Legal Desk
93 87 78 89 Alle hverdage 9 - 17

Tinglysningsservice

En ægtepagt skal tinglyses for at blive gyldig. Med Legal Desks tinglysningsservice klarer vi tinglysningen for jer, så I ikke behøver at gøre andet end at underskrive ægtepagten digitalt. I kan her læse, hvordan I gør.

LEGAL DESK
499 KR.
+
OPRET PÅ
5 MIN.

I STEDET FOR DEN TRADITIONELLE MÅDE

ADVOKAT
1.000 KR.
Start Nu

Få Legal Desk til at klare det hele

Med Legal Desk kan I både oprette en ægtepagt og få ægtepagten tinglyst med vores tinglysningsservice. På den måde slipper I for selv, at skulle tinglyse jeres ægtepagt.

Med Legal Desks tinglysningsservice klarer vi alt, der vedrører tinglysningen. Vi sender jeres ægtepagt til tinglysning inden for 24 timer (i hverdage), efter vi har modtaget jeres bestilling. Når alt er klaret, modtager I selvfølgelig en bekræftelse på, at tinglysningen er gennemført.

Hvordan foregår det i praksis?

Når I køber tinglysningsservice sammen med jeres ægtepagt, klarer vi alt det praktiske. Processen vil foregå som følge:

  1. Bestil Tinglysningsservice
    Vi modtager jeres bestilling og foretager alt det praktiske i forhold til tinglysningen af ægtepagten.

  1. Underskriv ægtepagt digitalt
    Vi beder jer herefter om, at underskrive ægtepagten digitalt i Tinglysningsrettens IT-system (I modtager en vejledning hertil, som I også kan se her).

  1. Modtag bekræftelse
    Når I har underskrevet jeres ægtepagt, vil I modtage en bekræftelse fra Legal Desk om, at jeres ægtepagt er sendt til tinglysning. Der vil herefter være en sagsbehandlingstid hos tinglysningsretten på typisk et par dage (dog kan der i travle perioder være en længere sagsbehandlingstid). Når ægtepagten er endeligt tinglyst, vil I modtage en e-mail fra Legal Desk om dette.

Tinglysningsafgift

Når man tinglyser en ægtepagt, skal der betales 1.660 kr. i tinglysningsafgift til det offentlige. Når I bestiller tinglysning via vores tinglysningsservice, betaler I også dette gebyr, så vi kan ordne det hele for jer på én gang.

Bestil tinglysning af jeres ægtepagt her.

Start Nu

Dokumenter Privat

Arv

Samliv & Børn

Fuldmagter

Lån & Gaver

Bolig

Dokumenter Erhverv

Stiftelse af Selskab

Administration af Selskab

Medarbejdere

Diverse aftaler