Support har åbent man. - tors. kl. 09.00 - 16.30. Fredag kl. 09.00 - 16.00 | kontakt@legaldesk.dk | Tlf. 93 87 78 89
Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk

Tryghed for dig og dine nærmeste

Som kunde i PFA Pension sparer du 20 % på alle juridiske produkter hos Legal Desk. Her kan du nemt og hurtigt sikre dig selv og dine nærmeste.

Sådan virker Legal Desk

Hos Legal Desk kan du udfylde og modtage dine juridiske dokumenter online. Vi tilbyder at sørge for alle registreringer hos myndighederne og guider dig gennem hele forløbet i et letforståeligt sprog. 

Alle produkter er udarbejdet af advokater. Du går derfor ikke på kompromis med den juridiske kvalitet og sikkerhed. Alle kunder sparer op til 80% sammenlignet med prisen for en advokat, og kan få dækket deres juridiske behov uafhængigt af telefon- og åbningstider. 

Som kunde i PFA Pension sparer du yderligere 20 %*

*Rabatten omfatter ikke eventuelle offentlige gebyrer

Sådan gør du

1

Udfyld formular online

2

Indtast rabatkode ved betaling

3

Følg vejledning i Mine Dokumenter

How to apply voucher

Populære produkter

Fremtidsfuldmagt (inkl. reg.)

462,-

Normalpris: 578,-

Inkl. registrering (Værdi: 379,-)

Udfyld og modtag på 10 minutter

Underskriv med NemID eller i Familieretshuset

Udarbejdet af advokater

Opfylder alle juridiske krav til en fremtidsfuldmagt

Beskytter dine nærmeste

Begrænser konflikt blandt de pårørende

Opret fremtidsfuldmagt

Testamente

959,-

Normalpris: 1.199,-

Udfyld og modtag på 15 minutter

Underskriv foran notar

Udarbejdet af advokater

Minimal arveafgift med 30%-reglen

Beskytter din samlever eller ægtefælle

Begrænser konflikt blandt de efterladte

Opret testamente

Ægtepagt om pension

719,-

Normalpris: 899,-

Udfyld og modtag på 15 minutter

Underskriv med NemID

Klargøring af dokumenter før tinglysning

Mulighed for Tinglysningsservice (inkl. 20% rabat)

Udarbejdet af advokater

Beskytter dig og din ægtefælle

Opret ægtepagt

Fremtidsfuldmagt

En fremtidsfuldmagt giver dine nærmeste mulighed for at handle på dine vegne, hvis du selv bliver forhindret i dette - eksempelvis hvis du rammes af sygdom, såsom demens, eller udsættes for en ulykke. Med Legal Desk kan du oprette en fremtidsfuldmagt nemt, hurtigt og billigt.

Hvad er en fremtidsfuldmagt?

En fremtidsfuldmagt skaber tryghed og faste rammer for dig og dine nærmeste. Fremtidsfuldmagten træder først - og kun - i kraft, hvis du ikke længere kan passe på dig selv - dvs. handle fornuftsmæssigt og varetage egne interesser. Det kan f.eks. være i forbindelse med demens eller en pludselig og invaliderende ulykke.

Fremtidsfuldmagten udarbejdes og underskrives, imens du fortsat er i stand til dette. Dokumentet kan kun oprettes af personer over 18 år, som er indforstået med omfanget af fremtidsfuldmagten.  

Fremtidsfuldmagten adskiller sig fra andre fuldmagtsformer ved at fungere som en forsikring - du får muligvis aldrig brug for fremtidsfuldmagten, men hvis du gør, er den guld værd. 

 

Hvorfor lave en fremtidsfuldmagt?

Når du opretter en fremtidsfuldmagt, vælger du selv, hvem der skal træde til og overtage styringen med eksempelvis din privatøkonomi eller kontakten med det offentlige, hvis du af en eller anden årsag skulle ende i en situation, hvor du ikke selv kan gøre det. Uden en fremtidsfuldmagt vil det være myndighederne, der varetager dine personlige og økonomiske forhold. 

Med en fremtidsfuldmagt undgår du også at blive umyndiggjort i fremtiden. Umyndiggørelse sker typisk for at lette processer, f.eks. hvis en person med fremskreden demens er nødsaget til at fraflytte sin bolig, og at boligen i den forbindelse skal sælges.

Fremtidsfuldmagten er desuden et godt alternativ til værgemål. I sager med værgemål er det Familieretshuset, der udvælger en værge og der føres ofte tilsyn med vedkommende. 

