Support har åbent man. - tors. kl. 09.00 - 16.30. Fredag kl. 09.00 - 16.00 | info@legaldesk.dk | Tlf. 93 87 78 89
Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk

Opret CVR

For at du kan drive en virksomhed, skal du bruge et CVR-nummer. Du kan her læse om, hvordan du får et CVR-nummer, og hvordan du nemt og hurtigt opretter din virksomhed gennem Legal Desk.

Hos LegalDesk

Pris: 1.499 kr.

Hos Legal Desk

Tidsforbrug

10-15 min.

I reelt tidsforbrug

Traditionel advokat

Spar 4.000 kr.

Ift. traditionel advokat

Hvad er et CVR-nummer?

Et CVR-nummer er et nummer, som alle virksomheder i Danmark skal have, for at kunne blive identificeret. Det bruges blandt andet til at oprette en bankkonto til erhverv og til at oprette forsikring til din virksomhed. Dit CVR-nummer kan også anvendes som momsnummer, hvis din virksomhed er momsregistreret. Hvis du er momsregistreret, kan du få dine udgifter til moms ved køb refunderet, men du skal samtidig tillægge moms, når du sælger noget. Du kan læse mere om dette i vores artikel om moms.

Sådan oprettes CVR-nummer

Hvis du ønsker et CVR-nummer, skal du etablere en virksomhed, som skal registreres hos Erhvervsstyrelsen på Virk.dk.

Før du registrerer din virksomhed hos Erhvervsstyrelsen, skal du finde ud af, hvilken virksomhedsform du ønsker at etablere. Du kan vælge mellem enkeltmandsvirksomhed eller et kapitalselskab. Kapitalselskaber omfatter selskabsformerne anpartsselskaber (ApS) og aktieselskaber (A/S).

Uanset, hvilken virksomhedsform du vil stifte, kan du gøre det nemt og hurtigt med Legal Desk. Når du opretter virksomhed gennem Legal Desk, klarer vi også alle registreringer for dig. Du kan læse mere om virksomhedsformer og selskabstyper her.

Sådan virker Legal Desk. Artiklen fortsæter under videoen. 

video

Hvor langt tid tager CVR-registrering?

Hvor lang tid, det tager at gennemføre CVR-registreringen, kommer an på, hvilken virksomhedstype der registreres. Hvis det er en enkeltmandsvirksomhed kan CVR-registreringen tage op til en til to uger før den er færdigbehandlet hos Erhvervsstyrelsen. Hvis det er et selskab, vil du som hovedregel modtage dit CVR-nummer inden for 24 timer efter registreringen er indsendt. Disse sagsbehandlingstider kræver at registreringen er korrekt og dermed ikke bliver afvist. Legal Desk kan foretage alle registreringerne for dig, så du ikke behøver at bekymre dig om noget.

Sådan starter du en virksomhed med Legal Desk

Med Legal Desk kan du nemt stifte din virksomhed online. Du skal blot udfylde webformularen for den virksomhedstype, du ønsker, og derefter vil du modtage de relevante dokumenter, som vil være klar til underskrift og dato.

Stifter du en enkeltmandsvirksomhed med Legal Desk, klarer vi det hele, også registreringen af virksomheden hos Erhvervsstyrelsen. Det betyder, at vi registrerer din virksomhed inden for 24 timer, og registrerer den for moms, import, eksport mv., hvis du har tilvalgt dette. Når Erhvervsstyrelsen har behandlet din sag, vil du normalt modtage dit CVR-nummer inden for 7 dage, efter vi har sendt registreringen.

Hvis du stifter kapitalselskaber, anpartsselskab (ApS) eller aktieselskab (A/S), kræver det lidt flere dokumenter. Det drejer sig om stiftelsesdokument og vedtægter, som du alt sammen modtager, hvis du starter virksomhed med Legal Desk. Når du har modtaget og underskrevet dokumenterne, sørger vi for alle de tilvalgte registreringer og bekræftelse af selskabskapital.

Bemærk, at Erhvervsstyrelsen derudover altid tager et registreringsgebyr, uanset hvem der foretager registreringen.


Samlet pris for selskabsstiftelse med registreringsservice:

Legaldesk Registreringsservice 20012020 Beskaaret