Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk

Bliv selvstændig

Drømmer du om at blive selvstændig og drive din egen virksomhed? Med Legal Desk kan du stifte lige netop den type virksomhed, som du ønsker, nemt, hurtigt og online.

Hos LegalDesk

Pris: 1.198 kr.

Hos Legal Desk

Tidsforbrug

10 - 15 min.

I reelt tidsforbrug

Traditionel advokat

Spar 4.000 kr.

Ift. traditionel advokat

Hvordan bliver jeg selvstændig?

For at blive selvstændig skal du vælge, hvilken virksomhedsform du vil starte. De fire mest anvendte er, enkeltmandsvirksomhed, anpartsselskab (ApS) og aktieselskab (A/S)Du kan læse mere om virksomhedsformer og selskabstyper her.

Legaldesk Selskabsformer Uden Ivs Enkeltmandsvirksomhed2

 

Enkeltmandsvirksomhed er den mest enkle virksomhedsform, hvilket betyder, at virksomhedens økonomi og din privatøkonomi ikke behøver at være adskilt, men at du til gengæld er personligt ansvarlig for alle virksomhedens forpligtelser. Kapitalselskaber (ApS og A/S) kræver lidt mere, herunder at der bliver skudt penge ind i selskabet, og selskabets økonomi holdes helt separat fra din privatøkonomi, men til gengæld hæfter du ikke personligt for selskabets forpligtelser.

Selskabsdokumenter og CVR-nummer

At starte egen virksomhed kræver rent praktisk, at du skal have registreret din virksomhed i det centrale virksomhedsregister - også kaldet CVR-registret. Alt efter den valgte virksomhedsform, kan der være krav om selskabsdokumenter, der skal udarbejdes. For at drive en virksomhed skal du have et CVR-nummer. Et CVR-nummer er virksomhedens identifikationsnummer. Du får et CVR-nummer gennem Erhvervsstyrelsen, virk.dk, når du registrerer din virksomhed.

Uanset hvilken type virksomhed, du ønsker at starte, kan du komme hurtigt og nemt i gang med din virksomhed med Legal Desk.

Bliv selvstændig med Legal Desk

Hvis du ønsker at blive selvstændig i en enkeltmandsvirksomhed, klarer Legal Desk det hele. Det betyder, at vi sender din virksomhed til registrering hos Erhvervsstyrelsen inden for 24 timer, efter du har bestilt din enkeltmandsvirksomhed. Efter en uges tid vil du modtage dit CVR-nummer og kan starte som selvstændig.  

Sådan foregår processen med Legal Desk. Artikel fortsætter under grafikken. 

Legaldesk Process For Selskabsstiftelse 19 03 2019

 

Samlet pris for selskabsstiftelse med registreringsservice:

Legaldesk Registreringsservice 20012020 Beskaaret


Hvis du ønsker at blive selvstændig i et kapitalselskab (anpartsselskab eller aktieselskab), skal du udfylde nogle juridiske dokumenter. Det drejer sig om et stiftelsesdokument og vedtægter. Med Legal Desk kan du nemt selv udarbejde alle de relevante dokumenter. Når de er udarbejdet, skal selskabet registreres hos Erhvervsstyrelsen, for at du kan modtage et CVR-nummer. Erhvervsstyrelsen tager et registreringsgebyr på 670 kr. Du kan enten selv klare registreringen med Legal Desks udførlige vejledning for, hvordan du registrerer dit selskab hos Erhvervsstyrelsen her, eller du kan få Legal Desk til at klare det hele med Legal Desk Registreringsservice (herunder bekræftelse af selskabskapital). For at gøre brug af vores registreringsservice skal du tilkøbe denne service, når du udfylder formularen til selskabsdokumenterne. Det koster 499 kr. for ApS eller A/S.

Start enkeltmandsvirksomhed her

Start anpartsselskab (ApS) her

Start aktieselskab (A/S) her

Sådan virker Legal Desk

video


Legal Desk i medierne

Business
Borsen
Ekstra Bladet
Politiken
Leder