælder rabatten

Som medlem af Djøf, får du rabat på alle Legal Desks erhvervsprodukter. Du kan finde alle produkterne i menuen under punktet "Dokumenter Erhverv". 

Disse dokumenter omfatter blandt andet:

Opret virksomhed

Drømmer du om at starte din egen forretning, er du kun et par klik fra at gøre drømmen til virkelighed. Med Legal Desk kan du nemlig selv lave de nødvendige selskabsdokumenter, som skal bruges til at oprette et iværksætterselskab, et anpartsselskab, eller en enkeltmandsvirksomhed.

Vi tilbyder i den forbindelse at sørge for registrering og bekræftelse af selskabskapital, hvis du ønsker det. 

Styr på ejerforholdet

Hvis I er flere ejere af en virksomhed, er det vigtigt, at der er klarhed om, hvordan ejerskabet skal fungere i praksis. Vi anbefaler at lave en ejeraftale, der beskriver, hvordan ejerforholdet er fordelt, og hvordan mulige uenigheder skal håndteres. På den måde kan I undgå konflikter og misforståelser, der kan resulterer i alvorlige konsekvenser, både for den enkelte og for virksomheden.

Fortrolig information (NDA)

Hvis du enten skal modtage eller afgive fortrolig information som led i dit arbejde i din virksomhed, bør du lave en hemmeligholdelsesaftale (også kaldet en NDA). Med Legal Desk kan du nemt lave en hemmeligholdesesaftale både på dansk og engelsk.

Omregistrering af IVS til ApS

Hvis du ejer et IVS, skal det være omregistreret inden den 15. april 2021 – ellers vil det blive tvangsopløst grundet ny lovgivning. Med Legal Desk kan du med lethed omregistrere dit IVS til ApS og dermed undgå tvangsopløsning.

Hvordan benytter jeg rabatten?

Denne rabataftale kan benyttes af alle, der er medlem af Djøf, og som har et gyldigt medlemsnummer. Hvis du er medlem, skal du benytte den rabatkode, som du modtager, når du logger ind på din medlemskonto hos Djøf.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores juridiske løsninger eller hvis der er noget du mangler, så er du altid velkommen til at kontakte os enten på e-mail (info@legaldesk.dk), på chatten eller på telefon 93 87 78 89

 

Selskabsformer LegalDesk

 

Udfyld formular

1. Udfyld formular

Modtag straks

2. Modtag straks

Underskriv digitalt

3. Underskriv digitalt

Business
Borsen
Ekstra Bladet
Politiken
Leder

Dokumenter Privat

Dokumenter Erhverv