Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk

Tinglysningsservice

En ægtepagt skal tinglyses for at blive gyldig. Med Legal Desks tinglysningsservice klarer vi tinglysningen for jer, så I ikke behøver at gøre andet end at underskrive ægtepagten digitalt. I kan her læse, hvordan I gør.

Hos LegalDesk

Pris: 499 kr.

Hos Legal Desk

Tidsforbrug

5 min.

I reelt tidsforbrug

Traditionel advokat

Spar 1.000 kr.

Ift. traditionel advokat

Få Legal Desk til at klare det hele

Med Legal Desk kan I både oprette en ægtepagt og få ægtepagten tinglyst med vores tinglysningsservice. På den måde slipper I for selv, at skulle tinglyse jeres ægtepagt.

Med Legal Desks tinglysningsservice klarer vi alt, der vedrører tinglysningen. Vi sender jeres ægtepagt til tinglysning inden for 24 timer (i hverdage), efter vi har modtaget jeres bestilling. Når alt er klaret, modtager I selvfølgelig en bekræftelse på, at tinglysningen er gennemført.

Sådan underskriver I jeres ægtepagt med NemID

video

Hvordan foregår det i praksis?

Når I køber tinglysningsservice sammen med jeres ægtepagt, klarer vi alt det praktiske. Processen vil foregå som følge:

  1. Bestil Tinglysningsservice

    Vi modtager jeres bestilling og foretager alt det praktiske i forhold til tinglysningen af ægtepagten.

  1. Underskriv ægtepagt digitalt

    Vi beder jer herefter om, at underskrive ægtepagten digitalt i Tinglysningsrettens IT-system (I modtager en vejledning hertil, som I også kan se her).

  1. Modtag bekræftelse

    Når I har underskrevet jeres ægtepagt, vil I modtage en bekræftelse fra Legal Desk om, at jeres ægtepagt er sendt til tinglysning. Der vil herefter være en sagsbehandlingstid hos tinglysningsretten på typisk et par dage (dog kan der i travle perioder være en længere sagsbehandlingstid). Når ægtepagten er endeligt tinglyst, vil I modtage en e-mail fra Legal Desk om dette.

Tinglysningsafgift

Når man tinglyser en ægtepagt, skal der betales 1.750 kr. i tinglysningsafgift til det offentlige. Når I bestiller tinglysningssevice fra Legal Desk, betaler I denne afgift samtidig med prisen for selve tinglysningsservicen - på den måde kan vi ordne tinglysningen hurtigere og på én gang. 

Legal Desk i medierne

Business
Borsen
Ekstra Bladet
Politiken
Leder