Opret fremtidsfuldmagten allerede i dag!

Brug 15 minutter og få styr på din fremtidsfuldmagt allerede i dag. Du kommer i gang ved at udfylde vores formular, hvorefter du kan læne dig tilbage og lade os guide dig igennem forløbet.

Husk din rabat! Indtast rabatkoden, når du skal betale for testamentet. Hvis du mangler rabatkoden, bedes du kontakte PFA pension. 

 

Testamente

Vil du selv bestemme, hvem der skal arve efter dig, og hvordan din arv skal videregives? Vil du betale mindst mulig arveafgift og samtidig sikre de personer eller organisationer, der skal modtage den? Så skal du lave et testamente. Arveloven tager ikke højde for dine ønsker, så forevig dem ved at oprette dit testamente online i dag.

Hvad er et testamente?

Et testamente er et juridisk dokument, hvori du kan bestemme, hvem der skal arve efter dig, og hvor meget hver enkelte arving skal modtage, når du går bort. Med et testamente kan du altså selv vælge, hvem dine arvinger er, og hvordan arven skal fordeles blandt dem. På den måde kan du f.eks. ligestille dine børn, hvis du lever i en sammenbragt familie med fællesbørn og børn fra tidligere forhold.

Du skal være opmærksom på, at visse arvinger har ret til arv - kaldet tvangsarv. Det er dog stort set det eneste, du ikke kan ændre på via et testamente. 

Med Legal Desk er det nemt og hurtigt at oprette et testamente. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde vores formular, der stiller dig de samme spørgsmål, som en advokat ville. På baggrund af dine svar udarbejdes dit testamente automatisk, og du modtager det med det samme.

 

Hvorfor oprette testamente nu?

Testamentet giver dig mulighed for at bestemme, hvem der skal arve efter dig og hvor meget, de skal modtage. På den måde skåner du dine nærmeste for konflikter den dag, du ikke længere er i blandt dem, fordi dine ønsker er gjort tydelige. Hos Legal Desk kan du oprette testamentet, når det passer dig, og det tager kun 15 minutter. Undervejs hjælper vi dig med forklaringer og vejledning. Alle vores produkter er udarbejdet af advokater, og du går derfor ikke på kompromis med kvaliteten - selvom prisen er en brøkdel af, hvad det koster hos en traditionel advokat. 

 

Proces for oprettelse af testamente:

 

Opret testamentet allerede idag!

Brug 15 minutter og få styr på dit testamente allerede i dag. Du kommer i gang ved at udfylde vores formular, hvorefter du kan læne dig tilbage og lade os guide dig igennem forløbet.

Husk din rabat! Indtast rabatkoden, når du skal betale for testamentet. Hvis du mangler rabatkoden, bedes du kontakte PFA pension. 

Ægtepagt om pension

De fleste har en pensionsopsparing, men der kan være stor forskel på størrelsen af pensionsopsparingen - eksempelvis på grund af barsel eller perioder med nedsat arbejdstid. Pensionsopsparinger deles ikke som udgangspunkt ved skilsmisse, men det kan I ændre på med en ægtepagt om deling af pension.

Hvad er en ægtepagt?

En ægtepagt er kort fortalt en aftale mellem to ægtefæller om, hvad der skal ske med den samlede formue i ægteskabet. Typisk bruges ægtepagter til at etablere særeje. Særeje betyder, at hele- eller dele af én eller begge ægtefællers formue ikke skal deles i tilfældet af separation, skilsmisse og eventuelt død. Modsat er det med ægtepagten om pensionsordninger, fordi denne type ægtepagt sikrer, at pensionsordninger, der ellers ikke ville blive delt, bliver delt ligeligt mellem ægtefællerne.

 

Proces for oprettelse af ægtepagt fra start til slut:

Opret ægtepagt allerede i dag!

Brug 15 minutter og få styr på, hvordan I deler jeres pensionsopsparinger. I kommer i gang ved at udfylde vores formular, hvorefter I kan læne jer tilbage og lade os guide jer igennem forløbet.

Husk din rabat! Indtast rabatkoden, når I skal betale for ægtepagten. Hvis du mangler rabatkoden, bedes du kontakte PFA pension. 

 

Husk at få din rabat!

Du indløser din rabat ved at klikke på 'Rabatkode' i betalingsvinduet og herefter indtaste din rabatkode og klikke på 'Anvend'.

Hvis du ikke har fået tilsendt din rabatkode endnu kan du modtage den samt mere materiale nedenfor.