Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk

Legal Desk Registreringsservice

Med Legal Desk Registreringsservice klarer vi selskabsregistreringen for dig og sender dit selskab til registrering inden for 24 timer efter, at vi har modtaget din bestilling – det gælder både for ApS’er og A/S’er. Du kan læse mere om, hvordan du gør brug af vores registreringsservice i denne artikel.

Hos LegalDesk

Pris: 499 kr.

Hos Legal Desk

Tidsforbrug

5 min.

I reelt tidsforbrug

Traditionel advokat

Spar 2.000 kr.

Ift. traditionel advokat

Hos LegalDesk

499 kr.

Registrér selskab nu
Hos LegalDesk

Pris: 499 kr.

Hos Legal Desk

Tidsforbrug

5 min.

I reelt tidsforbrug

Traditionel advokat

Spar 2.000 kr.

Ift. traditionel advokat

Hvad er Legal Desk Registreringsservice?

Hvis du har lavet selskabsdokumenter hos Legal Desk, kan du anvende Legal Desk Registreringsservice. Dit selskab skal nemlig registreres hos Erhvervsstyrelsen for at blive gyldigt og for, at du kan modtage et CVR-nummer. Legal Desk Registreringsservice er en service, der klarer hele selskabsregistreringen for dig. Når vi har modtaget din bestilling, sender vi selskabet til registrering inden for 24 timer.

Bemærk venligst, at Registreringsservice udelukkende kan benyttes, når du opretter dit selskab gennem Legal Desk.

Det har tidligere været muligt at anvende vores registreringsservice til både IVS’er (iværksætterselskaber), ApS’er (anpartsselskaber) og A/S’er (aktieselskaber). Regeringen afskaffede dog IVS-selskabsformen den 9. april 2019, hvorfor du nu kun kan bruge Legal Desk Registreringsservice til at registrere et ApS eller A/S.

Du kan læse en uddybende artikel om, hvordan registrering af ApS foregår her.

Se hvordan Legal Desk virker. Artiklen fortsætter under videoen.

video

Hvad koster registreringsservice?

Når du tilvælger vores registreringsservice, koster det 499 kr. for både ApS’er og A/S’er. Dette inkluderer ikke det offentlige registreringsgebyr på 670 kr., der skal betales til Erhvervsstyrelsen, uanset om du benytter vores registreringsservice eller gør det selv.

Prisoversigt:

Registreringsservice 499,00 kr.
Moms 124,75 kr.
Registreringsgebyr til Erhvervsstyrelsen 670,00 kr.
Total 1.293,75 kr.

Hvad kræver registreringsservice?

I forbindelse med, at vi registrerer dit selskab hos Erhvervsstyrelsen, skal du gøre tre ting:

  1. Du skal underskrive dine selskabsdokumenter med NemID inde i “Mine Dokumenter”, som du finder i øverste menubjælke, når du er logget ind.

  2. Du skal overføre din selskabskapital til vores samarbejdspartners klientkonto.

  3. Du skal oprette en erhvervskonto til dit selskab.

Når du har underskrevet dine selskabsdokumenter, sender vi dit selskab til registrering inden for 24 timer. Du vil typisk modtage dit CVR-nummer og registreringspapirer inden for 24 timer efter, vi har indsendt dine dokumenter – dette led af processen afhænger dog af Erhvervsstyrelsen, hvorfor mindre forsinkelser kan forekomme.

Vi minder dig naturligvis om disse tre ting igen i den bekræftelsesmail, du modtager, når du opretter dit selskab gennem Legal Desk.

Vil du vide mere, ring på
+45 9387 7889 eller fang os på
kontakt@legaldesk.dk

Business
Borsen
Ekstra Bladet
Politiken
Leder

Dokumenter Privat

Dokumenter Erhverv