Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk

Sådan underskriver du i registeret for fremtidsfuldmagter

For at din fremtidsfuldmagt bliver gyldig, skal den registreres i registeret for fremtidsfuldmagter. Dette foregår i Tinglysningsrettens IT-system, hvor du skal underskrive den digitalt med NemID – se hvordan i denne guide. Hvis du ikke har oprettet en fremtidsfuldmagt med Legal Desk endnu, kan du også gøre det her.

Hos LegalDesk

Pris: 699 kr.

Hos Legal Desk

Tidsforbrug

10 min.

I reelt tidsforbrug

Traditionel advokat

Spar 4.000 kr.

Ift. traditionel advokat

Før du går i gang

Hvis du har oprettet en fremtidsfuldmagt med Legal Desk, så sørger vi for registreringen i registeret for fremtidsfuldmagter. Det er dog sådan, at den person, som giver fuldmagten, skal underskrive med sit NemID, inden fremtidsfuldmagten skal underskrives fysisk foran en notar. Hvis du ikke har et NemID eller ikke kan betjene digitale systemer, kan du blive fritaget for at underskrive din fremtidsfuldmagt digitalt. Læs mere om dette her.

Hvis du stadig ikke har oprettet en fremtidsfuldmagt, kan du gøre det her.

Sådan gør du

Denne video viser dig, hvordan du underskriver din fremtidsfuldmagt. Du kan også finde en tilsvarende skriftlig gennemgang med vejledende billeder under videoen.

video

Nedenstående vejledning er en skriftlig gennemgang af ovenstående video guide. Før du går i gang, skal du åbne www.tinglysning.dk, som er siden, du skal bruge til at underskrive din fremtidsfuldmagt. Billederne ved hvert trin illustrerer, hvordan det skal se ud på www.tinglysning.dk, når du udfører hvert trin.

 

1. Start tinglysning

Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du først gå ind på www.tinglysning.dk og vælge “Tinglysning mv.”. På billedet nedenfor viser den røde pil, hvorhenne på www.tinglysning.dk, du skal klikke.

“Vælgtinglysning”

Når du har klikket på “Tinglysning mv.”, vil du blive bedt om at logge på med dit NemID. Dette er illustreret på billedet nedenfor. Indtast dine NemID-brugeroplysninger for at komme videre.

“LogindNemID”

2. Gå til din underskriftsmappe

Du kommer nu til en ny side med en masse valgmuligheder. For at finde din fremtidsfuldmagt, der skal underskrives, skal du gå til din underskriftsmappe. Det gør du ved at klikke på “Dokumenter, der kan underskrives”, som den røde pil på billedet nedenfor peger på:

“underskriv”

3. Underskriv dokument

Du bliver nu ført videre til en ny side, der hedder “Underskriftsmappen”. Her finder du din fremtidsfuldmagt under fanen “Dokumenter, der kan underskrives”, som du først skal klikke på. Når du har klikket på denne fane, skal du trykke på knappen “Underskriv”, som den røde pil på billedet nedenfor peger på:

“Underskriftsmappe”

Når du trykker på “Underskriv”, vil du igen blive bedt om at underskrive dokumentet med dit NemID – det er her, at du underskriver din fremtidsfuldmagt. Dette ser således ud:

“UnderskrivmedNemID”

Du har nu underskrevet din fremtidsfuldmagt i Tinglysningsrettens IT-system og kan logge ud af hjemmesiden. Se “Log ud” i øverste højre hjørne af billedet ovenfor.

Du kan nu bestille tid hos din lokale notar med henblik på endeligt at underskrive fremtidsfuldmagten. Du kan læse mere om at underskrive fremtidsfuldmagten for notar her.

Hvis du har nogle spørgsmål til denne vejledning eller andre problemstillinger, er du meget velkommen til at ringe på +45 9387 7889, skrive til os på info@legaldesk.dk, eller benytte chatten, som du finder i nederste højre hjørne af skærmen.

Opret fremtidsfuldmagt med Legal Desk

Hvis du ikke har oprettet en fremtidsfuldmagt endnu, kan du nemt, hurtigt og billigt gøre det gennem Legal Desk. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde vores online formular og betale, når du er tilfreds. Du vil straks herefter modtage dit færdige dokument – klar til at blive underskrevet i registeret for fremtidsfuldmagt. Klik ‘Lav fremtidsfuldmagt’ nedenunder for at gå i gang.