Support har åbent man. - tors. kl. 09.00 - 16.30. Fredag kl. 09.00 - 16.00 | kontakt@legaldesk.dk | Tlf. 93 87 78 89
Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk
Selskabsstiftelse
dit dokument oprettes ...
10-15
Det tager 10-15 i reelt tidsforbrug

Bliv selvstændig

Drømmer du om at blive selvstændig og drive din egen virksomhed? Med Legal Desk kan du stifte lige netop den type virksomhed, som du ønsker, nemt, hurtigt og online.

Hos LegalDesk

Pris: 1.749,-

Ekskl. moms

Traditionel advokat

Spar 4.000,-

Ift. traditionel advokat

Tidsforbrug

10-15 min.

I reelt tidsforbrug

Hvordan bliver jeg selvstændig?

For at blive selvstændig skal du vælge, hvilken virksomhedsform du vil starte. De fire mest anvendte er, enkeltmandsvirksomhed, anpartsselskab (ApS) og aktieselskab (A/S)Du kan læse mere om virksomhedsformer og selskabstyper her.

 

Enkeltmandsvirksomhed er den mest enkle virksomhedsform, hvilket betyder, at virksomhedens økonomi og din privatøkonomi ikke behøver at være adskilt, men at du til gengæld er personligt ansvarlig for alle virksomhedens forpligtelser. Kapitalselskaber (ApS og A/S) kræver lidt mere, herunder at der bliver skudt penge ind i selskabet, og selskabets økonomi holdes helt separat fra din privatøkonomi, men til gengæld hæfter du ikke personligt for selskabets forpligtelser.

Selskabsdokumenter og CVR-nummer

At starte egen virksomhed kræver rent praktisk, at du skal have registreret din virksomhed i det centrale virksomhedsregister - også kaldet CVR-registret. Alt efter den valgte virksomhedsform, kan der være krav om selskabsdokumenter, der skal udarbejdes. For at drive en virksomhed skal du have et CVR-nummer. Et CVR-nummer er virksomhedens identifikationsnummer. Du får et CVR-nummer gennem Erhvervsstyrelsen på Virk.dk, når du registrerer din virksomhed.

Uanset hvilken type virksomhed, du ønsker at starte, kan du komme hurtigt og nemt i gang med din virksomhed med Legal Desk.

 

Bliv selvstændig med Legal Desk

Hvis du ønsker at blive selvstændig i en enkeltmandsvirksomhed, klarer Legal Desk det hele. Det betyder, at vi sender din virksomhed til registrering hos Erhvervsstyrelsen inden for 24 timer, efter du har bestilt din enkeltmandsvirksomhed. Efter en uges tid vil du modtage dit CVR-nummer og kan starte som selvstændig.

Hvis du ønsker at blive selvstændig i et kapitalselskab (anpartsselskab eller aktieselskab), skal du have udarbejdet nogle juridiske dokumenter. Det drejer sig om et stiftelsesdokument og vedtægter.

Med Legal Desk kan du nemt selv udarbejde alle de relevante dokumenter. Så sørger vi også for den efterfølgende registrering hos Erhvervsstyrelsen samt bekræftelse af selskabskapital.

Start enkeltmandsvirksomhed her

Start anpartsselskab (ApS) her

Start aktieselskab (A/S) her

 

Samlet pris for selskabsstiftelse med registreringsservice:

Legaldesk Registreringsservice 20012020 Beskaaret

Selskabsstiftelse

Få dit CVR-nummer nemt og hurtigt

Inkl. vedtægter, ejerbog og kapitalbekræftelse

Hurtig registrering

Vi hjælper dig hele vejen

Benyttet af mere end 50.000 selvstændige

Vi stifter over 22% af landets anpartsselskaber

Kun 1.749,-

Ekskl. moms

Stift virksomhed nu

Spar 4.000,- ift. traditionel advokat

Ekskl. obligatorisk gebyr til Erhvervsstyrelsen på 670,-