Legal Desk
93 87 78 89. Alle hverdage 9 - 17

Legal Desk Legatet

Hos Legal Desk støtter vi iværksætteri og de gode ideer hos studerende og nyuddannede i Danmark. Derfor har vi oprettet Legal Desk Legatet, som har til formål at hjælpe studerende og nyuddannede i gang med spændende virksomheder.

Hvad er Legal Desk Legatet?

Legal Desk Legatet er et legat til nytænkende iværksættere, der drømmer om at starte egen virksomhed. Legatet indeholder ikke nogle likvide midler, men tværtimod alle de juridiske dokumenter og registreringer som en nystartet virksomhed har behov for. 

Der er i alt to Legal Desk Legater årligt, der hver har en værdi af 10.000 kr. De to vindere af legaterne vil blive udråbt på Legal Desks Facebook-side og kontaktet direkte.

Hvad indeholder legatet?

Legal Desk Legatet indebærer rådgivning, sparring og alle de dokumenter, der er brug for i forbindelse med opstart af din/jeres virksomhed, uanset hvilken type virksomhed du/I ønsker at starte. Det drejer sig blandt andet om stiftelsesdokumenter, registreringer, direktørkontrakter og eventuelle ejeraftaler.

For at skabe en god virksomhed er det vigtigt, at opstartsfasen er gennemtænkt og fejlfri. Vi vil derfor klæde dig/jer på til at få den bedst mulige opstart af din/jeres virksomhed, både hvad angår juridisk- og erfaringsbaseret rådgivning samt alle de juridiske dokumenter som du/I har brug for til netop din/jeres virksomhed.

Hvad er kravene?

Kravene for at blive taget i betragtning til Legal Desk Legatet er følgende:

  • Du/I skal være studerende eller nyuddannet.

  • Du/I skal have en ide til en virksomhed, som du/I vil føre ud i livet.

  • Du/I skal skrive en god ansøgning, som overbeviser os om, at du/I har netop den ide, der er værd at støtte.

Hvornår er ansøgningsfristen?

For at blive taget i betragtning til Legal Desk Legatet skal du/I sende en ansøgning tidligst én måned før ansøgningsfristen, der er:

  • Den 1. April 2018

Vinderne af de to legater vil blive trukket 14 dage efter ansøgningsfristen og kontaktet direkte.

Sådan ansøger du/I

Du/I ansøger om legatet ved at sende din/jeres ansøgning til e-mail: jesper@legaldesk.dk

Dokumenter Privat

Arv

Samliv & Børn

Fuldmagter

Lån & Gaver

Bolig

Dokumenter Erhverv

Stiftelse af Selskab

Administration af Selskab

Medarbejdere

Diverse aftaler