Support har åbent man. - tors. kl. 09.00 - 16.30. Fredag kl. 09.00 - 16.00
Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk
Selskabsstiftelse
dit dokument oprettes ...
10-15
Det tager 10-15 i reelt tidsforbrug

Stiftelsesdokument

Du skal bruge et stiftelsesdokument, hvis du vil stifte et ApS eller A/S. Stiftelsesdokumentet indeholder alle væsentlige oplysninger om selskabet, der stiftes. Når du stifter dit selskab med Legal Desk, får du både stiftelsesdokument og vedtægter i en samlet pakke. Stift nemt dit selskab allerede i dag.

Hos LegalDesk

Pris: 1.749,-

Ekskl. moms

Traditionel advokat

Spar 4.000,-

Ift. traditionel advokat

Tidsforbrug

10-15 min.

I reelt tidsforbrug

Hvad er et stiftelsesdokument?

Et stiftelsesdokument er et dokument, der anvendes til at stifte et selskab. Der skal altså bruges stiftelsesdokument til både ApS og A/S. Stiftelsesdokumentet indeholder alle de væsentligste oplysninger om stiftelsen af det nye selskab (som nærmere beskrevet nedenfor) og skal underskrives af alle selskabets stiftere. Stiftelsesdokumentet skal sammen med selskabets vedtægter registreres hos Erhvervsstyrelsen for, at selskabet bliver gyldigt.

Legaldesk Registreringsservice 20012020 Beskaaret

Når du opretter selskab med Legal Desk, sørger vi for at registrere både stiftelsesdokument og vedtægter hos Erhvervsstyrelsen for dig.

Hvad indeholder et stiftelsesdokument?

Stiftelsesdokumentet skal indeholde alle de væsentligste oplysninger om det nystiftede selskab. Der er en række specifikke krav i loven til, hvilke oplysninger det skal indeholde. De væsentlige oplysninger er:

  1. Identiteten på alle stifterne
  2. Beløbet der er investeret i selskabet
  3. Dato for opstart af selskabet
  4. Valg om selskabets årsregnskab skal revideres
  5. Stiftelsesdokumentet skal enten indeholde eller henvise til selskabets vedtægter
  6. Datoen for selskabets stiftelse

 

Eksempel på stiftelsesdokument

Når du laver et stiftelsesdokument med Legal Desk, vil det indeholde alle de oplysninger, der kræves i henhold til loven og det vil være klart til underskrift, så snart du er færdig med at lave det. Du kan se et eksempel på et stiftelsesdokument her:

NYT Eksempel Stiftelsesdokument Stor (1)

Hvornår skal jeg lave et stiftelsesdokument?

Stiftelsesdokumentet skal kun bruges, hvis du skal stifte et såkaldt kapitalselskab. Det kan for eksempel være et anpartsselskab (ApS) eller et aktieselskab (A/S). Hvis du derimod skal stifte en personlig virksomhed, som for eksempel en enkeltmandsvirksomhed eller et interessentskab (I/S), kan du ikke bruge et stiftelsesdokument.

Hvad skal jeg ellers bruge for at stifte et selskab?

For at stifte et selskab skal du - udover stiftelsesdokumentet - også bruge vedtægter for selskabet. Hvis du bestiller dit selskab med Legal Desk, så får du alle disse dokumenter.

Lav et stiftelsesdokument med Legal Desk

Du kan med Legal Desk nemt lave hele dokumentpakken, som kræves for at stifte et selskab. Vi sørger for alle registreringer og bekræfter selskabskapital for dig. Når dit selskab er registreret, sender vi dit CVR-nummer til dig.

Selskabsstiftelse

Få dit CVR-nummer nemt og hurtigt

Inkl. vedtægter, ejerbog og kapitalbekræftelse

Hurtig registrering

Vi hjælper dig hele vejen

Benyttet af mere end 50.000 selvstændige

Vi stifter over 22% af landets anpartsselskaber

Kun 1.749,-

Ekskl. moms

Stift selskab nu

Spar 4.000,- ift. traditionel advokat

Ekskl. obligatorisk gebyr til Erhvervsstyrelsen på 670,-