Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk

Platform for revisorer og bogholdere – spar 80 % på juridiske ydelser!

Med Legal Desk kan du nemt løse dine og dine klienters juridiske opgaver uden brug af advokat. Samtidig sparer du 80 % i forhold til markedsprisen på juridiske ydelser.

Hjælp dine kunder med de juridiske opgaver uden brug af advokat 

Legal Desk gør det muligt at lave juridisk gyldige dokumenter online. Vi tilbyder dig og dine klienter hjælp med en lang række services, som I normalt vil skulle bruge en advokat til at udføre, til en brøkdel af advokatprisen.

Med Legal Desk sparer du op til 80 % af prisen på juridiske ydelser, og du kan gøre brug af vores services når som helstDu og dine klienter har adgang til vores platform 24/7 og med en revisor- og bogholderordning bliver du faktureret pr. måned og ikke pr. dokument eller ydelse. Priserne er således de samme som uden revisor- og bogholderordningen, men købsprocessen bliver markant hurtigere og mere simpel.

 

Derfor skal du vælge Legal Desk:

Legaldesk Revisor Usp Oversigt

 

Hvordan fungerer Legal Desks revisor- og bogholderordning?

Du kan skrive dig op til vores revisor- og bogholderordning ved at vælge 'Kontakt os allerede i dag' nedenfor, hvorefter du vil blive ført videre til vores kontaktformular.

Når du har udfyldt og indsendt formularen, vil vi hurtigst muligt oprette din virksomhedsprofil og sende dig instrukserne til, hvordan du hurtigt og nemt kommer i gang.

En af fordelene ved vores revisor- og bogholderordning er, at du kun betaler, når du benytter vores services. Det vil sige, at det er gratis at oprette sig og have en aktiv konto. Du betaler kun, når du laver et juridisk dokument eller gør brug af vores ydelser. Vi udsender månedligt en faktura, så du kan betale uden kort.

 

Kontakt os allerede i dag

 

Legaldesk Sandgrav solutions qoute

 

Se, hvordan Legal Desk virker, i denne video. 

video

Eksempler på juridiske ydelser:

Legaldesk Produkt Eksempler

Legal Desk dækker dine juridiske behov

Legal Desk tilbyder et bredt udvalg af juridiske ydelser til både privat og erhvervsmæssigt brugt. Du finder hele vores udbud af dokumenter i oversigten øverst på siden under henholdsvis “Dokumenter Privat” og “Dokumenter Erhverv”.

 

Legaldesk Brues Af 250 Revisorer Pwc V 2

 

Kontakt os allerede i dag

 

 

 

Udfyld formular

1. Udfyld formular

Modtag straks

2. Modtag straks

Underskriv digitalt

3. Underskriv digitalt

Business
Borsen
Ekstra Bladet
Politiken
Leder

Dokumenter privat

Dokumenter erhverv