cart

Danske Service

Som medlem af Danske Service kan du få rabat på alle de juridiske produkter og services, som tilbydes hos Legal Desk. Læs mere om medlemsfordelene nedenfor.

Legal Desk

Spar 20%

Som medlem af Danske Service

I reelt tidsforbrug

10 - 20 min.

I reelt tidsforbrug

Ift. traditionel advokat

Spar 2.000 - 5.000 kr.

Ift. traditionel advokat

Legal Desk

Spar 20%

Som medlem af Danske Service

I reelt tidsforbrug

10 - 20 min.

I reelt tidsforbrug

Ift. traditionel advokat

Spar 2.000 - 5.000 kr.

Ift. traditionel advokat

Danske Service og Legal Desk

Legal Desk og Danske Service har indgået en samarbejdsaftale. Det betyder, at du som medlem af Danske Service får 20 % rabat på alle Legal Desks produkter, både til erhverv og privat brug. De 20 % vil blive fratrukket prisen i forbindelse med købets gennemførsel.

Legal Desk er en online platform, hvor du nemt og hurtigt opretter juridiske dokumenter og aftaler. Vi tilbyder en lang række dokumenter og services bl.a. til driften af din virksomhed. 

Sådan virker Legal Desk

video

Her gælder rabatten

Som medlem af Danske Service får du rabat på alle Legal Desks produkter. Du finder privat- og erhvervsprodukter i menuen, under punkterne "Dokumenter Erhverv" og "Dokumenter Privat". Disse juridiske dokumenter omfatter blandt andet:

Gratis Tilbudsdokument

Når du skal skaffe kunder, kræver kunden typisk et dokument på dit tilbud. Med Legal Desk kan du gratis lave tilbudsdokumenter, der passer til netop dit rengøringstilbud.

Læs mere om tilbudsdokumenter her

Rengøringskontrakter

Rengøringskontrakten er alfa omega i dit virke som ejer af et rengøringsfirma. Legal Desk tilbyder detaljerede og uddybende rengøringskontrakter, der kan tilpasses specifikt til den enkelte rengøringsaftale. Med en rengøringskontrakt fra Legal Desk skabes der klare rammer for den enkelte aftale og der skabes sikkerhed omkring arbejdsvilkårene.

Læs mere om rengøringskontrakter her

Selskabsadministration

Med Legal Desk kan du udarbejde forskellige dokumenter inden for selskabsadministration, der kan være relevante for dig som led i dit virke. Vi tilbyder blandt andet beslutningsreferater til ændring af selskabets navn, ændring af selskabets formål, ændring af revisor eller ændring af direktør

Ejerforhold

Er I flere ejere af virksomheden, er det vigtigt, at der er klarhed om, hvordan ejerskabet skal fungere. Derfor er det hensigtsmæssigt, at lave en ejeraftale, der beskriver, hvordan ejerforholdet er fordelt og hvordan mulige uenigheder skal håndteres. På den måde kan I undgå konflikter og misforståelser, der ellers kan resulterer i alvorlige konsekvenser.

Læs mere om ejeraftale her

Ansættelseskontrakter

Vi tilbyder gratis ansættelseskontrakter for både månedslønnede funktionærer såvel som timelønnede. Med Legal Desks ansættelseskontrakter sikres både arbejdsgiver og medarbejder, da vores ansættelseskontrakter medtager alle de vigtige forhold, der bør medtages for at skabe klare retningslinjer for det enkelte ansættelsesforhold.

Læs mere om ansættelseskontrakter til funktionærer og ansættelseskontrakter til timelønnede

Hvordan benytter jeg mig af rabatten?

Denne rabataftale kan benyttes af alle, der er medlem af Danske Service og har et gyldigt medlemsnummer. Hvis du er medlem af Danske Service, kan du benytte den kode, som du modtager, når du logger på din medlemskonto hos Danske Service.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores juridiske løsninger eller hvis der er noget du mangler, så er du altid meget velkommen til at kontakte Legal Desk enten på e-mail (info@legaldesk.dk), på chatten eller på telefon 93 87 78 89.

Udfyld formular

1. Udfyld formular

Modtag straks

2. Modtag straks

Underskriv digitalt

3. Underskriv digitalt

Business
Borsen
Ekstra Bladet
Politiken
Leder

Dokumenter privat

Dokumenter erhverv