Legal Desk
93 87 78 89. Alle hverdage 9 - 17

Legal Desk Legatet

Hos Legal Desk støtter vi iværksætteri og de gode ideer hos studerende og nyuddannede i Danmark. Derfor har vi oprettet Legal Desk Legatet, som har til formål at hjælpe studerende og nyuddannede i gang med spændende virksomheder.

Hvad er Legal Desk Legatet?

Legal Desk Legatet er et legat til nytænkende iværksættere, der drømmer om at starte egen virksomhed. Legatet indeholder ikke nogle likvide midler, men tværtimod alle de juridiske dokumenter og registreringer som en nystartet virksomhed har behov for. 

Der er i alt to Legal Desk Legater årligt, der hver har en værdi af 10.000 kr. De to vindere af legaterne vil blive udråbt på Legal Desks Facebook-side og kontaktet direkte.

Hvad indeholder legatet?

Legal Desk Legatet indebærer rådgivning, sparring og alle de dokumenter, der er brug for i forbindelse med opstart af din/jeres virksomhed, uanset hvilken type virksomhed du/I ønsker at starte. Det drejer sig blandt andet om stiftelsesdokumenter, registreringer, direktørkontrakter og eventuelle ejeraftaler.

For at skabe en god virksomhed er det vigtigt, at opstartsfasen er gennemtænkt og fejlfri. Vi vil derfor klæde dig/jer på til at få den bedst mulige opstart af din/jeres virksomhed, både hvad angår juridisk- og erfaringsbaseret rådgivning samt alle de juridiske dokumenter som du/I har brug for til netop din/jeres virksomhed.

Hvad er kravene?

Kravene for at blive taget i betragtning til Legal Desk Legatet er følgende:

  • Du/I skal være studerende eller nyuddannet.

  • Du/I skal have en ide til en virksomhed, som du/I vil føre ud i livet.

  • Du/I skal skrive en god ansøgning, som overbeviser os om, at du/I har netop den ide, der er værd at støtte.

Hvornår er ansøgningsfristen?

For at blive taget i betragtning til Legal Desk Legatet skal du/I sende en ansøgning tidligst én måned før ansøgningsfristen, der er:

  • Den 1. April 2018

Vinderne af de to legater vil blive trukket 14 dage efter ansøgningsfristen og kontaktet direkte.

Sådan ansøger du/I

Du/I ansøger om legatet ved at sende din/jeres ansøgning til e-mail: jesper@legaldesk.dk

Det siger vores kunder

"Jeg fik lavet en ansættelseskontrakt lynhurtig og meget let. Ansættelseskontrakten beskrev lige præcis det jeg ønskede. Jeg vil helt klart anbefale Legal Desk."


HM Køreskole

"Tak for hjælpen med udarbejdelse af Ægtepagt. Brugervenligheden er i top og alt fra udfyldelse af dokument til vejledningen til efterfølgende at få ægtepagten tinglyst var meget intuitiv."


Anne Have Meyland

"Dejligt nemt og overskueligt site. Ganske brugervenligt og gennemtænkt. Jeg påtænker allerede at bruge jer igen senere idag :) Seriøst og ligetil."


Daniel Niels Nielsen

"Fantastisk nemt og hurtigt. Let overskueligt og dejligt at jeg kunne se/prøve at udfylde det hele før det skulle betales :) Fantastisk at der er standardbegrundelser, men at man også har mulighed for at skrive selv."


Gabrielle Lampl

"Jeg sad og skulle bruge et hurtigt dokument til afgiftfri pengegaver til børn. Jeg må sige, at det var det letteste i verden at oprette dokumen-tet. Let guided vejledning - superlet - siden kan bestemt anbefales."


Ib Olesen

”Nemt, intuitivt og billigt! Man er aldrig i tvivl, om det man gør er rigtigt, og det er samtidigt hurtigt og nemt. Jeg vil helt sikkert vende tilbage, næste gang jeg skal bruge et juridisk dokument.”


Anna Linnet

"Jeg fik lavet en ægtepagt, det er både hurtigt og nemt, samtidig bliver man rådført igennem hele processen på en måde der gør selv jura forståelig. Vil bestemt anbefale Legal Desk til andre."


Christian Lyck

"Det er enkelt og nemt, og da jeg i første omgang havde tastet forkert, skrev jeg blot en mail, hvorefter jeg fik hurtig hjælp til at udfylde korrekt, og fik også krediteret det første testamente uden problemer."


Marie Arendttorp

"Da jeg står overfor at skulle giftes med min kæreste havde vi et ønske om at oprette et særejedokument. Igennem hele processen følte man at der var styr på tingene. Ligeledes er outputtet professionelt udført."


Mikkel Holm Schou

”Det var utrolig nemt og overskueligt at bruge hjemmesiden! Det var dejligt, at man først betalte til sidst, så man kunne prøve at udfylde det, og dermed se, hvad det indeholdt. En super god oplevelse!”


Sidsel Linneberg

”Super service! Følte mig tryg hele vejen og fik endeligt den låneaftale på plads til mit firma. Havde lavet aftalen, printet og underskrevet på under 20 minutter.”


Lennert Stepien

"Overraskende nemt og billigt at bestille en ægtepagt hos legaldesk.dk. Kan klart anbefales, så uden tvivl 5 stjerner fra os."


Søren Jerne

"Jeg har længe overvejet at få lavet børnetestamente og så fandt jeg dette sted og de havde en fantastisk pris. Det var nemt at gå til og nemt at overskue. Dejligt at få styr på testamentet så jeg nu har ro i sjælen."


Dorte Pedersen

Dokumenter Privat

Arv

Samliv & Børn

Fuldmagter

Lån & Gaver

Bolig

Dokumenter Erhverv

Stiftelse af Selskab

Administration af Selskab

Medarbejdere

Diverse aftaler