Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk

Omdannelse af IVS til ApS

Spar tid og penge – lad os stå for omdannelsen af dit IVS. Vi hjælper dig igennem hele processen, så du nemt og hurtigt kan komme videre med driften af din virksomhed.

Hos LegalDesk

Pris: 1.999 kr.

Hos Legal Desk

Tidsforbrug

10 min.

I reelt tidsforbrug

Traditionel advokat

Spar 6.000 kr.

Ift. traditionel advokat

Hos LegalDesk

1.999 kr.

Start omdannelse nu
Hos LegalDesk

Pris: 1.999 kr.

Hos Legal Desk

Tidsforbrug

10 min.

I reelt tidsforbrug

Traditionel advokat

Spar 6.000 kr.

Ift. traditionel advokat

Hvad gør jeg nu, hvor IVS afskaffes?

Regeringen besluttede i april 2019 at afskaffe iværksætterselskabet som selskabsform. Det betyder, at det ikke længere er muligt at oprette et iværksætterselskab (IVS). Eksisterende IVS'er har en to-årig overgangsperiode til at omdanne selskabet til et anpartsselskab (ApS). Omdannelsesfristen er fastsat til 15. oktober 2021. Hvis du ikke har omdannet dit selskab senest denne dato, vil det blive tvangsopløst.

Der følger ingen yderligere forpligtelser med, når du omdanner dit IVS til et ApS. Der er heller ikke længere noget krav om, at der skal udarbejdes en vurderingsberetning af en revisor. Du skal dog kunne indbetale forskellen mellem den registrerede selskabskapital i dit IVS og kapitalkravet på 40.000 kr., der gælder for alle ApS’er.

Det betyder, at hvis dit IVS har 10.000 kr. på kontoen, men gæld og/eller underskud på sammenlagt 20.000 kr., så vil du stadig kunne omdanne dit IVS for 30.000 kr. (differencen mellem den registrerede kapital og minimumskravet for ApS på 40.000 kr.), da gælden blot følger med ved omdannelsen.

 

Omdannelse IVS til ApS process - Legal Desk

Ny lov om omdannelser

Der er vedtaget en ny lov for omdannelser af iværksætterselskaber, der gør det nemmere at gennemføre omdannelsen. Det betyder bl.a., at det ikke længere er et krav, at der som udgangspunkt skal udarbejdes en vurderingsberetning af en revisor.

Den nye lov vil dog først træde i kraft, når Erhvervsstyrelsen har opdateret deres IT-systemer, hvilket forventes at ske lige før eller efter sommerferien.

Du kan dog sagtens bestille din omdannelse nu og være sikker på at nå omdannelsen inden fristens udløb d. 15. oktober 2021. Vi gennemfører omdannelsen så snart, at Erhvervsstyrelsen er klar, og vi kan begynde omdannelsen. Du bliver selvfølgelig kontaktet det øjeblik, hvor vi kan gå i gang.

Bestil omdannelse nu

Sådan virker Legal Desk

video

Vi omdanner dit IVS – nemt, hurtigt og billigt

Du kan omdanne dit IVS med Legal Desk for 1.999 kr. Dette er en besparelse på rundt regnet 6.000 kr. i forhold til, hvad en traditionel advokat ville tage for samme ydelse. 

Vi hjælper dig igennem hele processen, så du nemt og hurtigt kan komme videre med din virksomhed. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde formularen, betale og derefter underskrive de færdige juridiske dokumenter – så ordner vi resten.

Hvad gør jeg nu?

For at komme i gang med omdanne dit IVS til et ApS, skal du bare trykke på 'Start omdannelse nu' nedenfor. Husk at du altid kan tale med os på telefon, chat eller e-mail, hvis du har spørgsmål.

 

Vil du vide mere, ring på
+45 9387 7889 eller fang os på
kontakt@legaldesk.dk

Business
Borsen
Ekstra Bladet
Politiken
Leder

Dokumenter privat

Dokumenter erhverv