Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk

Spar 20 % som medlem af ingeniørforeningen IDA

Som medlem af IDA får du rabat på en række juridiske produkter og services hos Legal Desk. Læs mere om din medlemsrabat nedenfor.

Legal Desk

Spar 20

Som medlem af IDA

I reelt tidsforbrug

10 - 20 min.

I reelt tidsforbrug

Ift. traditionel advokat

Spar 2.000 - 5.000 kr.

Ift. traditionel advokat

Legal Desk

Spar 20%

Som medlem af IDA

I reelt tidsforbrug

10 - 20 min.

I reelt tidsforbrug

Ift. traditionel advokat

Spar 2.000 - 5.000 kr.

Ift. traditionel advokat

Hvad er Legal Desk?

Legal Desk er en online platform, hvor du nemt og hurtigt får styr på de juridiske aftaler og dokumenter, du skal bruge til at drive din virksomhed. Med Legal Desk kan du også nemt komme i gang og få stiftet en virksomhed, hvis du skal til at være selvstændig.

Vi har indgået en samarbejdsaftale med IDA. Det betyder, at du som medlem af IDA får en rabat på 20 % på de nedenstående produkter og services rettet mod rådgivende ingeniører og andre medlemmer. De 20 % vil blive fratrukket prisen i forbindelse med købets gennemførsel.

Sådan virker Legal Desk

video

Her gælder rabatten

Som medlem af IDA, får du rabat på alle Legal Desks erhvervsprodukter. Du kan finde alle produkterne i menuen under punktet "Dokumenter Erhverv". 

Disse dokumenter omfatter blandt andet:

Start af virksomhed

Hvorfor betale for en advokat, når du kan gøre det selv? Med Legal Desk laver du nemt selv de nødvendige dokumenter, som skal bruges til at stifte et iværksætterselskab eller anpartsselskab. Du kan selv bestemme, om vi skal registrere dokumenterne for dig, eller om du selv ordner registreringen på virk.dk

Læs mere om IVSApS eller enkeltmandsvirksomhed.

Hvis I er flere ejere, så bør I også få lavet en ejeraftale.

Hemmeligholdelsesaftale

Hvis du enten skal modtage eller afgive fortrolig information som led i dit arbejde, bør du lave og underskrive en hemmeligholdelsesaftale. Med Legal Desk kan du nemt lave en hemmeligholdesesaftale både på dansk og på engelsk.

Læs mere om hemmeligholdelsesaftale (dansk) eller hemmligholdelsesaftale (engelsk).

Omdannelse af IVS til ApS

Hvis du ejer et IVS, skal det være omregistreret inden 15. april 2021 – ellers vil det blive tvangsopløst grundet ny lovgivning. Med Legal Desk kan du med lethed Omdanne dit IVS til ApS og dermed undgå tvangsopløsning.

Ansættelser

Vi tilbyder også gratis ansættelseskontrakter for både fastlønnede funktionærer såvel som timelønnede. Med Legal Desks ansættelseskontrakter sikres både arbejdsgiver og medarbejder, da vores ansættelseskontrakter medtager alle de vigtige forhold, der bør medtages for at skabe klare retningslinjer for ansættelsesforholdet.

Læs mere om ansættelseskontrakter.

Hvordan benytter jeg mig af rabatten?

Denne rabataftale kan benyttes af alle, der er medlem af IDA og har et gyldigt medlemsnummer. Hvis du er medlem af IDA, kan du benytte den kode, du finder på IDA's hjemmeside her. Denne kode skal du bruge for at modtage din rabat i forbindelse med dine køb.

Kan du ikke finde koden eller har du spørgsmål til IDAs aftale med Legal Desk, kan du kontakte Maj Højring på e-mail mbh@ida.dk. Hvis du ikke er medlem af IDA, men ønsker at blive det, kan du få 3 måneder medlemskab gratis her.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores juridiske løsninger eller hvis der er noget du mangler, så er du altid meget velkommen til at kontakte Legal Desk enten på e-mail (info@legaldesk.dk), på chatten eller på telefon 93 87 78 89.

Udfyld formular

1. Udfyld formular

Modtag straks

2. Modtag straks

Underskriv digitalt

3. Underskriv digitalt

Business
Borsen
Ekstra Bladet
Politiken
Leder

Dokumenter Privat

Dokumenter Erhverv