Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk

Foreningen Freelance Bogholdere - FFB

Som medlem af FFB kan du få rabat på en række af de juridiske produkter, som tilbydes hos Legal Desk. Du kan læse mere om dette nedenfor.

Legal Desk

Spar 20

Som medlem af FFB

I reelt tidsforbrug

10 - 20 min.

I reelt tidsforbrug

Ift. traditionel advokat

Spar 2.000 - 5.000 kr.

Ift. traditionel advokat

Legal Desk

Spar 20%

Som medlem af FFB

I reelt tidsforbrug

10 - 20 min.

I reelt tidsforbrug

Ift. traditionel advokat

Spar 2.000 - 5.000 kr.

Ift. traditionel advokat

Hvad er Legal Desk?

Legal Desk er en online platform, hvor du nemt og hurtigt laver juridiske aftaler, du kan bruge i forbindelse med dit arbejde som freelance bogholder.

Vi har indgået en samarbejdsaftale med FFB. Det betyder, at du som medlem af FFB får 20 % rabat på Legal Desks erhvervsprodukter. Rabatten vil blive fratrukket prisen i forbindelse med købets gennemførsel.

Sådan virker Legal Desk

video

Her gælder rabatten

Som medlem af FFB, får du rabat på alle Legal Desks erhvervsprodukter. Du finder alle produkterne i menuen under punktet "Dokumenter Erhverv".

Disse dokumenter omfatter blandt andet:

Start af virksomhed

Hvorfor betale for en advokat, når du kan gøre det selv? Med Legal Desk laver du nemt selv de nødvendige dokumenter, som skal bruges til at stifte en Enkeltmandsvirksomhed, et Iværksætterselskab eller et Anpartsselskab. Du kan selv bestemme, om vi skal registrere dokumenterne for dig eller om du selv ordner registreringen på virk.dk

Læs mere om IVS, ApS eller Enkeltmandsvirksomhed.

Hvis der er flere ejere, så bør der også laves en Ejeraftale.

Samarbejdsaftale for bogholdere

Det er vigtigt at have kontrakten på plads, når du er hyret som freelance bogholder. Du kan med Legal Desk nemt og hurtigt lave en samarbejdsaftale. På den måde sikrer begge parter, at der er afklaring og gennemsigtighed i aftaleforholdet.

Læs mere om Samarbejdsaftale for bogholdere

Selskabsadministration

Med Legal Desk kan du også udarbejde forskellige dokumenter inden for selskabsadministration, hvis du varetager dette som led i dit arbejde som bogholder. Vi tilbyder blandt andet dokumenter, der vedrører ændring af selskabets formål, nye vedtægter og ændring af selskabsnavn.

Hvordan benytter jeg mig af rabatten?

Denne rabataftale kan benyttes af alle, der er medlem af FFB og har et gyldigt medlemsnummer. Hvis du er medlem af FFB, har du modtaget en rabatkode, som du skal bruge for at modtage din rabat i forbindelse med dine køb.

Hvis du ikke har modtaget din rabatkode eller du ikke er medlem af FFB, men ønsker at blive det, kan du kontakte FFB på telefon 70 66 68 00eller på e-mail (sekretariat@f-fb.dk).

Har du spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål til vores juridiske løsninger eller hvis der er noget du mangler, så er du altid meget velkommen til at kontakte Legal Desk enten på e-mail (info@legaldesk.dk), på chatten eller på telefon 93 87 78 89.

Udfyld formular

1. Udfyld formular

Modtag straks

2. Modtag straks

Underskriv digitalt

3. Underskriv digitalt

Business
Borsen
Ekstra Bladet
Politiken
Leder

Dokumenter Privat

Dokumenter Erhverv