cart

16. april 2019

Sådan underskriver du i registeret for fremtidsfuldmagter

For at din fremtidsfuldmagt bliver gyldig, skal den registreres i registeret for fremtidsfuldmagter. Dette foregår i Tinglysningsrettens IT-system, hvor du skal underskrive den digitalt med NemID.

Hvis du har oprettet en fremtidsfuldmagt med Legal Desk, så sørger vi for registreringen i registeret for fremtidsfuldmagter. Det er dog sådan, at den person, som giver fuldmagten, skal underskrive med sit NemID, inden fremtidsfuldmagten skal underskrives fysisk foran en notar. Hvis du ikke har et NemID eller ikke kan betjene digitale systemer, kan du blive fritaget for at underskrive din fremtidsfuldmagt digitalt. Læs mere om dette her.

Se denne video, der viser, hvordan du underskriver din fremtidsfuldmagt, eller gennemgå vejledningen under videoen. 

video

1. Start tinglysning

Du skal som det første gå ind på www.tinglysning.dk, og vælge “Tinglysning mv.”.

“Vælgtinglysning”

Du vil herefter blive bedt om at logge på med dit NemID: 

“LogindNemID”

2. Gå til din underskriftsmappe

For at finde din fremtidsfuldmagt, der skal underskrives, skal du gå til din underskriftsmappe. Det gør du ved at klikke på “Dokumenter, der kan underskrives”. 

“underskriv”

3. Underskriv dokument

I din underskriftsmappe ligger din fremtidsfuldmagt under fanen “Dokumenter, der kan underskrives”. Du skal herefter trykke på knappen “Underskriv”

“Underskriftsmappe”

For at underskrive dokumentet skal du bruge dit NemID.

“UnderskrivmedNemID”

Du har nu underskrevet fremtidsfuldmagten i Tinglysningsrettens IT-system og kan logge ud af hjemmesiden.

Du kan nu bestille tid hos din lokale notar med henblik på endeligt at underskrive fremtidsfuldmagten. Du kan læse mere om at underskrive fremtidsfuldmagten for notar her.

Hvis du har nogle spørgsmål til denne vejledning eller andre problemstillinger, er du meget velkommen til at ringe på +45 9387 7889, skrive til os på info@legaldesk.dk, eller benytte chatten, som du finder i nederste højre hjørne af skærmen.

Business
Borsen
Ekstra Bladet
Politiken
Leder

Dokumenter privat

Dokumenter erhverv